Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda s absencí TPV problém nemám, ale přijde mi na škodu nemít tam možnost přepínání mezi ním a FPV, jelikož Vávra ve video deníku říkal, že postavy budou mít spoustu možností šacení a byla by škoda vidět svou postavu v oblečení jen v cutscénách a ne přímo při hraní. Nevím, jak náročný by to bylo udělat, ale samotná možnost by byla skvělá.
    • Magister_Peditum
      Tak jasně, ale kdy naposledy byly oba pohledy implementované tak, aby byli oba funkční? Vždy byl jeden "navíc". Dovedl bych si představit, že by v KC mohl pohled z třetí osoby mohl být umožněn při jízdě na koni, to jako jo.
  • Bída, co? Ačkoli jsem takovy průšvih ocrkaval a vcas předvídal, neboť mi hned bylo jasné, že neschopný arogantní Vávra Paskvildom nikdy nedá dohromady, je mi nakonec docela líto, ze jsem měl prabdu takrka ve všem. Kazde nové video to jen potvrzuje. Neschopnost ci neochota vymyslet další stretch goals uz tomu všemu dává pouze trnovou korunu..
    • Ty seš opravdu Ho*no Hovnousek
  • jonatan.hanzlik
    Čekal jsem víc o těch vlastnostech válečných koňů, ale člověk nemůže mít všechno...i tak to vypadalo dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit