Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osviceny
    Nebyla to chyba, ale blbost
  • Právě proto jsem tenhle obrázek vybral.
  • na tuhle hru jsem se těšíl...byla to chyba
  • MickeyMutant
    Ňákej dlouhej loading.
  • MickeyMutant
    Vypadá vyděšeně.
  • MickeyMutant
    Dva vojáci na hlídce:

"Sleduj toho chlápka v kapuci."
    "Á, zase kapuce, dávej bacha, ten se nám bude chtít schovat."
    "No jo, jako ten bytař s falešným vokem. Nebo ten maskovanej verlybář loni."
    "Anebo ten indián se sekyrkou nedávno. Haha."
    "Podivíni. Štěstí, že se takhle značkujou, byl by vopruz hlídat fakt každýho."
  • Jack1947
    Bohuzel s Bloodlines to krom nametu nema moc spolecneho.
  • Jack1947
    Jako negativa bych krom te repetitivnosti a stereotypu a ke konci az nesmyslne narustajici obtiznosti, (natahovana doba umele to rad u her moc nemam kdyz tak jako celek ne natahovani hracovy trpelivosti.) Nemoznost se skoro i s upgrady nejak dobre branit, tak ty bossovske souboje pusobily priblble to same kdyz vas zmercil nepritel, (nekde se ani pockat nedalo nez jejich ´´Hostile¨ vyprcha ale bylo to jen parkrat...) Jeste tu chybi recenze na FUSE (nuda a dohrani bylo uz jen z povinnosti)- RIDE To hell ( coz byla sranda celkem ).
  • Amylee.Anderson
    Mně se teda mnohem víc líbí idea vampírů jako v Bloodlines. Je to takový... skutečnější.
  • tohle dnes už působí až směšně... na filmového Draculu z roku 1994 to nemá.. film byl sice takový nějaký pofiderní, ale z mého pohledu měl nejlepší ztvárnění upírů, jaké jsem kdy kde viděl a první polovina filmu byla taky bezchybná
  • 13_11
    Nechce. Jenom mi ještě neodpustil známku k Hotline Miami.
  • 13_11
    DARK nevyšel. Stane se. Ideální příležitost si znovu pustit Near Dark!
  • hral som to prvych 5 minut ale tak zle to nevyzeralo
  • michaliuz18
    vela indie hier je lepsich nez nejaka 3D od ubisoftu ..hmm from dust je konina
    ... najlepsie indie hry co som hral za posledny cas je unepic, rochard, swapper, trine, limbo
    mi chces tvrdit ze tieto indie hry su na prd?
  • Osviceny
    časopis je mrtvá platforma, takže si ho opravdu nekoupím, navíc redakce u mě velice klesla na úroveň pokrytců poté co zastávali po odchodu z Levelu stejný názor jako já, ale najednou zázračně změnil o 100% a o bývaslích výrocích se raději nezmiňují
  • MrSanta
    Uštěpačně vtipná recenze bude v dalším Levelu *1*
  • Mondieu! Quel malheur! ...dneska si ani příležitostný hráč nesmí koupit nic na blind - asi pod dojmem Bloodlines jsem po tom málem šáhnul, brr...
  • http://www.youtube.com/watch?v=_gtE8IWV7J0&NR=1&feature=endscreen
    tady je zbytek z úvodu. Věřím, že spousta mladších lidí tahle kultovní věc minula, což by byla škoda
  • Generalmagor
    Eh, tak snaha byla no... To se cení.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Xb3O46ZEJmI
    z tohodle jsem pokaždý naměko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit