Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    Poláček dostat kvótu na články od soudruhů z tiscali, páč nesmí být pozadu s konkurencí a dělá u toho kyselé xichty. Jestli se vám práce nelíbí, můžete odejít.

Nejlépe to vystihuje: https://ryuutei.files.wordpress.com/2012/07/01-you_gotta_do_what_you_gotta.jpg
  • Kr.Pa
    Když se video vkládá na jiný web, je možné si upravit přehrávač dle libosti pro web, to znamená i omezit některé funkce. Všechny jsou tedy dostupne pouze na youtube.
  • Kr.Pa
    Nech ho, on neví, že římské číslo III je arabská 3 ...
  • už jen pár dní jupíííí
  • A taky ze to je model z reklamy na spodni pradlo.
  • ...chlape, veď ty si neschopný ešte aj ako troll...to už nebude náhoda...
  • vsadím se, že Witcher půjde dohrát nez jediného kotrmelce, dá se to samé říct o Blooborne?
  • X2
  • Moc pěkné video, ale hra stejnak bude pouze o metání kotrmelců.
  • Je to jepice ma kratkej zivot, roky nevydrzi :)
  • Těším se hrozně, dospat nemůžu, dočítám po x-té ságu, abych měl v živé paměti background, za článek a video děkuju... hlavně, ať už to vyjde.

Necítím potřebu, kroutit se do nějakých póz, nadávat na konzole, řešit grafiku nebo kritizovat něco jen proto, že se to ostatním líbí. Zaklínač 1 byla pro mě jedna z nejlepších her všech dob, dvojka byla o něco horší, ale pořád super. Totéž čekám od trojky.
  • Lidé kteří měli možnost hrát několik hodin tu hru chválí a z informací které poskytli je s tou hrou všechno v pořádku. Nechtěl by si snad taky aby se něco na čem si roky pracoval prodávalo ?
  • tahle serie sla do kopru od to doby, co vysla i na konzole
  • Jen víc takových článků a games mi začne splývat v šedi. Witcher, witcher, witcher, Bože můj. *16*
  • Rejsek
    Simíra hraje Erdogan Atalay ;-)
  • Rejsek
    Tvoje problemy na moji hlavu :-)...
  • Už je těch upoutávek nějak moc. Na třetí díl jsem se těšil, ale začínám mít pocit, že je asi něco špatně, když ho musí producenti všude takhle tlačit. Momentálně je u mě asi na stejné úrovni jako jakákoliv sra*ka od EA.
  • Jake vypousteni cisla z nazvu? Podivej se poradne.
  • CDPR se prostě vy***** na nějakou fanouškovskou základu a hru propagují hlavně směrem k americké ADHD generaci, která bez dubstepu a střihů jak od Michaela Baye okamžitě ztrácí zájem. Na to ukazují i podstatně zjednodušené herní systémy, nerespektování kánonu (hrudní plát na Geraltovi? opravdu?), vypuštění čisla 3 z názvu či platform parity.
  • Aha to je PS4 verze *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit