Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tu byl každou chvíli článek o AC IV, nutno dodat, že s daleko menší frekvenci jak Kingdom Come, tak tu všichni strašně nadávali a teď to u Kingdom Come to skoro nikomu nevadí.

Tady funguje asi dvojí metr, mám ten pocit. *3*
    • Já osobně mam rád články o všem a co nejvíc... :) Byl jsem rád za články o AC, jsem rád za články o TESO o Kingdom Comes atd... Čim víc článků, video, info obrázků, tim líp.. Neboť důvod proč navštěvuji Games.cz je to, abych si ty články četl a pak pod nima nechával hloupé komentáře :)
      • Co je to TESO? Myslíš TESCO?
        • Tipuju to na The Elder Scrolls Online
          • Nebo The Elder Scrolls Oblivion
            • to je celkem jedno, všechny tři značky jsou na tom kvalitou stejně
    • stejne to je v jidelne...kdyz dostanes 5 dni za sebou plany brambor s hovnem, taky se ozves. Dostavat 5 dni steaky ale nikomu nevadi...
    • Asi takhle. Článek o originalitě a inovaci X článek o recyklaci. Co si čtenáři vyberou radši?
    • Magister_Peditum
      Ber to tak, kdy naposled se u nás začala tvořit nějaká originální velká hra?
    • Kozy
      Ještě aby ne, na copy paste IV už nikdo neni zvědavej.
    • walltar
      Někteří lidi nadávají i teď ...
  • Vyzerá to, že tam maju docela krásne a rozlahlé neosídlené prostredie, tak dúfam, že to nebudú len mrtve lúky bez charakteru, ale že budú niečim zaujímavé, aby bolo na čo pozerať na takej ceste na koni.
    • Magister_Peditum
      Je to zatím ve stádiu vývoje. Myslím, že na cestách bude docela živo - ale asi to nebude jako v jiných rpg, kde na každém metru čtverečním narazíš na něco. Tohle bude více méně reálná krajina. Pokud čekáš, že se pod každým kamenem bude nacházet vchod do dungeonu plným banditů, tak tě hra asi zklame.
      • presne to nechcem. Tá otvorená príroda je na pohlad úplne fantastická. Ale bojím sa, že cesty budú ešte dlhšie a únavnejšie ako v mafii, kde som jazdu síce miloval ale po čase začalo mesto pôsobit velmi prázdne.
    • Still
      Když jdeš do přírody, jak moc živo tam je? *3*
      • ked si človek všíma detaily, tak nejaký život sa tam nájde *3* , samozrejme, rád by som aby to bolo čo najbližšie k realite. Napriklad detaily, že nájdeš lajno alebo, že ta poštípe osa, to som ešte v žiadnej hre nezažil, aj ked to už sú extrémy ktoré by som tam možno ani nechcel mat, ale niečo také by ma v hre potešilo.
      • Keyz
        Jestli to bude realistické, tak tě tam přepadne banda klíšťat a chcípneš *3*
        • Ale az za dlouho...
      • docela dost
        • Still
          Tak to asi chodíme každý do jiného koutu přírody... že bych na každem kroku zakopl o člověka, nebo zvíře, to ne-e...
          • asi mysli hmyz. mravence, vosy....:)
            • tam kam já chodím, taky často zmije.
            • Still
              To mi došlo, ale port tohle určitě na mysli neměl *4*
            • draky, hlavně draky!
  • jo jasne, tunovej kun narazi do vesnicana a ten se jenom lehce zapotaci, fyzika naprd
    • GlaDOS
      Dobře se hledají chyby ve hře, která je ve vývoji, že?
    • Tehda byla jina fyzika.
      • :-)))
    • já chci koně co bude před sebou kosit vesničany jak obilí a drtit je pod svými okovanými kopyty *1*
    • calwin
      nerobil by som predčasné závery... vo videu je vyjadrenie že to celé je iba skúšobný model... mne sa tiež nepáčila reakcia na toho koňa ale možno sa to čoskoro zmení...
      • Work in progress...
  • Každopádně příště budou souboje. Pokud sem z WH někdo chodí, chlapi na tomto prvku by jste mohli ještě něco trhnout!!!!! Takže pls více ukázek, méně psů a do toho... Kůň vypadá dobře, jen bude se pohybovat jinak, pokud bude plně naložen?
    • nebo naopak, kdyz bude vypadat moc komplikovane a nudne, tak muzou odradit par lidi, co meli doted iluze, jak toho zikmunda vypraskaj zpatky do uher *5*
  • ten pohyb hřívy je fakt strašne hnusny, to nebudu hrat, kdyz je to tak hnusny
    • Chim
      Je zajímavé, že spousta lidí umí psát, ale neumí číst.
  • Zrovny byly přidány nové "Stretch Goals" na KickStarter stránce.
  • tohle jsou neskutecny PR sracicky.
  • Ale abych přidal taky trochu konstruktivní kritiky, když kůň začne běžet, tak bych řekl, že dělá příliš krátké kroky... působí to trošku dětinsky. *15* Ale jinak parádní práce. I když tu hru na svym křápu nerozběhnu, tak chlapcům něco pošlu a pak si užiju Lets Playe *4*
    • Tak to bych nevydržel, takhle se mučit. To radši nic nepošlu a počkám si jestli to vyjde na next-geny a pak, pokud bude stát za to, s radostí koupím.
    • Magister_Peditum
      Work in progress... na motion-capture koníka se teprve čeká.
    • Still
      Už to zkoušíš zase? :)
    • Pohyby jsou jen provizorní, sami to říkají. V pozdější fáze vývoje se bude dělat motion capture i pro koně, takže vše bude ve finále vypadat úplně jinak.
  • Multiplayer se chysta az nekdy v daleke budoucnosti co je pro mne jednoznacne minus. Budu si muset pockat na M&B2.
    • Veskoslav
      MP se nechystá....Nemel zase nesmysly.
    • Čože multiplayer pre story-heavy RPGčko nie je najdôležitejší bod vývoja preboha to snáď ani nie je pravda.
    • walltar
      Já bych dal zas nevím co moct tu hru hrát co-op s kámošem. Třeba jeden z nás by byl hlavní hrdina a druhý by fungoval jako pomocník. Takže by nebyl problém s příběhem.
      • Nechápu proč máš tolik mínusů. Já bych o to stál taky. Např. řytíř a jeho panoš, co-op, každej by dostal trochu jiné vedlejší questy a informace získané z různých zdrojů by společně použili pro splnění hlavního úkolu. To byla b...a. (nechci to slovo napsat, nebo mě amíci nepustěj do letadla :-)
      • wenceslaus
        Naprosto chápu. Dřív by mě to tak nebralo, ale teď, když už se dávno nevídám s kamarádama každej den ve škole, nebo hospodě bych to ocenil :-)
      • Kr.Pa
        Jeden bude člověk, druhý bude kůň
        • Nebo rovnou tohle:
          http://www.youtube.com/watch?v=JHFXG3r_0B8
          *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=7I761cqqvHs *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit