Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
Bohužel jsem ještě nehrál ani jedničku, myslím, že je to přesně můj šálek kávy, ale GfWL mi už nesmí do compu, takže čekám do léta:(
-
Tyhle Vánoce jsem si po koupi gamepadu (na klávesnici a myši to opravdu nejde hrát) konečně našel cestu k Dark Souls. Ta atmosféra a hratelnost je opravdu jedinečná. Jediné co mi vadí je ta opravdu šílená konverze na PC a nemožnost vývojářů přizpůsobit grafiku moderním počítačům. Naštěstí tu máme modery a DSFix viz. http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/? který dělá s grafikou Dark Souls kouzla...
-
Si děláš srandu nebo co? Velmi špatné ukázky si představuji úplně, ale úplně jinak. Ano ty textury jsou špatné, ale ten výtvarný styl je pořád absolutně úžasný.
-
Neni, ja psal v prvnim prispevku o Demon Souls, on porad pokracoval o Dark Souls, tak jsem zakompnoval Dark Souls do mojeho druhyho prispevku *1*
-
odkdy je Demon's souls na PC?
-
Vypadá to dobře, jen ta grafika je poněkud za očekáváním ,jelikož to co prezentovali před rokem vypadlo úplně jinak. Itak to bude hra roku, o tom žádná. Dark Souls je v hratelnosti tisíc mil před konkurencí.
-
Dark Souls i Demons Souls jsou jedny z visuálně nejpůsobivějších her, díky jejich výtvarnýmu zpracování a slabej technickej základ by to mohl shodit.
Na ten trailer sem se radši nekoukal, ale upřímě mě překvapilo jak špatně vypadala Beta na PS3. Podle mě dokonce hůř než první Dark Souls (když pominu vylepšenou fyziku šatů). Doufám že to ještě vyladěj, ale stejně asi radši půjdu do PC verze. -
tak to bude ten problem.. na konzolich to funguje, ale pc verze je prusvih.. ostatne DS2 ma uz na multak u PC pouzivat steam api tak snad to bude lepsi nez s tim m$ shitem.. a o tom byl muj prvni prispevek modlidba PC uzivatele za to aby ten coop konecne alespon u 2ky fungoval jak ma ;)
-
To je věc názoru...čím déle jí sleduju tím víc my do DS konceptu zapadá...z obrázku těžko soudit..snad bude dobře zpracovaná ...
-
Pardon, PS4 verze fakt zmizela z nabídek *9* Sakryš *9*
-
Jo, protože Dark Souls je vyloženě hra o grafice :D
-
Ta soška je k smíchu ale... *13*
-
Collector´s Edition už v předobjednávkách....pěkná nabídka musím říct..
-
No, jde to... Já už mam třeba lokaci hotovou, on ne (v Demon Souls je to takle potreba mam za to). Domluvíme se hned někde na startu uplně bokem a já tam udělám znak a on si mě přivolá na pomoc... Jo a hraju na PSku, nevim jesti to je jinaci oproti PC
-
A tohle víš jak? Tuhle možnost vyvrátili už několikrát
-
engine je puvodni proto zadne zmena v grafice..
-
tak fun to ma to jiste.. ale nechtel jsem psat porad dokola, ze funkcni coop :) takze jsem to zkratil.. ze to je fun je nahoda ;) nicmene k tematu.. tobe se dari v prvnim dile spojit se s urcitym konkretnim kamosem ke hrani coop?? me to totiz nejde (a co vim tak ani jinym lidem) jedine co funguje je ten invazivni multiplayer coz je, ale naprosto nahodne, takze kdyz se s nekym dohodnes ze by jste sly spolu tak mas proste smulu.. a pritom by to melo jit.. jenze gamesforwindows :( tak by me vazne zajimalo jestli to nekomu funguje.. btw: na minuska jsem zvyklej, ale ted bych raci argumenty :)
-
Bude to i na nové konzole.
-
Stylizace je opet na jednicku ale textury a modely se zdaji byt ponekud rozplizlejsi. Skoda ze to nedelaj na next gen konzole...
-
"Coop" ma uz Demon Souls, fun to má ale hadam ze v jinym smyslu nez ty bys chtěl