Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdepak, pana Polacka to bavi, a mozna zrovna proto ze se muze vyjadrit k problemu který mu vadi.
  • a o jaký princip, že tu tedy jde?

podle mě jde spíš o tu situaci, srovnávat hladomor s trailerem na hry je přinejmenším extrémně hloupé
  • Prave, je to jen priklad který demonstruje co je to novinar, nejde o situaci ale princip.
  • mami, oni mě nutí dívat se na trailery na zaklínače tím že je publikují na internetu! *1*
  • Kr.Pa
    Novinarina je stejna prace jako jina, kdyz se mu to nelibi, muze jit delat pohrebaka.
  • nevidis, ze ten priklad ktery jsi pouzil, je uplne jina situace nez o cem se bavime ?
  • problém je ze tve názory jsou pubertacke vykriky do tmy, nedospele a detske. Je to něco jako když se bavi dospeli a kolem poskakuje dite a vykrikuje..mami ja mam hlad, tati ja si chci hrat..:)
  • jestli nevis ze diskuze jsou majoritne urcene k vyjadrovani nazoru, tak to je tvůj problém. Je skutecne zarazejici ze si někdo v diskuzi dovoli diskutovat, a vyjadřovat názor, prober se.

A ma odpověď souvisi presne s tim co jsem ted napsal, mozna by ses mel nekde ucházet o praci cenzora na forech, zjevne by te to uspokojilo.
  • a jeje, už jsme u hladomoru, ještě Hitlera prosím *1*
  • Novinar je od toho aby informoval, je za to placeny, nemyslim ze nejakemu novinari dela dobře psat třeba o hladomoru v africe, a presto o tom pise, a muze si dovolit vyjadrit názor na danou situaci. Prvpocatek problemu hledej u zdroje, ne u informačního kanalu.
  • a s tím že tě nikdo nenutí násilím na ně koukat tvá odpověď souvisí jak?

já viděl dva, první animovaný jak vraždí ty bandity a pak ješťe jeden jak jezdí po krajině a bojuje tam s nějakou wyvernou a běhá tam za nějakym skřeto děckem.. celé dva trailery, obóže, to jsem tak strašně přesycený jak mě všichni násilím nutí na to koukat, musím se jít vybrečet do diskuse na games!
  • Krescz
    100 hodinový film jasně *15*
  • Aby někdo neprisel s timhle stupudnim nazorem. ja z tech desitek traileru a stovek obrazku videl ani ne polovinu, presto mam tenhle názor. Co mas dal?
  • Nebylo by lepší, kdyby to vydali jako film ? Na zážitku by se mnoho nezměnilo.
  • Krescz
    řekl bych, že autor chtěl poukázat na to, že je zbytečné pořád vydávat nic neříkající trailery jak na běžícím páse pár dní před vydáním nejočekávanější hry posledních let.... *7*
    ..všeho moc škodí, i té nejlepší hře
  • on tě někdo násilím nutí na to koukat? to je mi ltě íto
  • jako chapu, ze kdyby se panove z CDP tajne vloupali do redakce a nahrali do RS svoje video, tak by ta stiznost asi mela nejaky smysl...ale propagovat video a zaroven si stezovat na jeho propagaci, mi prijde tak nejak mimo :D
  • ještě dodam, ze Zaklinac 3 vypada jako vyborna hra, a myslim ze propagaci ma vice nez dostatečnou, a všichni o ni davno vedi, a všichni uz vedi jestli si ji poridi nebo ne, a velka většina lidi na to stejne nekouka kvůli spoilerum. Podobne trailery pusobi krecovite az trapne, a pripominaji chovani nenavidenych firem jako EA nebo UBI (ve skutecnosti je mozna raklamni hype co predvadi CD Projekt snad ještě horsi). Je rozdil něco smysluplne propagovat a něco nasilim lidem cpát.
  • A hele, člen Witcher comanda dorazil, jste ted všude. pan Polacek ma bohužel tentokrát pravdu, skupina lidi kterym tohle leze krkem je celkem pocetna, takze na tom asi něco bude, nemyslis?
  • Autor je asi ducha mdlého nebo nevim.. Každej trailer kterej ukazuje cool záběry ze hry je propagační a je zcela logický, že před vydáním se to ještě stupňuje aby se neustále na hru upozorňovalo.. Hledat v každym traileru nějakej hlubší smysl je fakt naivní *15* Příběhovej trailer už byl, trailer ukazující svět taky, trailer ukazující brutalitu soubojů ne, tak je tady..
    A jestli se to Poláčkovi nelíbí tak ať to sem nedává, nikdo ho nenutí, ale prachy z reklamy za klikání na články jsou dobrý co *3* Ve skutečnosti se tam nad každym videem z Witchera radujete *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit