Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Jo, to je pravda, že většinu těchto her šlo hrát i s klávesnicí. Některý simulátory ale bylo lepší hrát právě s joystickem, protože ovládání na klávesnici bylo dost krkolomný.
  • Mno driv byl mozna joystick normalni ale byla i alternativa hrat to na klavesnici, u vetsiny her jsi mel na vyber a oboji se dalo hrat dobre.

Jinak v tomto clanku sami priznavaji, ze udelali chybu a to je to, co jsem tim chtel rict. Ja jsem je neobvinoval, ze by udelali neco co slibili nebo neslibili, ja pouze tvrdil, ze se jedna o spatny port a hned me tu lidi pouzivajici gamepad ukamenuji :D
    http://www.edge-online.com/features/dark-souls-producer-says-pc-version-was-rushed-problems-were-expected/
  • Ono to nakonec vychází na všechny platformy ve stejný den ? Mám totiž takový vtíravý pocit, že někdy na podzim jsem četl, že si na PC verzi budeme muset počkat... Pokud to změnili tak je to ovšem jedině dobře. :)
  • PravyMonty
    VaatiVidya vydal nové video, v němž ukazuje 5 nových featur Dark Souls 2.
    https://www.youtube.com/watch?v=934keHnuy3s

Nejvíc mne zaujalo postupné pohřbívání.
  • Nezapomente ale na zlatou eru joysticku, ktera se doufam vrati a budeme je pouzivat kazdy den, muj den nastane jak vyjde star citizen, tehdy asi budu mit novou modlu JOYSTICK a ne jeden ale rovnou dva :)
  • PravyMonty
    Sif tě napadl, jelikož tě chtěl ochránit před Abyss a nechtěl abys dopadl jako chudák chrabrý sir Artorias.
    Je lepší zemřít v boji, než umírat v neskutečných mukách Abyssu.
  • Gamepad ma kazdy, kdo ma konzoli (bez toho totiz konzole proste neni cela), az se dostanes na vejsku a dokonce ji zvladnes (jestli neskoncis nekde driv), tak pote treba v dokazovacich vetach zjistis, co je to implikace a tu jsi touto vetou rozhodne nevystihl.

PS: i v tvrzeni ze kdo ma konzoli ma gamepad muze byt v budoucnu chybne, jelikoz se uz nyni vyskytuji hry s podporou klavesnice a mysi u konzoli.

Ale to bychom se bavili pouze jen konzole vs PC, jeste existuji mobili, rucni male konzole aj. A presto tito lide jsou hraci. Navic hráč je i v případě, že hraje deskovou hru :)
  • Volant a telekinezeje lepší. Prý K+M... amatéři.
  • Gamepad je čiré zlo. Jen blázen může hrát člověče na gamepadu. Na člověče je duležítá volná kamera a v tom je unikátní herní klenot K+M. Blahoslavme K+M
  • nn, je to prostě jeno, hnusný *1*
  • ne
  • nechápu jak může někdo hrát PC verzi Člověče nezlob se jinak než na gamepadu, ovládání je o tolik přesnější, rychlejší a analogové páčky simulují šoupání figurek tak přesvědčivě, že je to skoro k nerozeznání od hraní skutečné stolní verze
  • kennyB
    To by nehráli, nevyužili by u toho K+M *1*
  • Zadna takova kasta neexistuje. Jsou jen d*menti a ti zustanou d*mentny i kdyby hrali clovece nezlob se:-)
  • Tady se pěkně se ukazuje, co jsou zač vlastně ti ortodoxní pcčkáři. Tupý gumy bez představivosti.
  • A proč bych ho používal proboha? všechno běželo úplně v pohodě..hrál jsem na gamepadu , grafiku nějak neupravoval...hratelnost byla boží. FPS my kolísali jen při boji se Sethem ale jinak byla celková motorika OK. Asi sem se do toho moc zajel a hledal výzvy někde jinde než jak to hrát na klávesnici...ale fakt sem si to obrovsky užil (dohrál asi 30x) a pvp tomu dalo korunu..občas to bylo vo nervy s gankery nebo hackery ale jinak sranda :)
    U mě za málo pěnez hodně muziky..
  • Miserius
    To je pořád jak jsou konzolovy hry primitivni (vetší blábol to vymyslí malokdo) a když jedna z těch těžších vyjde i na pc, jsou hned boje v ulicích a každej se předhání s důvodem proč je to nehratelný a tedy proč to nedává...
  • Apropo pre všetkých pc dementov, chodte strieľať do tých vašich šmejďackych hier a neoxidujte tu. Ak sa ti tá hra nepáči tak tu ani nelez. Nikto nie je zvedavý na vaše výpoty.
  • Jediná hra ktorá ma v súčasnosti baví neskutočne dlho.
  • michelangelocz
    Chvili nesleduju herni weby a on se objevy prvni echtovni trailer na druhy Dark Souls. S U P E R ! A docela me i zbavuje pachuti dosavadniho prezentovani tyhle hry. Jesteze se v Breznu nedeje nic zasadniho, co by me vyrazne rusilo od hrani :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit