Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co si poridit misto konzole neco kloudnejsiho a hrat na tom lepsi hry, nez ty graficky braky?
    Stejna reakce, i kdyz vim ze dostanu tolik zaporu, ze me to vynese do nebes. Nechapu proc bych se mel prizpusobovat ovladaci. Proc konzole nemaji klavesnici a mys? Proc u D3 to takto taky neudelali, port 1:1? Dyt Dark souls prineslo dalsi prachy diky prave portu, a tomu rikate venovat se fanouskum a klientum? Kdyz jdete do kramu si neco koupit, staci vam vzdy jen nahrazka nebo chcete kvalitni finalni produkt?

Takto bychom se mohli hadat do nekonecna,.. muj post byl pouze o tom, ze tomuhle nerikam dobry port, rychly mozna, ale ne dobry a to je to, co jsem tim chtel rict, nic vic nic min. Pokud se chcete hadat a psat neco jineho, tak vesele do toho..
  • Jo, sleeping dogs mě dnoutili nad tím přemýšlet a z aukra bez poštovnýho za stovku... tak proč ne.
  • Co tak si pořídit gamepad a přestat plakat, je to poněkud už trapné.
  • A co je tak dobrého na DA. Jen další zapadaní tuctové RPG nevyčnívají z řady. Nepřekvapí,neurazí, prostě průměr.
  • Hele nevkládej mi slova do úst. Pro mě je to tak, pro tebe je to jinak. Ale takové infantilní a stupidní kecy tu nechce poslouchat nikdo. Sbohem a šáteček.
  • Ne nebude to jako u DS 1 a i kdyby to tak bylo tak s radosti reknu ano.
  • Uprava UI a ovladani? Kterej port hry z konzoli neco takoveho opravdu mel?

Diablo 3 je priklad ktery je malicko mimo uz jen proto kolik casu a prostredku na nej v Blizzardu meli.

Dark Souls port si PC hraci vyprosili a vyvojari vsechny dopredu upozornovali ze to bude port 1:1 a i presto byl DS na PC docela hit a bylo to prave i diky tomu ze port zvladli udelat vcelku rychle.
  • Keyz
    Podle tvého popisu to je zásadní dílo lidské civilizace. To by měli poslat do vesmíru aby to případně nějaká jiná civilizace mohla zachytit a radovat se.
  • Dobry port? Port na PC neni jen o tom, aby jsi neco zpristupnil na PC (pripadne lepsi graficke rozliseni) ale i uprava UI a ovladani, coz fakt nezvladli..
    Vzdycky na tohle davam priklad z Diabla III, kde je dobre videt, jak se resi rozdilne port konzole vs PC a je jedno, zda je to z konzole na PC nebo na opak.
  • Ja to samozrejme myslel tak ze je skoda ze neni jenom na nove konzole (a PC). To zpracovani by pak mohlo byt uplne jinde.
  • sorry mělo to být o vlákno nahoru
  • Co je na DA tak špatnýho ? Kdyby na 2 od začátku nezačal někdo plivat a nepřidal se k tomu celej internet protože je to přece in jít s davem, tak ani nevíte že to je "špatná" hra. Jediný co tam bylo špatné tak opakující se prostředí, ale to z toho hned nedělá propadák století jak to každej prezentuje. 3 pokud ty chyby napraví a přinese něco nového může klidně DS2 strčit do kapsy i když to bude hratelně odlišné, takže bude na každém co ho baví....
  • s tím přesně souhlasim, dark souls sice dotahuje některý technický nedostatky demon souls, ale z demon souls jsem měl lepší pocit celkově
  • Miserius
    No, podle me je Demon Souls lepsi nez Dark Souls :)
  • vzdyt je to jedno.. :) je to skoro stejny lol
  • ahaaa, já už naivně doufal, že by mohlo bejt demon's souls na pc :D
  • Hm, pokud PC verze bude takova jako u Dark Souls I, tak bych rekl... radeji ne.
  • Ježiš Dragon Age :DD tak nechám tě u toho *15*
  • Počítam že hrou roku by mohl být "Dragon Age: Inquisition" pokud se jim to povede(očekávam od toho hodně), ale nepředbíhejme když si to ještě nehrál takže až uplyne celý rok 2014 a hry co maj vyjít teprve pak můžeš řikat něco o hře roku.
  • PC verze byla fajn, já jsem zapojil gamepad a jelo to. Grafika vypadá dobře, stačí ten dsfix+sweetfx a paráda. Jinak to nemělo žádné bugy, stabilní FPS. Znám horší konverze. Kdyby vývojáři před vydáním napsali Durantemu, vůbec by jsme se nebavili, že je to špatný port, ale naopak velice dobrý :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit