Přejít na výpis diskuzí
Další video ze třetího Zaklínače naznačuje, že je Geralt (asi) borec
7.5.2015 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Abych byl upřímný, zvětšit video přes celou obrazovku mohu až když přejdu na server youtube. Někde se k tomu vyjadřovali, že to není chyba tohoto konkrétního webu, ale youtube.
-
V tom pripade nerozumim tomu slovu "hotova". V hernim prostredi to ma nejaky jiny vyznam?
-
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda se vám u videa zobrazuje možnost celé obrazovky pomocí dolního tlačítka. Já jsem si nedávno přeinstaloval počítač a u tohoto videa se mi to tlačítko nezobrazuje, tak jenom jestli je ta chyba u mě.
Děkuji -
Když je hra hotová, tak to znamená, že už na ní skončila veškerá práce a je připravena na distribuci a následné dodání do obchodů. To taky zabere nějaký čas.
-
Mělo to být tajné, ale když se ptáš. Bude to Cyri.
-
Doufám, že ten kterého si nakonec vezme, bude Yarpen Zigrin.
-
a šetřili na nový páčkovač *1*
-
....a poté, co Geralt udělal 2168 kotulů a 5461x máchl mečem ,se vzali a žili spolu až do smrti
-
co nechapes na slovu jako? A vůbec, nechapu proc mas potrebu se k te moji troling provokaci vyjadřovat..ses jak blbej..
-
Můžeš mi teda prosím tě shrnout příběh když už si to dohrál? dík
-
No jo, zaklinac..jako bych ho uz dohral...proste Polaci vyrazi do světa..a to je panecku nejakej hukot:)
-
Už se těším na 100+ důvodů, proč nesnáším Zaklínače *1*
-
https://www.youtube.com/watch?v=7ao0V80AIhQ&t=5496
-
Já tedy nejsem šéfredaktor, ale tipl bych si, že důvod proč tenhle trailer existuje je snaha přitáhnou pozornost více lidí?
Podobně jako každého traileru, který kdy vznikl k jakékoliv hře od počátku věků?
Ale jak říkám, nejsem šéfredaktor. -
Před nějakou delší dobou zde byl článek, že hra je hotová (v GOLD verzi).
Tedy do vydání dělají co? Honí PR a čekají na datum kdy otevřou obchody? Jestli to je potřeba aby takto velká a určitě drahá hra vydělala, tak OK. Jen aby to byla pořád dobrá hra a byl to Zaklínač jak ho známe. Prostě jiné "Evropské" RPG. Více uvěřitelné apod. -
Takže autor neví k čemu, neví proč, nemá co by k tomu napsal a dohromady má článek. Šéfredaktor osobně. Bravo.
-
Co to je zase za rádoby axiom? Maxi, přestaň být taková osina v prdeli.
-
Chce to vetsi HYPE
-
skuteční pc hráči nehrají multiplatformní hry
-
tak jo... ano