Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele, experti na kánon, jak je možný, že Grievous mohl mít meče jako robot? já myslel, že meče můžou jen jedisti a sithisti
    • Veskoslav
      Světelný meč jako zbraň není výsostnou zbraní pouze Jedi a Sithů. Například Inkvizitoři nebyli ani jedno a přesto měli světelné meče. Nevýhoda mečů Jedi je ta, že jejich krystaly jsou přírodní a Jedi si ten svůj musí najít. Sithové je pěstují. Proto červené krystaly do mečů teoreticky může mít každý.

Narážky na světelný meč jsou dokonce i v jiných SW hrách například Star Wars Commando (nejlepší FPS ze světa SW, škoda, že nikdy nebyl druhý díl), kdy vidíš mrtvého klona, co má u ruky světelný meč s komentářem jednoho z Komanda: "Civilizovaná zbraň v necivilizované době."
      • Vojta_Ilavsky
        Tak on rozdíl vibromeč a světelný meč tak znatelný není, důvod proč by nemohli Silou neobdaření jedinci nemoct ovládat světelný meč nevidím. Možná světelné meče používali sekty uctívající Sithy nebo Jedie, nevím. Jinak syntetický krystaly jsou fajn, lepší, výdržnější.

S Republic Commando souhlasím, svý doby jsem se u toho náramně bavil a bohudík už je to i na GoGu. :)
        • Veskoslav
          Pravda. Nejlepší vibromeče dokázali směle konkurovat mečům Jedi. Stačí si vzpomenou na osobní stráž Grivuse. Ale stejně, nejlepší a nejsilnější meč měla v držení Death Watch. Černý meč s nejsilnějším krystalem, co se našel. Pozůstatek jedné z válek, kdy Jedi byli systematicky loveni.

No u syntetických je problém, že se příliš nehodí na boj jako měla třeba Ventriss. Jsou spíše silové jako byl Maul. Ale hračička si s ním moc nevyhraje:-D
      • díky všem :)

a asi ho časem taky koupím :D už máme doma Darth Vadera a Obi-Wana :D http://blogs.wsj.com/speakeasy/2015/04/15/heres-your-first-look-at-lego-star-wars-buildable-figures-of-obi-wan-kenobi-and-general-grievous/
        • Veskoslav
          Jsem si chtěl pořídit General Grievous. Ale litr se mi za to nechce dávat...
          • já koupil Vadera jako předčasnej vánoční dárek, a je naprosto boží a fakt velkej, takže jsme hned běželi i pro Kenobiho, aby se měl s kým řezat :D
      • zase nemudruj. Commando rozhodně není nejlepší FPS ze světa SW.
        • Veskoslav
          Já ji považuji a to jsem projel všechny FPS ze světa Star Wars. A to včetně Star Wars: Imperial Academy. Přeci jenom jich je jenom 9. A já osobně to považuji za nejlepší, pro mnohé to bude třeba Dark Forses nebo Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast:)
    • Magister_Peditum
      Teď nevím, proč by nemohl mít světelný meč? Ona je k jeho zapnutí potřeba Síla, či co?
      • Podle kánonu to byl prostě týpek, jehož rasu Jediové trošku posekali, tak se vrátil jako kyborg, generál a hrdina separatistů, kterej sbíral meče jediů, který zabil a dál je používat, aby mohl zabíjet další zbraní jejich vlastního řádu. Tak proto :)
        • Veskoslav
          Opravím tě. On se jako Cyborg nevrátil. On se sám sebe takto stvořil, protože chtěl být dokonalý válečník. Jediové jeho rasu téměř vyhladili ne proto, že by rasa jako taková byla špatná, ale z nich se rekrutovali jedni z nejkrutějších válečníků té doby, kteří vedli proti republice nespočet válek. Je o tom dvoudíl v Clone Wars, kde je vysvětleno proč se stal tím, čím se stal a jak vypadal předtím.
          • Vojta_Ilavsky
            Jestli se nepletu, tak Dooku sestřelil jeho raketoplán a nakukal mu že to udělali jediové, potom co z něj udělal kyborga. Vzhledem k tomu že jediové už předtím vedli válku nebo cosi s jeho národem, tak to pouze přiživilo nenávist.
            • Veskoslav
              Tak oficiální canon je to, co jsem napsal já. Bohužel to tak Disney a spol. udělali, že všechno kromě filmů 1-6, Clone Wars, Rebels a nových knížek, co vyšli, tak jsou buď Star Wars Legends (součástí legend, které se mohly ale nemusely stát) a pak zbytek.
            • No tady je zrejme vic variant, protoze co ja vim, tak Dooku mel do jeho lodi nacpat vybusniny a lod odpalit...typek ,,prezil,, ale s nutnosti uprav ;) a pak mu nakukali ze to byli jediove. Jinak nejaka extra nenavist do te doby mezi nim a rytiri jedi nepanovala, ikdyz je teda nemel v lasce, protoze mu zabranili v pokracovani a v podstate zlikvidovani jedne nepratelske rasy se kterou jeho narod vedl valku a vyhravali.
            • Veskoslav
              Dooku nemá s jeho proměnou nic společného. To on sám hledal dokonalost v síle, o sestřelení jsem něco četl, takže děkuji za připomenutí. On jej pouze naverboval, protože věděl, že jeho rasa atd. Jedi nenávidí a jsou skvělí válčníci. Ale kyborgem se stal dobrovolně a sám, ne proto, že by chtěl vypadat, ale protože chtěl být nejmocnějším válečníkem. Tělo také nenahradil najednou, ale postupně během let ještě před klonovými válkami.
        • Magister_Peditum
          Proč reaguješ s tímhle na mě? Já se ptal, proč by k použití meče byla potřeba Síla, ne na původ Grievouse. *4*
          • No tak uplnej odborník sice nejsem, ale mám za to, že důvod, proč si někteří myslí, že meč můžou používat jenom rytíři Jedi je ten, že mají téměř nadllidský status a není možné jim ho vzít (viz epizoda I.). No a protože pro výrobu meče je potřeba síla, tudíš kromě Jediů a Sithů, je téměř nemožné se k nějakýmu dostat. Jinak myslím, že nikde není napsáno, že by obyčejný člověk nemohl meč alespoň omezeně používat.
          • Myslim, ze ze zacatku to nebylo jiste, ale ted uz se bere, ze to muze pouzivat kazdy jouda. Me se teda vic libilo ,,vysvetleni,, ze ty krystaly pouze usmernuji proud sily a vytvari tak ostri mece.
            • Magister_Peditum
              To by bylo pro jeho uživatele ale dost namáhavé nejen vynakládat sílu na odrážení nepřátelských výpadů, ale ještě se soustředit, aby mu meč vůbec fungoval. Jako Síla je určitě potřeba k jeho sestrojení, ale k tomu, že by byla potřeba i k jeho používání, jsem se nesetkal.
    • nebyl robot ale kyborg, puvodne Kaleeshan a u nich byli jedinci schopni pouzivat silu jako mnoho ostatnich ras
  • TheGGG
    Ti heroes jsou tam úplně na prd, na otevřeným poli AT-AT rozemele Luka na paštiku za pár vteřin.
  • Keyz
    Ten BF model je strašně chaotický a jen se to snaží dávat pocit, že hráč má nějakou roli na bojišti.

To logicky nemá v náhodné partě. Tam to vypadá pořád stejně. Každý se rozeběhne kam chce a pak se to nějak rube. Někdo čeká x minut na spawn něčeho, další se točí na místě, do toho se tank zasekne na kopci protože ho nevyjede, stíhačka nabourá do baráku, protože to nevytočí, vrtulník se letí kochat krásou mapy.... *15*

Zde to bude ještě větší šílenost když tam jsou hrdinové. Tedy někdo vždy získá na omezenou dobu lepší možnost jak osobně zabodovat. O nic jiného v náhodné partě nejde. Prostě osobně zabodovat. Ale lidé to zatím baští jako ve wot, kde neustále nadávají na náhodné party ale stejně to hrají 10x a 10x to je tak, jak jsem napsal.
    • chybí tomu Bastilla a její battle meditation
    • ZvacA
      Mám dojem, že si toho v těchto hrách moc nenehrál a jen bez zkušeností a znalostí zase blbě kecáš .
    • O ten chaos ale prave jde. Ve filmu to snad melo rad ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit