Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
Ono to nakonec vychází na všechny platformy ve stejný den ? Mám totiž takový vtíravý pocit, že někdy na podzim jsem četl, že si na PC verzi budeme muset počkat... Pokud to změnili tak je to ovšem jedině dobře. :)
-
VaatiVidya vydal nové video, v němž ukazuje 5 nových featur Dark Souls 2.
https://www.youtube.com/watch?v=934keHnuy3s
Nejvíc mne zaujalo postupné pohřbívání. -
Tady se pěkně se ukazuje, co jsou zač vlastně ti ortodoxní pcčkáři. Tupý gumy bez představivosti.
-
-
Zadna takova kasta neexistuje. Jsou jen d*menti a ti zustanou d*mentny i kdyby hrali clovece nezlob se:-)
-
-
To by nehráli, nevyužili by u toho K+M *1*
-
-
nechápu jak může někdo hrát PC verzi Člověče nezlob se jinak než na gamepadu, ovládání je o tolik přesnější, rychlejší a analogové páčky simulují šoupání figurek tak přesvědčivě, že je to skoro k nerozeznání od hraní skutečné stolní verze
-
-
Gamepad je čiré zlo. Jen blázen může hrát člověče na gamepadu. Na člověče je duležítá volná kamera a v tom je unikátní herní klenot K+M. Blahoslavme K+M
-
-
Nezapomente ale na zlatou eru joysticku, ktera se doufam vrati a budeme je pouzivat kazdy den, muj den nastane jak vyjde star citizen, tehdy asi budu mit novou modlu JOYSTICK a ne jeden ale rovnou dva :)
-
Volant a telekinezeje lepší. Prý K+M... amatéři.
-
-
-
-
-
-
To je pořád jak jsou konzolovy hry primitivni (vetší blábol to vymyslí malokdo) a když jedna z těch těžších vyjde i na pc, jsou hned boje v ulicích a každej se předhání s důvodem proč je to nehratelný a tedy proč to nedává...
-
Apropo pre všetkých pc dementov, chodte strieľať do tých vašich šmejďackych hier a neoxidujte tu. Ak sa ti tá hra nepáči tak tu ani nelez. Nikto nie je zvedavý na vaše výpoty.
-
-
ne
-
-
Jediná hra ktorá ma v súčasnosti baví neskutočne dlho.
-
Chvili nesleduju herni weby a on se objevy prvni echtovni trailer na druhy Dark Souls. S U P E R ! A docela me i zbavuje pachuti dosavadniho prezentovani tyhle hry. Jesteze se v Breznu nedeje nic zasadniho, co by me vyrazne rusilo od hrani :)
-
Tak to je brutus diskuze, nechápu ten hate na DS, když je to díky bohu zase jednou pořádná a propracovaná temná fantasy a né nějaký omalovánky pro kr*pli. Kdyby ta hra nevyšla na PC, udělají vývojáři možná líp. Stejně tak by to mohlo být i s ostatními hrami, u kterých PC hráči prosili aby byly vydány na PC a pak nad nimi ohrnovali nos. Znám sice i celou řadu slušných PC hráčů, ale tady se bohužel sešla pěkná sebranka.
-
-
Hate na DS je většinou od lidí co se nedostali přes prvniho bosse nebo při troše štěstí skončili u draka. Osobně se na DS těším jak malé dítě, zberatlka už abych měl doma tu collector edici
-
-
Ono je to na mobil, nebo proč to má takovou grafiku?
-
-
nn, je to prostě jeno, hnusný *1*
-
-
Jsem docela překvapen, že taková krásná a do detailu zpracovaná hra má tolik haterů či hloupých trollů - to já bohužel nejsem schopen posoudit, jestli je to trolling nebo taková platonická nenávist, kvůli tomu,že je to víceméně konzolová hra...
-
-
Myslím, že je to tak půl na půl. Zde na games.cz se objevuje šílené množství podivných existenci. Vůbec bych tu kritiku nebral nějak vážně, je to spíše k pousmání. Např. Lojza a jemu podobní jako Haha si vůbec neuvědomují jak moc jsou trapní nebo si to naopak uvědomují a dělají tu debily ze sebe dobrovolně. Těžko říct.
-
-
Abych odpověděl, když se k tomu nikdo nemá *3*
-
-