Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedi Academy a Kotor 2. Nic jiného neuznávám...
    • Veskoslav
      Nic jiného neuznáváš? Nebo jsi nehrál....

Ať už Empire at War, Rogue Squadron II: Rogue Leader, Jedi Knight II: Jedi Outcast, Battlefront, Star Wars: Republic Commando, Star Wars Galaxies (pro mnohé i SW: ToR),Star Wars: Dark Forces, TIE Fighter, X-Wing či Episode 1: Racer.
      • komu to cpeš? Hrál jsem tak 90% všech SW her, ale většina jen těží z licence.
        • Veskoslav
          Jasné. A ty dvě tebou zmíněné netěží, že?;)
          • netěží z původní trilogie, což je dobře. KOTOR má zcela vlastní svět Staré Republiky, zcela vlastní lore. To samé víceméně platí pro Jedi Knighta. Všechny ostatní hry těží z filmové triologie, tj. je tam Vader a Luke a Hvězda smrti atd.
            • podepisuju, taky jsem si to dal nedavno znova po 10 letech a jednicka je strasne chuda

dvojka je celkem solidni rpg
            • nebudeme tu řešit první Kotor, pokud jsi to hrál před 10 lety, tak to ovlivňuje tvůj úsudek nostalgie. V současnosti obstojí jen Kotor 2 a to ještě na výbornou. Nedávno jsem znovu dojel oba díly a jednička mě nemile překvapila.
          • mají přesah a obstály by myšlenkami(Kotor2), příběhem(Kotor2) či combatem(Academy) a multiplayerem(Academy) i mimo rámec SW her. Spousty těch SW her je dobrých jen proto, že jsou SW hry.

Witcher 3 by taky neobstál jako hra, kdybys vyjmul licenci a napasoval na jeho herní principy nějaký generický svět a postavy.
    • toto je docela dobrá RTS
      http://games.tiscali.cz/recenze/star-wars-empire-at-war-mega-recenze-51004

a jinak to mám přesně obráceně než ty, tj
      Jedi Outcast > Jedi Academy
      KOTOR1 > KOTOR2

docela dobrá je i akční arkáda ze SNES Super Star Wars, pokud má teda člověk rád osumdesátkové arkády.
      • Kotor 1 je dětská pohádka. Jedi Academy má nejlepší combat ze světa hvězdných válek a zase to není pohádka.

Tady se nebudeme hádat, Jedi Academy a Kotor 2 suverénně nejlepší hry...
        • Kotor 2 byl marginalne horsi nez kotor 1, to je obecne znamej fakt uz od doby kdy poprve spatril svetlo sveta. Hral se jenom proto, ze to neslo nazev Knights of the Old Republic, nicmene absolutne nedostal kvalit teto znacky. Vzdycky se smeju kdyz se nekdo snazi hazet kotor 2 nad kotor 1.
          • *15* *15* *15* Tak ve snu
            • No z toho by ses prave mel probudit synu.
  • Kdyby to nemělo Star Wars kulisy, tak po tom neštěkne pes. Je to prostě jen střílečka. Chybí tam něco na víc - teda kromě těch kulis. Jako škoda.

Zatímco do BF3 a BF4 cpali dementní SP kampaň, která tam byla podle mě tak trochu navíc a její kvality byly tristní, tady bych nějakou ovšem lepší kampaň bral a kdyby byla šikovně zakomponovaná do celé hry, mohlo by to být něco víc než jen reskin multiplayeru Battlefieldu.
    • Kampaň pro jednoho ve světě SW by přece nikdo nehrál *1* nechápu, jakýho trola tohle v EA/Dice napadlo *7* (prostě jen ušetřili za vývoj singlu a cenu nechali stejnou/vyšší a když budou prodeje skvělé, což v případě SW se dá očekávat, že ovečky budou bečet o 106, tento scénář bude i v budoucích BFkách).
  • piu piu piu
    • Magister_Peditum
      https://www.youtube.com/watch?v=BQ7_OxTDC6Q
      • *1*
  • ...a cely internet zacal sepisovat petici za unlocknutelny "slave costume" *15*
  • To bude Darth Sidious, nejnebezpečnější bytost a imperátor jen tak poskakovat po Hothu? WHAT THE...? Díky, nechci. Sidious má být myslí a tajemnou silou za impériem, ne voják.
    • TheGGG
      tak to dopadá, když nepřidaj clone wars, nemaj žádný dobrý postavy ze kterejma pracovat.
    • Veskoslav
      Sithové, stejně jako Jedi vedli své armády do bojů. A to včetně nejmocnějších ze svých řad. Skákající Palpatin na Hothu je podle mě nesmysl. Tam doufám, udělají reskin Skywalkera.
    • Magister_Peditum
      Tak ty "hrdinové" asi budou na různých mapách různí. Císaře bych typoval na mapě odehrávající se na Hvězdě smrti nebo na Coruscantu.
  • Ja se tuhle hru uz nemuzu dockat. Beta me hodne bavila a navic to ze tam bude Dart Sidious Han Solo je proste skvele. U tehle hry dokonce uvazuji i o season passu, ktery je sice drahy, ale tahle hra bude skvela.
  • Veskoslav
    Dneska jsem si dal Battlefront II a zapomněl jsem, že v novém Battlefrontu jsou AT-AT šílené, ale tady jsou naprsoto brutální:-D Nejenom že slouží jako respawn bod, ale jdou opravovat a systém střelby s přiblížením znamená 100% úspěšnost. Navíc není časově omezený atd. Pro změnu tam je lepší a rozlehlejší mapa. Ale co se týče toho, že se vytýká mapě na Hothu, že impérium je OP, tak doporučuji vyzkoušet starý díl:) I hrdinové jsou tam daleko šílenější. Když člověk chytne dobrou partu, tak prakticky celou mapu lze projet s hrdinou:)

P.S: Nejvíc mě ale seje, že tam nejsou vesmírné bitvy v novém dílu. Ty byly pecka největší. A jestli se mohu zeptat, je nějaký mód na kokpity do BF II? Používám jenom grafické módy+neoficiální patche a nic moc jsem nenašel....
    • Vesmirny bitvy jsem tam videl locked mod v bete, takze v plny by mely byt ?
      • Veskoslav
        To nebyla vesmírná bitva, jak ji známe z BF II například:)
    • no nedivil bych se, kdyby si ty vesmírné bitvy nechali na jedno z DLC
      • Tak to je v případě EA snad 100% jistota.
  • to zas bude slátanina. Jakákoliv SW hra, která se nedokáže oprostit od filmové trilogie, nebude mít dost vlastní invence k vytvoření vlastního příběhu. Takže je to akorát komerční dojení značky. Teď už tam chybí jen Ewokové a JarJar Binks
    • Tak tak. Hlavně jestli se ten koncept osvědčí, hádám, že v budoucnu se můžeme "těšit" na Harry Potter Battlefront, Lord of ring Battlefront, apod. *1* To teprve bude na blití
      • Lord of the Rings: Conquest, ti nic neříká? To už tu jednou bylo... ;)
        • Magister_Peditum
          A že by to byla bůhvíjaká sláva, se říct zrovna nedalo. *4*
          • To je věc jiná, jen mladej nepamatuje dobu EA Games, kdy každej výdělečnej film zmastrovaly minimálně na 2-3hry (Potter, Lotr, Bond, atd)
            I když občas nějaká výjimka se našla, třeba zrovna Battle for MidleEarth 1 + 2 byly dobrý hry, zábavný strategie.
            • Magister_Peditum
              Nebo ta mlátička LotR:The Return of the King. Ta byla taky docela dobrá. Občas si ji ještě zahraju po LANu. *3*
      • Proč ne?

http://games.tiscali.cz/the-lord-of-the-rings-the-battle-for-middle-earth-7958/recenze
        • http://games.tiscali.cz/recenze/star-wars-empire-at-war-mega-recenze-51004
        • Strategie, ne střílečka.
    • Sakra, já a EA si stále myslíme, že je to jen multiplayerová střílečka.
      • tak co v ní bude dělat Leia a Han Solo a Chewbacca a Luke a Mon Mothma a Lando Calrisian a bůhví kdo ještě? Všichni budou létat v X-Wingu a střílet roboty kráčející na dlouhých nohou na zamrzlé planetě Hoth?

ať už s tím jdou do .....
        akorát tu značku čím dál tím víc znechucují
        • Přesně tak, až na to že to bude víc variabilní a nesmíš to brát tak vážně.
        • Kdyz te ta hra nezajima ,tak to nekomentuj a nebrec. *7*
  • Nejlepsi MP posledni doby je Eunning with rifles, to uz se muzou ty velke AAA ocekavane tituly jit bodnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit