Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvěle, už jsem se nemohl dočkat na další video od Kindom Come *1* *1*
  • Líbí se mi na crowd-fundingu jak vývojáři hýčkaj ráče tím, že jim pravidelněji ukazujou herní obsah a víc o tom mluví. Čekání je tak vždy snesitelnější. Někteří velcí vývojáři to dělají taky, ale někdy to dělaj děsně pomalu, nebo tam toho moc neukážou. Líbí se mi jak ta vida od Warhorse ukazují hodně ze hry...
  • Llour
    Konečně kůň co má mozek *14* *14*
  • hrozne sa lubi prostredie, posobi dost realne
  • fizola
    Veľmi pekná grafika hry, nemyslím technickú kvalitu (ktorá je veľmi dobrá) ale tie detaily čo sa dali v krátkosti všimnúť, okolie domov, cestičky atď. Proste to pôsobí ako niečo čo na prechádzke po lúke naozaj uvidím.
    • Kdyz bych byl puntickar, tak ti reknu, ze pohled z treti osoby vypada nic moc, protoze maj nastinovany tak 2 m travy kolem postavy a vypada to jak pest na oko. Nastesti nejsem puntickar a tak je to asi fuk :p
      • 1. treti osoba tam nebude (pokud si to komunita nevybude)
        2. na co to mit vymaxovany kdyz developujes kone?
    • Ano grafika vypadá opravdu pěkně, ale nezapomínej, že hra má vyjít až na konci příští roku bohužel ... to už takovej boom nebude :). kdyby to vyšlo tenhle rok, tak určitě paráda, ale po zaklínačovi a pod hrách to nic extra určitě nebude.
      • fizola
        No ja neviem, podla mňa detaily nezostarnu, aj dnes je mafia technicky už velmi zastaralá, ale detaily ktoré v hre sú spôsobia že uveríš tomu svetu a zabudneš na grafiku, a tom to je, detaily sú to čo robí dobrý celok.
  • Animacni system pouzivaji Natural motion a nebo neco podobnyho? Libilo se mi jak ta postava zareagovala kdyz do ni najel s konem, vypadalo to na generickou animaci. S takovym animacnim systemem to vypada hned verohodneji. Verim ze to kluci dotahnou k dokonalosti, je videt ze na zacatku premysleli a to je zaklad dobryho konce projektu. Drzim palce.
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=O3rpmctmC_M
  • Horst_Fuchs
    A budou koníci i kadit a močit?
    • Ještě by mohli umět hlasovat v parlamentu :-D
    • Prý ne, za to ale budou umět krásně zpívat.
  • Všechno pěkný ale stejně bude nakonec nejvíce záležet na tom jestli umí zdolat 90 stupňovou skalní stěnu, zda bude na výběr ze všech barev a hlavně, hlavně pořádný pen*s (vážně? tuhle cenzůru opravdu dělal nějaký pen*s)! *16* Grand theft Horse!
    • http://www.youtube.com/watch?v=2EsPnmLVYj4 *1*
    • Tak prej tam je vymodelovanej p*nis u chlapa, takže na koňský se těšit můžeš s téměř stopro jistotou...p*nisy pro všechny :-)
    • Magister_Peditum
      Všechno bude! *15*
  • davidBray
    jestli to budeš číst Dane, tak super triko :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit