Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem čekal, že se trošku rozepíšete o DLC, které tu vůbec neměly recenze a třeba usnadníte koupi těm, co mají jen původní hru, jelikož DLC jsou velice povedené jak náročností, tak level-desingem.
  • xH4wK
    Hra je plne hratelna na KB+M ak clovek pouzije autohotkey prebindovanie a skratky. (google autohotkey DS2)
    • Draken69CZ
      Jak já se "nasmál" když jsem se po dohrání DS 1,2 učil hrát Demon's Souls na gamepadu *15*
    • a proc? když se to lip hraje gamepadem..
      • Nevím jak u druhého dílu, ale první se mě hrál lépe s myšší a klavesnicí díky rychlejšímu a preciznějšímu ovládaní kamery myšší. Schválně jsem si kvůli tomu pujčoval gamepad a rohodl jsem se že moje sbírka ovladačů zustane u zlaté trojice myš+volant+jouystick.
      • xH4wK
        Protoze se to po upravach hraje (podle mne) lip s KB+M, lepsia odozva a moznost tocit kameru + sprintovat furt je na nezaplatenie :)
      • solomon.short
        protoze my starci jsme na gamepad levi (ne ze bysme jej nemeli) :)
        • My starci jsme na gamepadu na 8bitu začínali a pak si ho i s prvním PC pořídili.
          Ale první opravdu použitelný byl až Microsoft Gamepad do gameportu.
        • me je 45..a gamepad není problém..spis M+K me poslední dobou dost unavuje..
          • Protože si divnej
          • solomon.short
            ja jsem zase zosobenim faktu ze staryho cokla novym kouskum nenaucis :D ale kazdy at si hraje na cem mu to nejlepe vyhovuje, nicht wahr? :)
            • To neni fakt, ale vymluva. Ja si prvni konzoli poridil az po 20 pc "kariere" a s gamepadem nemam problem, naopak jsem zjistil, ze hrat na konzoli je zabavnejsi, k cemuz prispel i demons souls sveho casu.
          • Jack1947
            Tak to si asi nejstarší hráč tady *3*

Jinak ano, správně gamepad je super a je dobře že i starci to tak vidí.
            • Znam pana kteremu je 72 let a hraje na xboxu japonsky rpg, a jak mu to prospiva :)
        • tak starci by to spíše měli umět na gamepadu ne??? Prožili jste nejlepší éru her na PSX apod..
          • solomon.short
            ja mel z konzoli az PS3, kdyz nepocitam vietnamskou napodobeninu Atari 2600... asi jsem to moc zobecnil, takze napravuji - ja starec jsem na gamepad levej :D
            • Jack1947
              Nejlepší je si to umět přiznat, ted není nikdy pozdě na nápravu...
          • Jack1947
            To je taky lež... protože tehdy měli jen zaprášené 3886 (bůhví jestli).samoztřejmně se jednalo s tou 356 o překlep. *1*
            • solomon.short
              zx spectrum. a ne 356, nybrz 386

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit