Přejít na výpis diskuzí
Dalšího Hitmana nevytvoří IO, ale SE Montreal
22.11.2012 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
super, doufám že ted bude hitman vycházet každy rok. líbí se mi že z posledniho dilu udelali strilečku prece jen ty posledni dily byli moc zdlouhave a nudne
-
-
o ty jsi tak vtipny sam si toho urcite vytvoril mnoho *1*
-
-
horsie jak absolution to byt nemoze. tipujem ze to bude cca rovnako zle
-
-
ale moze.
nieco podobne som si povedal ked som videl splinter cell conviction. a pozri ako vyzera novy splinter cell. -
Nevim co se ti na tomhle nelíbilo...
-
-
to ti hned vysvetlim, neni to hitman. core gameplay hitman serie bolo volne sa pohybovat po levely studovat si patterny ake robia npc a hlavne target a zosnovat dokonaly hit. core gameplay absolutionu je nebyt videny a po leveloch sa schovavat a plizit, kedze prevleky su uplne zmrzacene a skoro nefunkcne. dalej levely su extremne male a extremne linearne. v klasickom hitmanovi si sa ocitol vo velkom sandbox levely bolo ti povedane koho mas zabit a je to mohol si hrat, tu ta hra vodi za rucicku, - disable security system, - locate doorX - reech this area - kill xy (a povacsinu casu ani nedostanes target) dalej uz tak male levely su rozsekane este na mensie segmenty pricom ked v jednom nabehnem a s gulometom zacnem vsetko vrazdit a prejdem cez dvere do druheho segmentu nikto nic nepocul. dalej pred misiou si nemozem vyberat zbrane, dalsi takticky aspekt predchadzajucich hier tymto padol. pribeh je otrasny, robit zo 47 nejakeho samaritana je uplny vtip, hlavne ked predtym to bol vzdy chladnokrvny odmerany necitlivy vrah. ta hra nespravila nic dobre okrem grafiky (a aj tu museli zastret prehnanym bloomom a lens flermi)
-
-
Zkoumat pohyby nepřátel můžeš zde taky, výběr zbraní sice není, ale můžeš si je v misi posbírat od enemaku, grafika se mi teda osobně hodně líbí a udělal velky skok, co se týče hudby, očekával jsem že když to bude skládat někdo jiný, bude z toho trapas, ale tohle je splněný sen. Co se týče rozlehlosti, tak co já vim, levely nikdy nebyly tak velký, málokdy jsi měl takové environment jako tady a co je skvěle provedené jsou postavy, nebot když se podívaš na NPC, každý vypadá jinak, IO si vyhrali i s modely, takže se ti nestane jako dříve že tam bude 100 stejnych tváři. Převleky jsou podle mě super, nevim co na ně mít špatného naopak když jsem viděl že se vráti i ptačí oblek tak jsem byl hodně nadšen. Dále jsou skvěle udělané hide prostory. A co se týče AI tak je taky dost vylepšená. Celkově pokud nebudeš používat Instinkt tak je to ve starých kolejích ale v lepším kabátku-tedy alespon podle mě. A kvalita cutscén je taky vynikající rovněž i zajímavé lokace :)
-
-
-