Přejít na výpis diskuzí
Další ukázka ze Zaklínač 3 zavede Geralta do bažin
16.6.2014 | Petr Poláček
113 příspěvků
-
CD Projekt těží především z kooperace a konkurence s Warhorse Studios, bez Dana Vávry by třetí Zaklínač nikdy nedosahoval takových kvalit. Dan Vávra na hrad.
-
-
Já si především myslím, že celý herní průmysl těží z práce Warhorse Studios, bez Dana Vávry by žádná hra nikdy nedosáhla vysokých kvalit. Dan Vávra na hrad.
-
Kolují zvěsti, že Dan Vávra spolupracuje i s Rockstar Games. Díky panu Vávrovi za Max Payne 3 a GTA V!
-
shutit :a tuhle blbost jsi si vycucal kde?
-
-
Hratelnost Jedi Academy doposud nebyla překonána.
-
-
ale byla
-
-
Tak to by mě zajímalo kde? Protože Jedi Academy byla naprosto luxusní. Ale pokud víš o něčem lepším tak sem s tím to by mě vážně zajímalo
-
-
-
-
Kooperace? O tom nic nevím. Jak kooperují?
-
-
juu to bude super hra budeme tam plnit ukoly pro male retardovane deti
-
-
no vidiš tak že hra pro tebe *1*
-
-
imo ten krpec je strasne nesympatickej a meli by ho odstranit ze hry, nebo alepson dat dialogovou volbu ve ktere ho zabijete
-
Patril som medzi fanúšikov štúdia CD RED ... a Zaklínača som považoval za topku medzi RPG. Malé nevýrazné štúdio, ktoré vytvorilo hru s atmosférou a pohladilo srdcia hráčov. V roku 2007 som našiel top hru a tvorcov, ktorý stoja za hráčom. Vlastním prvý aj druhý diel vo viacerých edíciách... zberateľská, rozšírená, platinová, stolovú hru Zaklínač a všetky knihy A. Sapkowskeho. Svet Zaklínača bol pre mňa modlou medzi hrami. Samozrejme som sa tešil na ich vrchol a zavŕšenie ságy, ktorý som chcel znovu spečatiť kúpou zberateľskej edície. Nie hra bude určite skvelá, ale to, že zberateľská edícia je po týždni v čudu je viac ako výsmech skalným. Nie každý je denne na nete a sleduje eshopy. Stačil týždeň a zmenil som názor na ústretovosť a taktiež na férovosť. Určite nie som jediný skalný fanúšik, ktorý prepásol možnosť zakúpiť si zberateľskú edíciu Zaklínač 3 a určite nie som jediný, ktorého to doslova nasralo. *16* *16* *16* *16*
-
-
Neřvi. Já jsem dneska hodil svůj telefón displayem napřed o chodník a také žádnou sběratelku mít nebudu. *1*
-
Kdyby jsi byl takovej fanoušek, jak tady pindáš tak máš sběratelku dávno před objednanou. Předešlý díly se vyprodaly rychleji.
-
-
Učite nie, The Witcher 2 zberateľská edícia bola na predaj dlhšie. Ale podľa Tvojej reakcie si to určite nepamätáš. *3* *3*
-
-
To je smutnej příběh *15*
-
Naprostá tragédie... *15*
-
-
No v celku áno..... moja reakcia bola trošku bola prehnaná, Zaklínač ako hra je naozaj skvost a určite ju neodpíšem, prehliadol som o pár dní predpredaj a dopadlo to tak ako dopadlo. Naozaj ma to mrzí mať komplet 1 a 2 viacerých edíciách a finále vynechať. Hold smola. Škoda, že tú tzv. exkluzivitu nepodmienili vlastníctvom predošlých dielov. No nič klasická verzia bude stačiť. Na hru sa teším tak či, tak. *3* Prajem veľa dobrých hier.
-
-
-
Snad jen dodám, že tahle ukázka by měla pocházet z PC verze narozdíl od těch předešlích (Novigrad a Gryphon hunt), které by měli být z XboxONE.
Jinak souboje vypadají jednoduše proto, protože (jak potvrdil někdo s CDProjekt RED na oficiálním fóru) demo na E3 bylo nastaveno na nejlehčí obtížnost. -
-
Staci sa pozriet ako sa vo videu z Novigradu na tej hlave gryfa hybe srst, toto je zrejme z PC so zapnutym Nvidia HairWorks.
-
Jen to video z konference Microsoftu bylo z Xbox One. Tohle a ten Novigrad by mělo pocházet z PC.
-
-
Nevím, nemám vlastní zdroj, čerpám jen z oficiálního fóra.
-
-
-
Ti utopenci? A s jakymy utopenci bude Geralt bojovat? Jak mu budou branit k nalezeni Ciri? Zase to bude prasarna? Dobre veci by se nemely kazit.
-
-
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/576/Wat8.jpg
-
-
doufám že z Johnyho udělaj aspoň Jeníka
-
HaHa ta postavicka mne tak rozesmivala.
-
Krása až na toho Johnnyho
-
-
Právě že ten Johnny je úplně kouzelnej!
-
-
nejde o ksicht ale jméno *7*
-
-
Neboj v češtině to bude Kubík Kuba Kubikula. :D
-
tak mu rikej treba "Jeníček"
-
Tak už v knižkách malo dosť postáv veľa typických anglických mien, tak mne to až tak nevadí
-
-
Ve skutečnosti se jmenuje Chucky.
https://www.youtube.com/watch?v=i-EIAtSX3VM
Přijdou mi tak podobní, že každou chvíli jen čekám, až Geraltovi skočí s kudlou na záda.
-
-
-
Poradte nekdo jak v 2 zaklinaci hrat efektivne pestni souboje ?,jelikož ja si stim nevim rady a kdyz mam na zacatku hry sejmout ty bachare, tak to proste nedam a vždy me ten 2 umlati (obtizoxt mam 2) Jsem lamak vim to ale rada by se hodila :-)
-
-
vsak ti tam vzdycky vyskoci pismenko co mas zmacknout a musis vcas zareagovat...pokud hrajes na PC ... je to vzdycky jedno z W,A,S,D ... nekdy je to kombinace 2 zasebou...treba W a hned S
pestni souboje jsou to nejjednodussi co tam je ;) -
-
Vzdyt to pisi jsem lamak a nez stacim zareagovat je pozde jelikoz to pismenko se objevi jen na malou chvilicku :-)
-
-
stahni se program cheat engine, má to integrovaný speedhack, a ten si nastav na 0,5 hra ti pak pojede poloviční rychlostí, nezapomen to po souboji zase vypnout.
-
-
-