Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abych byl upřímný, zvětšit video přes celou obrazovku mohu až když přejdu na server youtube. Někde se k tomu vyjadřovali, že to není chyba tohoto konkrétního webu, ale youtube.
  • V tom pripade nerozumim tomu slovu "hotova". V hernim prostredi to ma nejaky jiny vyznam?
  • Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda se vám u videa zobrazuje možnost celé obrazovky pomocí dolního tlačítka. Já jsem si nedávno přeinstaloval počítač a u tohoto videa se mi to tlačítko nezobrazuje, tak jenom jestli je ta chyba u mě.
    Děkuji
  • Když je hra hotová, tak to znamená, že už na ní skončila veškerá práce a je připravena na distribuci a následné dodání do obchodů. To taky zabere nějaký čas.
  • Mělo to být tajné, ale když se ptáš. Bude to Cyri.
  • Doufám, že ten kterého si nakonec vezme, bude Yarpen Zigrin.
  • a šetřili na nový páčkovač *1*
  • ....a poté, co Geralt udělal 2168 kotulů a 5461x máchl mečem ,se vzali a žili spolu až do smrti
  • co nechapes na slovu jako? A vůbec, nechapu proc mas potrebu se k te moji troling provokaci vyjadřovat..ses jak blbej..
  • Můžeš mi teda prosím tě shrnout příběh když už si to dohrál? dík
  • No jo, zaklinac..jako bych ho uz dohral...proste Polaci vyrazi do světa..a to je panecku nejakej hukot:)
  • Už se těším na 100+ důvodů, proč nesnáším Zaklínače *1*
  • https://www.youtube.com/watch?v=7ao0V80AIhQ&t=5496
  • Já tedy nejsem šéfredaktor, ale tipl bych si, že důvod proč tenhle trailer existuje je snaha přitáhnou pozornost více lidí?

Podobně jako každého traileru, který kdy vznikl k jakékoliv hře od počátku věků?

Ale jak říkám, nejsem šéfredaktor.
  • Keyz
    Před nějakou delší dobou zde byl článek, že hra je hotová (v GOLD verzi).

Tedy do vydání dělají co? Honí PR a čekají na datum kdy otevřou obchody? Jestli to je potřeba aby takto velká a určitě drahá hra vydělala, tak OK. Jen aby to byla pořád dobrá hra a byl to Zaklínač jak ho známe. Prostě jiné "Evropské" RPG. Více uvěřitelné apod.
  • Takže autor neví k čemu, neví proč, nemá co by k tomu napsal a dohromady má článek. Šéfredaktor osobně. Bravo.
  • Co to je zase za rádoby axiom? Maxi, přestaň být taková osina v prdeli.
  • Chce to vetsi HYPE
  • skuteční pc hráči nehrají multiplatformní hry
  • tak jo... ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit