Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
Co naděláš, no... Musíš to filtrovat :) Ti, co mínuskují očividně buď nemají jak argumentovat, nebo na to nemají dost energie, takže nemá cenu se s nimi zabývat. Ti, co argumentovat neumí (ahoj chytrolíne), ti se dají taky odfiltrovat rovnou.
Je škoda, že kvůli tomuhle fanboyovství tu člověk nemůže vést normální diskuzi. Another time, maybe. -
Konzolovej gamepad pro děti.... a touhle větou si prijdes jako nejakej vyzralej veterán? Ach ach, máš se toho ještě tolik co učit... je vidět že tvoje "herní znalosti" začinaj a konči sezením doma u monitoru
-
za reakci já nemůžu, ale docela sem se pobavil o tom nic.
-
Ja si myslim, ze hrat to na K+M je proste blbost, protoze tahle hra je designovana a jeji hratelnost perfektne odladena na gamepad a jeho vlastnosti. Hrat to na K+M rovna se vedome si kazit zazitek ze hry. Presto se najede dost lidi, kteri tvrdi, ze to na K+M dohrali.
-
souhlas, já taky radši hraju auta na volantu a letadla na joysticku, ovšem těch 80% bylo myšleno tak že těch simulátorů a bojovek vychází proti ostatním hrám tak děsně málo, že většinou ani nemá cenu tahat jiný ovladač ze skříně
-
Takovy port uz neni ani tak port jako predelavka hry pro jinou platformu a stoji to hodne penez. Takze se to na PC nevyplati, tj, vydavatel na to neda vyvojarum tolik penez.
-
Wiki: Holt jste v topicu, ktery je hlavne pro hru na konzole tady vyhravaji konzole a neresi se zda je neco logicke nebo nelogicke, nebo se neresi diskuze, pis si co chces automaticky jsi zaskatulkovan a hozen pres palubu :)
Byva to i opacne, kdyz se vidi nejaka hra, ktera je na PC a nebo se postesti a udelaji jim i konverzi na konzoli, ale nad tim se zpravidla uz vyvojari zamysli.
A vetsinou byva ze kdyz nekomu sahnes na jeho oblibenou vec, tak se zacne vztekat, kopat kolem sebe a ne chce se rozumne bavit a premyslet. Uprimne je to i u me a jejich postoj chapu, na druhou stranu me mrzi, ze nedokazi rozumne premyslet. -
ten port stojí totálně za nic, když nejde hrát na klávesnici a myši na PC, bráško :)
-
. Zmenil jsem pozici melo byt mirne niz..
-
A co nastavení AA, Bluru, Vsync? To je jako mínus, že při vydaní hra neměla mody a hra šla dokonce dohrát bez modu? narozdíl od Skyrimu např.
-
haha tak tomu nevěř, nic co vyšlo v po roce 2000 nemuže bejt nad síly člověka, co dohrál skoro šecko i na ZX spektru
-
Dark Souls PC port v okamžiku vydání (pro ty zapomnětlivé):
1024 x 720
lock 30 fps
ca 60 FOV
GfWL DRM
gamepad (minimální podpora k+m)
žádná nová nastavení grafiky
žádné mody -
Mr Guy, nepokoušej. Zdrháme, než na nás vezmou vidle ;)
Ale K+M určitě není lepší na 80% her. Sportovní simulátory, bojovky, závody... Jde o vkus toho, co hraješ. Já třeba nehraji žádný žánr, k čemu bych ho potřeboval a proto ho nemám. Nevím, proč se tu z toho všem zvedá tlak. -
amen
-
Podle mě už stačilo. Tahle diskuze je odpad. Opravdu už pckáři běžte někam. Běžte si založit nějaké k+m forum a tam si chodtě masturbovat, ale tohle se už nedá čist. Je to pořád dokola, dokolečka... V každé druhé novince o konzoli poslouchám breky jak gamepad stojí za hovnoo a jak je k+m skvělé.