Přejít na výpis diskuzí
Další várka novinek pro konzolové/PC verze RESI: Revelations
20.3.2013 | Petr Poláček
85 příspěvků
-
Proto sem taky psal samej honič tady, jestli si to nepochopil.
-
A teď si tuto vyspělou diskuzi pánové představte obráceně... Třeba se vám rozsvítí i jinde než v poklopci.
-
té bloncky v levo nebo pravo ? *1*
-
Stejně je chlapi docela smutné jak málo stačí k tomu aby nás článek/obrazek/hra zaujala na to abychom klikni na "Celý článek>>". Nejhorší je že o tom člověk ví, že to je jen marketing a stejně na to klikne raději než na jiné zprávy :)
-
Tak to je dost, ze jsi tady :D
-
No me fascinuje vice jeji ofina, pres kterou musi pendrek videt.
-
Samej honič tady.
-
zapomen, tohle neni hra od team ninja :). a stejne bych si kvuli prsum hru asi tezko koupil.
-
ale ty zuby....
-
To je divný. Já naopak kvůli té fotce vůbec netuším, co se v článku píše.
-
urcite, 90% PhysX vykonu pujde na natrasajici se nadra a zadecky a vyrysovani bradavek pod oblecenim *5*
-
Spíš mě tak napadá, jestli budou mít v té hře nějak zpracovanou fyziku, jestli mi rozumíte *1*
-
jeste by tam misto uvodni fotky mohl byt animovany gif ;)
-
hmm, misto nakupu hry myslim na prsa. tak nejak nevim jestli to je takovy vysledek jaky si marketaci predstavovali :).
-
Podla toho co som cital tak je Revelations najlepsi Resident Evil od RE3a4. Som zvedavy az si to zahram.
-
Tak tak, jednička mě sice minula. Ale můj první level byl číslo 49, od dalšího čísla už byla plná hra, na cd bylo demo na Commandos datáč a recenze na RE2. Ten sem do té doby neznal, ale hned sem věděl, že ho musím mít. Bylo to asi měsíc, než sem měl první počítač a první co bylo, že sem pořídil RE2 a samozřejmě commandos ze kterýho sem byl vyplesklej taky jak sviňa. Nedávno sem si říkal, že si dám RE2 znovu, ale při první animačce na policejní stanici mi hra padá... sakra
-
kozatá emo...no je vidět, komu je hra určena. Ještě ted vzpomínám, jak jsem hltal obrázky z Levelu z roku 98 na recenzi Resident Evil 1 ... je smutný, kam hra dospěla
-
Krásna fotka , kdyby tam nebyla , tak si to ani nepřečtu *1*
-
Boobs boobs boobs i see boobs everywhere :DDD
-
Docela pěknej výstřih *14* *1*