Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
to v oranžovým rámečku na steamu ti nestačí? :D
"Poznámka: Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended." -
Já ti to vysvětlím jak pro úplného debilaa. Před začátkem vývoje portu řekli vývojáři, že žádnou pc hru nikdy nedělali a že port řešit nebudou a že to bude 1:1 a pokud si to hráči, chtějí zahrát ať to hrají na gamepadu, proto tady nemůže být řeč o podvodu.
-
zajímavý, co si představuješ pod pojmem "slušnost"
-
jak nezvládli, oni od začátku řekli, že to bude port 1:1 a tyhle věci dělat nebudou :)
-
a co píšou na Steamu mě nezajímá, když dam "Dark souls koupit" do googlu, vyjedou na mě nabídky, na krabici to, že potřebuješ gamepad, napsaný není! v popisu zboží taky ne... tak co ?
-
jj Buh je prostě neviditelnej
-
PS. Všude jak na steamu, tak na krabici je napsán 360 gamepad silně doporučen.
-
Poslední dobou mám pocit, že PC= Demence
-
lol a voni někde psali, že bez gamepadu si to nemáš kupovat?? je to normální podvod co tu ty obhajuješ, nechápu tě. PC = klávesnice + myš... pokud to natom nejde hrát, měli by to dát vědět předem, nemyslíš? ty budeš asi těžkej fanboy
-
Hra roku ? Witcher 3 says hi *14*
-
Tak to nehraj, nikdo ti nedrží zbraň u hlavy. Předpokládám jsi, že jsi hru stáhl z warezu, umřel někde na začátku a hru nasraně vymazal s nenávistí na vývojáře, kteří tu hru nikdy na pc nechtěli vydat. Vývojáři byli jen tak slušní a hru zportovali na nářky pc-scény.
-
skoda ze to neslo na pc bych to rad zkusil.. jinak podle minusek to vypada jako kdyby lide meli jiny nazor na funkcnost coopu u DarkSouls1 skoda ze krome minuskovani nenapisi vic :)
-
Protože DS si pc-čkaři vybrečeli a už na začátku vývojáři řekli že to 1:1 bude. Když ti ovládání nevyhovuje a gamepad je pro tebe sprostý slovo, tak to nehraj *7*
-
no podle mě konverze na PC, keterá nejde hrát bez gamepadu, prostě stojí zaprd :( A tahle hra bez gamepadu hrát prostě nejde, to sem zkoušel 2x a už nikdy. Věřím že to bude ok hra, ale gamepad jen kvůli tý hře si nekoupim. Stejně jde jen o neschopnost programátorů, nebudu platit 500,- nebo kolik za to, abych jejich neschopnost eliminoval.
-
Ja mam Dark Souls rad a graficky se mi libi, ale ted se bavime o traileru a ten je spatny.
-
Tak zrovna SD mi prisel vpohode i na klav/mysi. Nebylo to uplne ono, ale zadna hruza ani utrpeni to taky nebylo.
-
Jen mala reakce k ovladaci vs keyboard and mouse. Toto vidim jako pozitivum k PS4 a Xbox One i kdyz nejsem pro konzole, ale mam rad PC. Osobne tento krok schvaluji, necht si zakaznik vybere s cim chce hrat, co je pro nej lepsi.
http://www.ign.com/articles/2013/12/10/xbox-one-gets-keyboard-ps4-controller-support-with-usb-device