Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsi Fahrenheit? Neříkám, že to bylo ideální, ale šlo to, i když dnes už by to bylo nedostatečné.
    A navíc, co by na HR bylo tak neudělatelné? quicktime eventy se nedají namapovat na klávesnici? S trochou tvůrčího přístupu by to šlo úplně bez problémů. A co jiného se v té hře dělá kromě chození a mluvení? Nevidím tam problém. Stejně jako by nebyl problém udělal K+M ovládání pro DarkSouls, kdyby se tak vedení rozhodlo
  • kennyB
    Jako každý hráč by měl mít nějaký ten gamepad doma. Já na pc hraji jen občas a mám ho. Ovládání DS s ovladačem je dobrý. Hrál jsem ho na PS3 i na pc (u kamaráda) a na nic si nestěžoval.
  • a dokážes si představit Heavy Rain aby fungoval stejně jako na PS3 a bez nutnosti, nebo doporučení gamepadu?
  • Takže pokud si to chci zahrát na compu, musím si a) koupit hru za plnou cenu a b) koupit gamepad za nějakých 500 navíc? Já bych řekl, že "Chci to hrát na myši" znamená "Nechci vyhazovat prachy za gamepad proto, že autoři nejsou schopni/ochotni udělat pořádný port.
    A že "věděli, do čeho jdou"? Nejde jen o ty, co si to koupili a byli zklamaní, ale taky o ty, co si to ani koupit nechtěji i kdyź by rádi, protože vědí, že ovládání je k ničemu. Nebo si to koupili v naději, źe to není taková hrůza a hele, ona je.
    Já ty lidi chápu. Když za něco zaplatí plnou cenu, tak očekávají dobře hratelný produkt, a DS na pc prostě dobře hratelná není.
  • resp před lety jsem hrozně chtěl. Takhle jsem ho dohrával u kamaráda na PS3 přes víkend. Kdyby bylo na PC, mnohem raději bych si ho tehdy koupil
  • kennyB
    Jenže vývojáři řekli hned, že to bude port 1:1, takže pc hráči věděli, do čeho jdou. A většina "stěžování si" je kvůli tomu, že "na co používat gamepad, já to chci ovládat K+M". Na youtubu jsem koukal na dva LP od pc hráčů a ti si hru s gamepadem nemohli vynachválit.
  • celkem jsem ti rozuměl, dokud jsi nezmínil, že chceš port Heavy Rain na PC
  • Svitilnu a mec jednorucne drzet slo.
  • No to se nám tu strhnul krásnej flame. Co takhle, že by si diskutující uvědomili, že neplatí, že co PC to pirát? To by bylo hezký. DS jsem hrál u kamaráda na PC a faktem je, že je to mizernej port. Jestli to programátoři chtěli nebo nechtěli dělat je irelevantní, nevidím jediný důvod, proč by něco takového mohlo být použito jako alibi proti podělanému ovládání. Jako opravdu. Je to hrůza. Jaká je ta hra samotná, to už je něco jiného (není to můj šálek kávy, ale chápu, že to spousta lidí ocení), ale prostě se to ovládá hrozně. A proč by se hráči nemohli ozvat? Já bych třeba hrozně rád PC port Heavy Rain. Kdyby se na PC opravdu dostal a bylo to tak nehratelný, jako PC verze DS, tak bych měl jako držet hubu a být rád, že se to ke mně vůbec dostalo? A až vyjde další moje oblíbená gameska, třeba Witcher 3, a bude to mega průser, mám bejt zase zticha s tím, že můžu být rád, že to vůbec vyšlo?
    Jestli autoři neumí udělat pořádný port, tak ho buď dělat nemají, anebo se musí smířit s tím, že za to schytají kritiku. Co proti tomu vy fanboyové máte?
  • Lawliet
    EGO uspokojeno. Kilometrovej HATE vyvolán. Gratuluji dítě.
  • Aspoň napíše jak to je a nevymlouvá se *3*
  • jestli si dobre pamatuju tak jsem nemohl drzet mec i svitilnu současne
  • to je ten kostlivec v tý tmě ze kterýho je udělanej ten gif *1* *1*
  • No a měls tu lucernu? nebo to kouzlo co vytvoří nad hlavou světlo a tak můžeš vidět ve tmě?
  • Se svitilnou to slo :D
  • jo tuhle hru jsem odinstaloval když jsem musel v naproste tme bojovat na fleku 2x2 metry proti obrovksemu monstru (všude okolo propast), ktere me sejmulo na jeen hit (takovej ten kostlivej pes). Aby toho nebylo malo jeste po mne strileli ostrostrelci. *1*
    ne dekuju
  • ako ultra hardcore fanúšik série Dark Souls 2 neverím....vyzerá to horšie ako jednička, dojmy z bojov v bete boli mizerné, chýba tam ten fér pocit zo smrti, ktorý robil hru výnimočnou.

Hlavný tvorca už natom nerobí a evidentne na 95% maká na Demon Souls 2 pre PS4. Až to bude to pravé orechové...
  • nie sú...sú prepojené i príbehovo a postavami!! Dark Souls je v podstate prepracované neoficiálne pokračovanie Demon Souls alebo spinoff, keďže ževraj na Demon Souls 2 oficiálne robí pôvodný hlavný direktor Dark Souls a Demon Souls a má vyjsť exkluzívne na PS4.
  • No, už tu mlel o tom, že je to Guma, co si informace neshání a nečekuje kdesi cosi, takže by mu to bylo stejnak ke kulovýmu. S krabicovou aférou měl vesměs recht. Na druhou stranu je to ten typ Gumy, co má problém vůbec s tím nějakej gamepad mít. Každej normálně uvažující herně založenej paňáca by gamepad k PC mohl mít pro takový případy k dispozici, ale dneska se holt nosí být Guma s vyhraněným dogmatem. A tak no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší