Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    navic ja to myslim uprimne. jak vypada sexualizace muze zenou podle zeny? je to legolas? aragorn? george clooney? brad pitt? v jaky pozici? v jakym obleceni?

EDIT: nedoslo mi, ze jsme v trochu jine dobe :). takze ryan gosling. lepsi?
  • *1* Ale az po zhliadnuti obrazkov prirodzene. *15*
  • Mart9
    máš pravdu, že to vypadá spíš jako předělávka pro teplouše
  • Black_Hand
    ja si nemuzu pomoct, ale kdyz vidim vsechny tyhle predelany obrazky tak se jen pousmeju a reknu si, ze pokud se to tak holkam libi tak proc ne. byl bych docela pro. ale nejsem si jisty, jestli tohle je forma sexualizace muzu, kterou holky preferuji.
  • Kozy
    Teď koukám že mám fakt dobrý nick do této diskuze. mmm
  • sirWallace
    Ty jsi to asi moc nepochopil, vid ?? :D
    Nevadi... znova a pekne pomalu :)
    Porad na tom co jsi napsal trvas ?? Opet nevadi, postup opakuj...
    Po ste a nechapes to ?? Promin, ale to neni moje chyba :))
  • walltar
    To mě ani nepřipomínej ... potom co sem viděl ten pedofilní ráj v teře mě bylo vyloženě špatně.
  • Keyz
    Jo Japonci. Stačí se podívat na japonská, korejská MMORG jak to tam vypadá.
  • janchor
    Přesně, mužský postavy jsou odjakživa sexualizovaný nachlup (pun not intended) stejně, jako ty ženský: http://www.bleedingcool.com/2011/11/27/what-if-the-male-avengers-posed-like-the-female-one/

Ještě, že tu na chlapi.games.cz můžeme tohle utrpení nerušeně sdílet, jinak by ten společenskej útlak snad ani nešlo vydržet.
  • Black_Hand
    sorry ale pokud prvni vec kterou reagujes na nekoho je urazeni a zesmesnovani tak musis pocitat s tim, ze se do tebe nekdo opre. a pokud pak zacnes ustupovat ty sam, tak vypadas jak bezpaterni individuum.
  • Mart9
    A ženský to jako pohoršuje? Nebo co? Vždyť mužská postava taky neni nikdy neatraktivní tlusťoch a nikdo si na to nestěžuje. Všechny ty příspěvky mi tady od rána připadaly jako psané ze srandy a diskuse byla pěkně odlehčená. Nechápu, proč se z toho pak zase musí dělat taková aféra (viz. janchor)...

A to, jak tady byla mužská část diskuse z té fotky nadšená, jen dokazuje, že takové herní postavy tady opravdu nejsou každý den.
  • ZvacA
    Tak, robili na tom Japonci. Ale není bez zajímavosti, že původně tam ani tahle spešl děva neměla být. Její místo měl dostat jakýsi typas, který měl skončit obdobně jako ona. No, ale do finální podoby Revelations to vyhrály kozy, byť jejich role postrádá patřiční prvek survivalu... prostě divný.
  • walltar
    Se jí třeba pokazil zip a tady je z toho pozdvižení. Ale jinak někdy opravdu přemýšlím o tom, jestli už to herní vývojáři nepřehání. Jsou takovéhle obrázky potřeba? Vážně musí mít hrdinka (je to hrdinka nebo jenom nějaký podružný plebs?) utíkající před nějakým mutantem výstřih až pod pupík? Celkem nedávno tu byl článek o twitterové dikzui na téma proč je tam málo žen v herní branži ... a zrovna tahle promo fotka to krásně ilustruje. A diskuze pod ní zase krásně ilustruje proč je málo žen na herních diskuzích.
  • Viktor_H
    Technická: Při por*u (zakázaný slovo :D) dělá hrozně moc kamera. Onehdá jsem četl článek o tom, jak se to dá pomocí kamerových triků (specifický úhel) pořešit. Samozřejmě, že ti chlapi musej bejt nadprůměrní, ale zas takovej rozdíl to většinou není . Navíc se pro p*rno preferujou holky hodně malýho vzrůstu... To samý ale platí i pro chlapy, ježto ten nepoměr pak taky dost zkresluje.

Každopdáně neblahej vliv p*rna na psychiku puberťáků je docela ožehavý téma, jelikož to dotyčnýmu může dost zkreslit realitu. Začne považovat za normu něco, čím je ve skutečnosti obdařeno jen malé procento populace. Logicky začne vnímat zkreslneně i sebe sama - nechápe se jako průměrnýho jedince, ale okrajovej nepodarek hluboko pod standardem...

K tématu: Neexistuje žádnej humor, kterej by měl mít červenou. Možná tak holokaust. I když proti gustu... Zas bychom nechtěli dopadnout tak, abychom si v té naší demokracii něco zakazovali, že...
  • Když koukám na ty mínuska, tak je to tady samá ženská.
  • Kozy
    Proto psal že je tady samej honič
  • sirWallace
    Jenze ja jsem dost vztahovacnej :DD
  • Kein
    Já mluvil o tvý reakci, ne o tobě. Ale...dík :D
  • sirWallace
    Jeste nikdy jsem nedal like nikomu, kdo mne nazyva pitomcem :D:D Vse je jednou poprve :D Tak na :D
  • Kein
    Že na herních diskuzích chybí ženský se ale divíš především ty, jiným to může přijít přirozené, stejně tak jako na diskusích o vaření a kosmetice chybí zase chlapi.

Jeho reakce možná byla nevhodná (ovšem to i samotný přispěvek Kreiy), ale ta tvoje zase jako vždy přehnaná. Zatímco on se ohání malýma kozama, ty se zase oháníš generalizováním o "bandě dobytků" a nedochází ti, že obě rekace, jak tvá, tak jeho jsou stejně pitomé, tak vychladni. Mě osobně pak tvá reakce přijde ještě horší, protože tu zase moralizuješ a kádruješ ve jménu vyššího dobra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit