Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
to to video projeli nějakým filtrem, aby ingame grafika naschvál vypadala jako 10 let stará hra?
-
Já si stáhnul Mouse fix a přišlo mi, že DS je krásně hratelný jen s klavesnicí a myškou.
-
Já jsem hrál na klávesnici a myši, za pár hodin jsem si zvykl a hrálo se mi to výborně.
-
Nechci nic říkat, ale dřív byl gamepad, nebo joystick u většiny pc hráčů normální *3*
-
tohle tu vubec radsi nezminuj, pro ty lidi tady je dobrej port to, že to je 1:1 s konzolovou verzí a na hraní potřebuješ gamepad :)
-
Ja taky nerikam ze to je dobrej port ale zase zadna kakastofa.
-
ok tak to respect, já to nedokázal a to sem dohrál hodně krkolomý hry...
-
PC hráči jsou vůbec podivíni. Zrovna nedávno jsem si na steamu koupil MGR Revengeance a jen tak z nudy jsem při stahování zabrousil na fórum hry (mimochodem MGR je na PC absolutně perfektní, takhle mají předělávky vypadat) a nestačil se divit. B*bečci tam brečí strašně překvapení a šokovaní že hra není stealth a jak to je hrozný a ze sérií to nemá nic společnýho atd. atd. No prostě hra je na konzole venku už nevím jak dlouho, všude se jasně píše že se jedná o hack and slash a že to nemá být v duchu hlavní série, na konzolích to každý pochopil, ale PCčkáři zase hrozně překvapení. Asi je pro ně moc těžký si pustit gameplay na YT.
To stejný DS, jasně říkali že to bude 1:1 konzolová PC verze, ale stejně se zas najdou lidi co to koupí a pak jsou hrozně překvapení, srážej tomu na metacritic hodnocení a přitom jsou akorát za hlupáky. *5* -
Kupříkladu já jsem to na klávesnici s myši dohrál. Po aplikaci mousefixu to chtělo trochu zvyku, ale šlo to. Gamepad mám, stejně jsem ale klávesnici se myší upřednostnil.:)
-
to že je gamepad na krabici vzadu u PC verze znamená jediný:
vodfláklej port -
Hele já konzoli nemám. Z konzole mám jen 360 Gamepad k PC a jsem opravdu rád, že jsem se Dark Souls na PC dočkal...
-
hahaha: lžeš. a co znamená asi ten obrázek gamepadu na té krabici vzadu?
-
A já se lekl, že si tu dobře počtu. Děcka jděte spat. Hry. By měly by legální až od. 18 nebo 21, protože to, co vždycky sem přijdete vyblit, se nedá číst a už je to unavujici. Zamyslete se nad sebou vážně.
-
To víme, že Steam nepoužíváš, jelikož všechno kradeš a pak brečíš na diskuzi, že na tebe vývojáři udělali podvod, že na google při vyhledávaní není napsán gamepad doporučen.
-
hlavně si to brutálně nalajkuj :D
Souhrn:
-Na krabici nutnost gamepadu napsaná není
-Hra vyžaduje pro hraní gamepad
Hele ze ty ses konzolista neskutečnýho ražení? :D:D:D -
hahaha: a v infu té warez verze to nepsali, co...
-
Ucho - steam nepoužívám
-
ok a já ti tu řeknu jak pro agresivního ignoranta:
mě nezajímaj nějaký kecy vývojářů na internetu, nesleduju to, nemám nato čas a na krabici to napsany neni! Thats all.