Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • granis
    No, asi budem musieť prestať sledovať herné weby, lebo už tak neviem ako vydržím to viac než osemmesačné deväťmesačné (sakra!) čakanie kým sa mi sprístupní hra na Steame a do toho ešte tu nejaký gameplay, tam nejaký a potom zas trailer a teaser a všetko možné. Už z toho začínam byť viac namotaný než by som chcel.
  • Corvus
    Co napsat víc než, že mám předobjednanou limitovanou edici od února 2013? *4* Těším se jako čuně!
  • Bude v trojce i Wyzima ?
    • misho8723
      Tak v traileri bola kráľovská miestnosť, ktorá sa nachádza vo Wyzime a ktorá bola v jednotke, tak nechajme sa prekvapiť
    • RangerCZ
      Bude tam celej svět zaklínače, takže...
      • No tak to opravdu nebude :-)...
  • ty vole, Monča Flašíková sa dostala do hry :D
  • RangerCZ
    Video je dobré, ale zas my to nádherně pocuchalo trpělivost.
    Jinak všimli jste si toho dlouhého špičáku u Johnyho ?

Jinak koho byste zvolili u zaklínače 4 ?
    Já volím Ciri.
    • poradne MMO
      • deridon
        https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
    • Pokud bude další Zaklínač, tak doufám, že se bude odehrávat v jiném čase, třeba o 300 let dříve. Rád bych viděl další příběh o Ciri, ale ne formou hry.
    • VergiliusGrey
      Já doufám, že další zaklínač už nebude. Takhle to bude akorát, potom by se mohlo stát, že začnou brutálně prznit knižní předlohu a to bych nerad.
      • Jako fanoušek knihy jsem si už u prvního dílu, říkal že mi tak akorát zmrví moji oblíbenou ságu. Byl jsem nadšený z toho, že se tak nestalo. Ale na druhou stranu, nechci aby se z toho stala dojná kráva, která už nebude mít ani hlavu ani patu.
  • VergiliusGrey
    Tak zatím to vypadá dost dobře, jenom jsem fakt nepochopil, proč tam nacpali tu blbou kuši.
    • treba proto, ze sapkowski nevymyslel, jak ma zaklinac zabit neco co lita ? :D
      • VergiliusGrey
        *1* jo to beru, jenom mi to tam prostě nesedí.
  • Špičkovej sound design, snad jediná hra ve které bažiny zní jako bažiny. Evidentně si dali záležet.
  • Vy jste ne tomhle webu neuvěřitelně opožděný...
    • slavek.skara
      Dámy a pánové, představuji Vám druh blba nejapného (téže zvaného trolla) bohužel častý jev internetových diskuzí který je rád v anonymitě a velice rád na sebe upozorňuje mentálními křečemi.
    • tak sem nelez *7*
  • P1trs
    ja celou serii pohrbil uz po 20ti hodinach jednicky *2*
    • Jednička byla divná. Dej šanci druhému dílu. Pokud jde o příběh, jedničku vůbec hrát nemusíš.
    • Proč končíš před polovinou?
    • Blue.Shark
      To ses připravil o dobré zážitky...radím zkusit znova *5*
  • Proč mi velmi "sympatická" a "příjemná" redakce maže příspěvky v tomto článku opravdu nechápu. Chtěl bych vysvětlení. Třeba od Bacha.
    • wenceslaus
      Možná protože tvoje verze slova „exkrement“ se běžně považuje za vulgární a nevhodnou. :-)
    • Ja bych ti to napsal ale ten prispevek by mi taky smazali.
      • Tobě ho smažou už jen za to, že jsi Drastič *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit