Přejít na výpis diskuzí
Další video z Mafie III představuje irského anarchistu Burkea
5.8.2016 | Václav Pecháček
32 příspěvků
-
královnu údu na tebe... ty jeden pravicový pučistický kriptofašistický ultra radikále...
-
tak to jsi jim to teda nandal... a co na to tvoje mamka, hlavně ať se to nedozví...
-
Zaměření na příběh, realističnost (jízdní model, policiie) a pocta klasickým gangsterkám, jako je Kmotr a Goodfellas? Měl by ses přejmejovat na Kejsí Ku*va Blesk, protože ti to tak rychle myslí *1* *1*
-
Tak to si rád prečtu. Co že to mělo bý za tak speciální koncept Mafie? Asi snad něco kolem dabingu, ne?
-
A já snad někde píšu, že chci aby nová Mafia byla jako jednička? Já chci jen to, aby nová Mafia zůstala věrná konceptům z originální hry. Jestli to mají být 30tá nebo 70tá léta je mi fuk, Tady jde o koncept mafie jako takové, kterou tahleta volovina zatím srážela v každém videu.
-
Tak to by na tom byli ještě dobře. Battleborn museli dát do Humble, aby se vůbec prodával. Jinak SP už mám dohrané a žádná hitparáda. Navíc z naprosto nepochopitelných důvodů je optimalizace mizernější než návrh plátů u bezpečnostních přepážek u Titaniku. MP je pak klasická moba, kdy to zabíjí naprosto tragický počet map.
-
Tato hra zkončí jako Battleborn. Vývojáři huby plný keců o tom jak super to je a za měsíc to bude ve "výprodeji" na steamu za 15 euro.
-
Řekl bych že my si budeme muset hlavně počkat až vystřízlivíš a pochopíš že mafia už nikdy nebude taková jako byl první díl
-
Dej si pozor, aby tě zde neobdařili nějakým banem. Podobné věci se tu řešili tuším u videa k Battlefield 1, neboť na obalu hry má být černoch.
-
Ani jeden díl Mafie mě nebavil, tohle vypadá asi nejlépe...
-
Tvojí křišťálovou kouli bych chtěl mít....
-
vždyť jsem tě v podstatě citoval, tak jaký imbe... jo ahaa! *1*
-
Mas pravdu ,bohuzel hromada lidi to nevidi, a ze je jedine beloch levicak to taky o necem vypovida.
Bych se nedivil kdyby prvni DLC bylo o uprchlicich v mafii -
No clovek ktere vi kdo to byl Lucky Luciano, Vito Genovese, Paul Castellano, a muj nejoblibenejsi John Gotti, ten se tehle traparne jenom smeje. Ty postavy to je neco, vcete vladkyne udu nebo jak se ta tragedie jmenuje.
Mafie 3 je spatne vtip, bohuzel se to bude prodavat jak levny hardy v Lidlu *9* -
A pozor, imbecilní humor...
-
Nebuď k sobě tak kritický, Venco z Prdelákova s alobalem na hlavě *4*
-
Tak hlavní je, že my inteligentní a tak herně vyspělí Vencové z českého Prdelákova a s alobalem na hlavě o tom máme už jasno.
Když se dívám, co někteří chujové umí plodit na účet této značky, tak jsem i rád, že to nakonec skončilo alespoň u těch jednoduchých amíků. -
Se nedivim, ze ty tam zadny dobrosersky klise nevidis. *1*
Princip pribehu je dobre znam, jde o mstu mafii. A ta bude vykonana multikulti tymem, kde belochy zastupuje irskej anarchista aby se nereklo, ze tam zadny neni. Takze politicky nekorektni je tam pouze ta belosska mafie a ta bude po zasluze znicena. Polozme si otazku, proc se to vlastne jmenuje Mafie? Protoze je to koupena znacka, jasna odpoved.
Nevim kde beres nakou iluzi o propletenejch zajmech, amici to maj radi jednoduchy, bude tam spousta honicek, vybuchu a vystrilenejch naboju proti jasnymu nepriteli. Akcni nuda, jestli cekas neco vic, patrne budes zklaman. *3* -
Jestli někdo vyhazuje prachy jenom proto, aby jiné nasral, tak buď jsi blbec nebo dostáváš moc velké kapesné.