Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman
    http://i.imgur.com/TnrSFzD.png
  • Takto vyzerá ten slávny Jožin z Bažin!
  • Johny je docela creepy, nevim jestli bych se s nim kamarádil *1*
    • me prijde strasne roztomilej x)
    • Inquisitor
      Jo ta jeho hlava by se spíš vyjímala na opasku pro trofeje :)
  • Blue.Shark
    Už jsem to psal u bleskovky, ale napíšu to i tady. Hodně mě překvapuje mimika Geralta i toho ... tvora. Jejich výrazy působí hrozně přirozeně a to se mi moc líbí.
    • Právě u Geralta mi přišel úplnej opak. Jo anehoupal se mu přívěšek. *1*
  • Jen tak dál. Mimochodem, je fajn, že navrhli lepší inventář. Maličkost, která potěší.
    • misho8723
      To ešte zďaleka nie je finálny design toho inventára.. ja dúfam, že bude lepšie prispôsobený myške a klávesnici - teda oni už predtým potvrdili, že PC a konzoly budú mať iné rozhranie, tak som nato zvedavý
  • já bych ta videa zakázal. takhle mě mučit.jak já se těším
  • Magister_Peditum
    Johnny je docela divné jméno. Doufám, že v češtině to bude nějaké víc zaklínačské jméno. Jen aby se tam nevyskytoval nějaký čaroděj jménem George. *9*
  • slavek.skara
    Hmm propracovaná mimika, dost dobré oči, a perfektní animace při souboji. Po mrtvých zůstává loot takže crafting pojede dle mého...a co se týče zvuku je nepřekonatelný pro mě.

Ale hlavně to vypadá úplně úchvatně a už to chci mít v pazourech!
  • Těším se jak cip, dvojka s polským dabingem je nepřekonatelná... a já myslel, že poláci umí jen krást :D
    • RangerCZ
      A já zas, že neuměj hrát.
  • Ti utopenci se skvěle pohybovali, celá scéna vypadá akčněji a Geralt se musí více otáčet aby ji neschytal. Ale zas na druhou stranu po pár secích se protivníci sunou k zemi. Těžko říct jak mi to padne do ruky, ale nevypadá to že by se kluci z CD Projektu vydali špatným směrem.
    • Myslím že v rámci prezentace nerfnuli nepřátele a v normální hře budou správně silní
    • Ilusiveman
      To víš. Utepenec se pohybuje, jako když člověk plave. Ve stylu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit