Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hate na DS je většinou od lidí co se nedostali přes prvniho bosse nebo při troše štěstí skončili u draka. Osobně se na DS těším jak malé dítě, zberatlka už abych měl doma tu collector edici
  • TheGGG
    Tak to je brutus diskuze, nechápu ten hate na DS, když je to díky bohu zase jednou pořádná a propracovaná temná fantasy a né nějaký omalovánky pro kr*pli. Kdyby ta hra nevyšla na PC, udělají vývojáři možná líp. Stejně tak by to mohlo být i s ostatními hrami, u kterých PC hráči prosili aby byly vydány na PC a pak nad nimi ohrnovali nos. Znám sice i celou řadu slušných PC hráčů, ale tady se bohužel sešla pěkná sebranka.
  • TheGGG
    Pán asi neví kolik se toho dá vyčíst z popisu předmětů atd. O každém bossovi se tak můžeš dozvědět hromadu zajímavých věcí, stejně tak o celkovém příběhu a svetě ve kterém se hra odehrává. Prostě a jednoduše, místo aby dali do hry nějaké trapné knížky a listiny, které bys musel do nekonečna číst a které by se stejně kvalitou nepřiblížili normálním knihám (skyrim), chytře ukryli celý příběh a nechali na hráči aby ho sám našel. Hra holt nevyžaduje jen skill, ale také inteligenci a tím hráči zvyklí se strojově pročítat tunami rádoby archaicky psaného textu netrpí.
  • MickeyMutant
    A proč jsi proboha nepoužil ten DSfix, kterej byl naštěstí k dispozici prakticky od začátku?
  • Abych odpověděl, když se k tomu nikdo nemá *3*
  • Myslím, že je to tak půl na půl. Zde na games.cz se objevuje šílené množství podivných existenci. Vůbec bych tu kritiku nebral nějak vážně, je to spíše k pousmání. Např. Lojza a jemu podobní jako Haha si vůbec neuvědomují jak moc jsou trapní nebo si to naopak uvědomují a dělají tu debily ze sebe dobrovolně. Těžko říct.
  • No vidiš a já to v původní podobě hrál stovky hodin...jiná ves jinej pes..
  • Ono je to na mobil, nebo proč to má takovou grafiku?
  • Jsem docela překvapen, že taková krásná a do detailu zpracovaná hra má tolik haterů či hloupých trollů - to já bohužel nejsem schopen posoudit, jestli je to trolling nebo taková platonická nenávist, kvůli tomu,že je to víceméně konzolová hra...
  • Hodně je toho na itemech. Každé NPC toho má taky hodně, ale nestačí na něho kliknout jednou. Většinou ti pokaždé řekne něco jiného. Každý náznak musíš lepit do sebe a většinou to zapadne. Plus tam jsou třeba náznaky a nedořešené věci, o kterých si musíš domýšlet sám. Např proč nejlepší obouruční bojovník Artorias bojuje jednoruč. Je humanoid Priscilla dcera Seath The Scaleless, který zradil svůj vlastní rod. Celý konec je jedním slovem nádhera. Zlo znamená dobro.
  • Kdybych tedy neměl chodit pro analogii daleko, tak je vyprávění příběhu (a také lore) nikoliv nepodobné kupříkladu mechanismům z prvních silent hillů?
  • Mechanismus funguje na tvé představivosti a pochopení náznaku a samozřejmě inteligenci. Ne všichni si dají 1+1 dohromady jako např. Lojza
  • Už tak jsi se ztrapnil dost a tobě to pořád nestačí?
  • Chlapici zapomeli dodat, ze pribeh je odvypraven cca 4 videy a 20 vetami s 4-5 NPCs. To je to bozske podle nich. Proste jdes a sejmes vse co Ti stoji v ceste. Ve hre se stravi 95% bojem, 4% RPG prvky a 1% dialogy s NPC. To aby clovek prilis se nemusel zatezovat, jak jsem rekl idealni na vecerni odreagovani po praci - neco jako telenovela pro zenske.
  • Stačí mi vysvětlit mechanismus, nepotřebuji znát celé lore.
  • Si to pust na youtube. Jsou to hodiny a hodiny....
  • Tak samozřejmě že tě napadl ty tupoune obecný. Sif byl věrný Sirovi až za hrob.
  • Ale přesně toto je to, co jsem nechtěl slyšet, vágní plky. Můžete to trochu rozvést. Prosím.
  • Příběh je vytvořen opravdu božsky jelikož celé to funguje na principu tvořivosti a představivosti hráče. Tohle je neocenitelné a tvůrci zaslouží uznání za to co vytvořili.
  • Jo jo, tak ted jsi pobavil :), videem poskladanym fanousky predevsim z datadisku, ktery ani nebyl soucasti zakladni hry. Hlavne ten fanouskouvsky hlas, ten je fakt bozi ;) i s temi castmi dialogu, ktere ve hre nejsou. A navic bylo uplne jedno jestli si Sifa zachranil nebo ne, stejne te napadl, jen to video uvodni se trochu lisilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit