Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
Nejlepší fantasy svět+lore+ příběh za posledních 12-13 let stačí?
-
Lojzo?
-
Můžete svému jedinému králi a spasiteli objektivně vysvětlit, jak to vlastně v té hře s příběhem je? A zdržte se prosím superlativů, zajímají mě jen fakta.
-
Problém je v té druhé části věty, kterou jsi napsal pod bodem 1 ("Doufám, že příběh bude stejně skvělý (nebo lepší) a stejně božsky podaný jako v jedničce"). K příběhu jsi se totiž často dostával jen přes čtení popisů zbraní a vybavení. A to není zrovna ideální, natož božský způsob vyprávění.
-
Už se neztrapňuj
-
A tu máš ještě dodatek, a to skvěle zpracovaný Příběh o siru Artoriasovi
(Ve kterém je hned na začátku jedna nepřesnost a kdo na ní přijde bude mít dobrý pocit.)
http://www.youtube.com/watch?v=o4HQZqwsX34 -
Nevzdělanče.
http://www.youtube.com/user/VaatiVidya
http://www.youtube.com/user/EpicNameBro -
gamepad má doma každý kdo si říká hráč, ten kupovat nemusíš
-
Odpor ke čtení odstavců textů během hraní nemá nic společnýho s tupostí. Když prostě držim v ruce ovladač, tak chci hrát, interagovat. O tom hry jako médium jsou. Když chci číst romány, otevřu si knížku.
-
totální bullshit... Ten příběh a lore je tak propracovaný, že to nemá v současnosti konkurenci.... Pokud jsi to hrál jako mlátičku tvůj problém, ale doslova jsi promrdal příběh, který v herní branži nemá konkurenci.
-
S touto casti vyroku lze jednoznacne souhlasit:"Horší je, že herní populace je čím dal tupější". Proto byla odbourana nutnost cist si dlouhe dialogy, knihy a dale moznosti konverzace s NPC byla omezena na minimum. Vetsina NPC ma v zasobe 5 vet, aby hrace nebolela hlava a nemusel namahat tu kouli co nosi na krku. No pro lamy, ktere nic nehraly, nebo maji v merku pouze konzolove hry, asi v pohode. Mohli udelat vynikajici RPG, avsak udelali z toho solidni mlaticku na odreagovani po praci.
-
Příběh to má naprosto brilantní a nebál bych se ho označit za přelomový. Horší je, že herní populace je čím dal tupější, a proto když je příběh podáván trošku jiným způsobem než telením tuny klišé, tak už je oheň na střeše.
-
Tolik sarkazmu jsem jako v bode 1. uz dlouho nevidel. Tech celych 20 vet, ktere s Vami prohodi NPC a par popisku na zbranich, ve kterych je popsany pribeh, je uplny roman.
-
Ja jsem to dohral na klavesnici a mysi, musis si stahnout ruzne fixy od uzivatelu, kteri to trochu prizpusobi. Jinak o tom, ze port je srack* zadna. Aspon je videt jak jsou na tom konzole dobre.
-
No a bavilo a hral som na K+M, dostal som sa až za draka, potom urobili mody a dorazil som na K+M, kupoval som hneď ako vyšla, takže tak.
-
Tak to už je na každým zvlášť. Osobně znám několik lidí, kteří DS hráli jen na PC a jsou za ten port vděčný.
První hrou si otevřeli bránu na další platformu a můžou tak DSII dělat pro všechny platformy současně od začátku.
Jestli ten PC port podělaj i tady, tak budou stížnosti oprávněný (tim nemyslim stížnosti typu: nejde to hrát pořádně na myši). -
Ke slavení nebo proklínání autorů mě dožene máloco. Fakt ale je, že bych to v původní podobě určitě nehrál.
-
V tom případě nechápu proč tvoji rodiče udělali tebe *3* .
-
Já teda osobně gamepad nepoužívám, prostě mi nevyhovuje. Ale DS jsem hrál na k+m a nebyl to problém, stejně tak třeba u DMC, takže ať si každej hraje na tom, co mu sedí.
-
Je to dokonce tak, že první DSfix byl ke stažení už v den vydání hry. Nepřišlo s ním From Software, ale nějaký moder, který ho prý stihl napsat za pár desítek minut.