Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zvědavý, jak si s výslovností Kingdom COme: Deliverance poradí při recenzi MasterMIND *1*
  • Keyz
    To mě připomnělo větu z Knight Ridera co dávali na Primě.

"Říkejte mi koňák Majkl" :D

- Skvělé, vidět v každém videu jak si dávají práci s logikou věci. I když se obává, že lidi pak budou řešit proč tam nejsou jiné věrohodné prvky a nepochopí, že tohle samotné jinde není a je to obrovské plus.
    - Jen jsem to čekal delší, na to jak jím to trvalo a stále nemají napsány nové cíle pro 800k / 1 M
  • promitac
    Te trička su overpowered. Aj danovo aj michalovo. Jelly som moc.
    • http://www.teeshirtcollections.com/item/laughing-man/laughing-man-ghost-in-the-shel/lid=33586154
  • C-BEAM
    x: keď sa v realite nepozrieš pod nohy tak tiež nevieš na čom a kde presne stojíš. TPV samozrejme nie je reálnejší pohľad, naopak, je naprosto nerealistický. Jeho plus je že prináša hráčovi viac informácií, ktoré zlepšujú priestorovú orientáciu. Žial vrátane tých ktoré by si v realite nemal a ktoré presahujú ľudské možnosti. Snáď nemám pripomýnať možnosť prehliadať si priestor za rohom alebo nad vysokou prekážkou pričom je telo v zákryte - niečo také nie je normálne a nemá v realisticky sa tváriacej hre čo robiť.
    • A prohlížení prostoru za rohem je zase jen jiný extrém oproti totálnímu omezení smyslů ve FPV.
      • C-BEAM
        problém je práve v tom, že tých extrémov má TPV oproti FPV viac. Jednoducho vidíš a vnímaš to čo by si v realite nevidel/nevnímal a dáva ti to výhodu ktorú by si v realite nemal.
    • "keď sa v realite nepozrieš pod nohy tak tiež nevieš na čom a kde presne"

Tohle tady ale neřešíme. Řešíme prostorovou orientaci, uvědomování si kam míří naše končetiny apod. Jinými slovy, nepotřebuji vidět, abych se v reálu mohl podrbat na zadku.
      • C-BEAM
        ale riešime, nemôžeš zohladňovať iba to čo sa ti hodí. Kam mieria moje ruky viem i FPS pohlade keď sú v zábere a držia zbraň, zároveň je to reálnejšie keďže v TPV ti často pohlad na ruky zacláňa vlastná postava. A nie len pohlad na ruky ale časť priestoru pred tebou. Na to si tiež trochu pozabudol.
        • wenceslaus
          Ruce v FPS bych zrovna moc nezmiňoval, dost často nepůsobí moc věrohodně. Odhadnout jak daleko sekáš/bodáš je ve FPV o hodně těžší než v realu, nebo TPV.
          • C-BEAM
            ja som s tým nikdy veľký problém nemal a onedlho tento nedostatok (ktorý sa týka ako FPV tak i TPV) úplne odstráni OR vďaka širšiemu zornému polu a vnímaniu hĺbky obrazu.
      • wenceslaus
        Jenže to nemá zrovna vysokou prioritu. Hra může silně zapůsobit i bez toho (zatím). Je teda pravda, že mi díky tomu přišel pohyb ve TPV War of Roses přirozenější a pohodlnější, ale FPV Chivalry je zas intenzivnější.
  • A dostanu koně se sběratelskou edicí? Ne dělam si srandu.. jen rejpu do nedávného článku o TESO...
    Ty koně jsou celkem hezcí, animace taky neni zlá.. Myslim že lepší rozhodně jak Skyrim. Tvůrci Skyrimu snad nikdy neviděli koně...
    Nic se však pořád nepřibližuje Red Dead Redeption. Jejich koně jsou fascinující, někdy si to zahraju jen abych sledoval jak ty koně maj nádhernou animaci a provedení. Myslim že žádná hra ještě dlouho nepřekoná Red Dead Redeption, když dojde na koně a koňské vozy...
    • Magister_Peditum
      Až bude motion capture i s koňmi, tak to bude mnohem lepší. Ostatně ve videu sami přiznávají, že momentálně jsou koně jen ručně animovaní.
      • Jo tak chápu že oni si to jen tak nedovolí.. proto taky jejich koně mi přijdou že vypadajá celkem slušně... Zato Skyrim by se měl stydět... A mnoho dalších her.. jejich provedení koní se ani nedá házet na absenci motion capture, jsou to prostě dragické válečky se čtyřma nožičkama. War horse koně vypadají celkem uvěřitelně.. Ale stejně by třeba bylo fajn, kdyby se třeba takový motion capture koní dal koupit od Rockstars a podobně.. třeba by na tom trhly dobrý prachy, kdyby prodávali svoje data z jejich motion capture koní... Jako se prodávaj Enginy tak by se prodal motion capture koní.. Herní svět by pak vypadal všude lépe..
        • Magister_Peditum
          Sranda je už jen to, že i když tyhle koně jsou zatím jen provizorně animovaný, tak stejně už takhle vypadají líp než ty ve Skyrimu. *15*
          • J je to super.. těšim se na tu hru.. Když ještě trochu zapracujou nma těch koních tak to bude fakt dobrý... Většina her koně děsně podělá.. ale to neni uplně nejlepší, když se pak člověk na tom koni přepravuje velkou část času... Takže urřitě maj plus za dobrý koňě...
          • Tak on celý Skyrim byl jen provizorní pre-alpha, ale Todd si řekl, že to tak stačí a tak to vydali a vyšlo jim to.
  • Lukáš Dobrovský (opět) na koni *1*
    • Co si o tom myslí takový Pavel Grygar?
      • Zeptejte se Viktora Krocana, proč vybral tuhle postavu. On je tam dizajnér *3*
  • damn it....uz ted se mi to libi vic jak Skyrim *14*
  • A kůše sviňa arabská? :)

Hodně se mi libílo upevňování vztahů např. v KOTOR, takže na symbiózu mezi mnou a koněm se moc těším. A nezapomeňte na ostatní zvířátka!
    • Filcky? Budou!
  • Ten kůň má rozkošnou chocholku *1*
  • to jakoze neexistuje zadna moznost ze s tim konem narvu do stromu? to je rebelie! ja na to nejsem zvykly :( na takove chovani... konske..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit