Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls bude megahardcore, hezky by se vyjímala na PC
7.2.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Nechapu nesmyslenj kec o tom, ze uznani se hra docka az na PC, co to je paneboze za zcestky kydy???? To jako je pro hru uznani, kdyz si ji vsichni stahnou zadarmo??? Nechapu. Jinak Demons souls je asi nejatmosferictejsi hra co sem hral za posledni dlouhy roky, zadna jina hra nenavodi takovou atmosferu, ze jde hraci o zivot a boji se udelat chybu :). A pro kritiky obtiznosti, DS alespon na prvni nebo druhy pruchod hrou neni vubec tezke, staci kdyz je clovek opatrny a musi se trosku naucit bojovat s ruznyma typama nepratel, pak uz to jde jako po masle. Btw hraci na Xboxu teste se, snad bude Dark Souls stejne povedene (nebo jeste povedenejsi) nez Demons Souls
-
"objeví se třetí hra i na PC a teprve tam se dočká uznání" - Silně pochybuji, že by se japonské RPG jakkoliv výrazněji chytilo i na PC. V minulosti se to nikdy nepovedlo. A mimo to úspěch na konzoli značí, že už se hra uznání dočkala....
-
-
Dark Souls je japonské RPG jak stehno, tvůj strach je oprávněný.
-
napr Devil may cry bol super na pc
-
-
miluju hardcore *4*...v dnešní době zjednodušování je to skoro jako zázrak.Škoda že ne na pC.
-
namco bandai a PC ? tady se asi nekdo pos**l v kine !
-
vizualy pekne, ale trailer je to STRASNY
-
„Chceme, aby hráč umřel tisíckrát, desettisíckrát, milionkrát..."
Tohle mi vyrazilo dech. To má být jako zábava? Dnes se stane game designerem každý ... budu to muset taky zkusit. -
-
koncept hry postaveny na tom aby se hrac dostal nekam dal ve hre, tak musi umrit se mne taky moc nelibi ... to se ve hrach objevovalo tak pred 15 lety kdy se tim prodluzovala hraci doba pokud byla hra prilis kratka
-
-
Muzes hru projet klidne bez smrti... kdyz si opravdovej skilla :)
-
-
Hral si nekdy neco (pres emu treba) z NESu?
A nebo z nynejsi doby... Super Meat Boye? -
-
SMB jsem nehrál, každopádně jestli narážíš na retardované skákací pasáže nebo bossy na které člověk musel umět specifický pattern jinak chcípnul jedním pohledem... to bylo omezení té doby. Dnes bych čekal víc.
Nepochop mě špatně, já vám to neberu. Ale hrát něco 50x dokola jen abych konečně trefil tu správnou sekvenci je pro mě spíš frustrující než zábavné. -
-
Ale prave o tom nektery hry jsou, tak jako jiny jsou zase o necem jinym. Staci si jen vybrat dle sveho gusta. Napr. je spousta lidi, co neda dopustit na Rush'n Attack a jak to byla tezka hra. A nebylo to zadny pokus omyl, ale proste jsi to musel jen umet :) Tohle jsou jen vymluvy lidi, kteri nemeli nervy a sikovny prsty :)
-
-
Jo máš pravdu v tom, že proti gustu ....
Já mám radši obtížnost která mě nutí myslet, plánovat a jednat dle situace. Proto mám rád hardcore strategie.
Někdo radši kroutí prsty do komba. -
-
prave Demons Souls je spis o tom planovani a chystani se k akci a o taktice pri boji s jednotlivymi protivniky (zadny protivnik neni snadny souper, na kazdeho je dobre se naucit adekvatne reagovat, vedet co od neho cekat), zadne komba se v DS nenamackavaji (neni to akcni rubanice ala God of War)
-
-
-
-
-
-
Po gameplaych z e3 musim rict ze dark souls je velice podobny demons souls grafika je o neco hezci mechaniky boje na blizko sou totozne inovaci je v pouzivani kouze ukazatel energie(many) chybi a kouzla sou reseny poctem seslani stejne tak i lecici lektvary daji se obnovit u specialnich ohnu,ovsem odpocinek u tohoto ohne ma za nasledek respavnuti beznych potvor a prinasi to dalsi strategicky prvek(odpocinout si doplnit zasoby kouzel a lecivich lektvaru ale ztizit pruzkum skoro vymlacenyho hradu(opet bude zaplnen) nebo jit s vyplacanymi kouzly dodelat pruzkum a doufat ze nenarazim na neco tvrdyho.Dalsi vec ceho sem si vsimnul je podstatne hustsi osazeni hradu takze se na vas klidne vyriti i 5 potvor naraz coz se v demons soulsu nestavalo.Kazdopadne se tesim bude to opet skveli rpg
-
Tuto hru jsem zral uz u prvni hry, ale nemam PS3, tak doufam ze dodrzi slib a vyjde to na xbox
-
Chápu, že taková hra může někoho bavit, ale nemluvil bych o ní ve spojení hardcore a PC, hardcore hry na PC byly vždy o komplikovanosti a né o tom, že je nějakou pasáž potřeba donekonečna opakovat než hráč příjde na způsob jak ji projít. Hrál jsem Ninja Gaiden nebo DMC 3 a Demon's Souls jsem měl chuť zkusit, ale asi už jsem moc starý na to hrát něco kvůli pocitu, že jsem překonal pasáž hry s přemrštěnou obtížností. Na hrách mě dnes nejvíc zajímá příběh a jeho podání hráči. Asi nejvíc z console-only her se teď těším na LA Noir. Ale jinak se mi popravdě na PSko víceméně jen práší, více mi slouží jako přehrávač než jako herní konzole.
-
Hardcore neznamená obtiažnosť, aj v call of Duty si môžem dať najvyššiu obtiažnosť a bude to hardcore ale ten výraz sa používa v inom zmysle.
-
-
Tato hra neni tzv blbuvzdorna jako napriklad CoD
Pokud udelas chybu, muzes si tim posrat treba celej zbytek hry.
Treba mas jednu potku a jak kokot ji omylem vypijes, a dal uz se bez ni proste nedostanes... -
-
to je skor chyba v gamedizajne
-
-