Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Yes please! S přehledem nejlepší RPG uplynulých let se vrací již ve třetí inkarnaci. Demons Souls i Dark Souls jsem nadšeně dopařil a skrz naskrz propařil už dávno a od té doby hledám náhradu, ale není co. Amalur nic, open world sandboxy blé, Grimrock měl hodně dobrý náběh, ale je to pořád indie... už jsem cvičně zopakoval Stonekeep, Dungeon Master 2 a oba System Shocky, ale ty už znám zpaměti. No a teď na mě z toho traileru zase dýchla ta temná, mrtvolně studená kobka! Konečně! Dám si ještě Arx Fatalis, abych nevyměkl a aby mi to uteklo.

My kobkaři to máme v dnešní době těžké, pořádný hardcore dungeon abys pohledal, ale Souls série, to je balzám, to je blaho. Mohli by klidně ještě přitvrdit *16*

Navíc se proslýchá, že na PS4 se kutí Demon's Souls 2 *8*
    • Že by návrat do Boletarie .. nechal bych si líbit, v mnoha ohledech pokládám Demons Souls za lepší než Dark Souls .... bavilo mne zkoumat co se kde bude dít po změnách tendencí světa o což bylo Dark souls ochuzeno :).
    • Přesně tak. Nic lepšího nás už nečeká. Nejlepší série za posledních x let.
  • To bude zas zničenejch klávesnic, gamepadů, monitorů, nervů... *1*
  • Hraju dark souls. Jsem jinak hráč oldschool hard core rpg dungeonů. Na dark souls něco určo je, sice ta hra je totálně iiritující ale nutí vás stále ji hrát. Je to takové jiné RPG, chybí tomu nějaký celiství příběh a buď volný svět nebo nějaká jasná linie. Ale rozhodně je to lepší než nuda Skyrim.
    • skyrim ma skvelou znovuhratelnost a porad mam chut se k tomu vracet, na rozdil od tohohle
    • Jedna z mála her(asi jediná :P), která využívá imaginace a představivosti hráče. Ve hře jsou tuny náznaku a skládanek pro příběh a je vyprávěn bud od NPC nebo pomocí itemů. To každý hráč neocení, ale pro mě to byl asi největší herní zážitek .) Nádherná hra.
      • A ted tu o Smolickovi ;). Jinak solidni mlaticka na odreagovani.
    • To mně právě naopak vyhovuje u Souls série že nutí hráče k vlastnímu uvažování o vhodném postupu hrou namísto pevné linie, ať už to byla pětice světů které se dali prolézat v libovolné posloupnosti v Demons Souls a nebo celistvý svět kde se dalo vyrazit "do různých světových stran" a zkoumat ho dle svého uvážení/schopností v Dark souls :). A pokoušet se získat další střípky do mozajky pozadí obskurního světa mělo také něco do sebe.
  • Hadate sa tu ako male decka. Dark Souls je paradna hra a je uplne jedno, ci na PC alebo na konzolach. Da sa hrat iba s gamepadom, inak to nema zmysel. Osobne to absolutne bez problemov hram na PC uz treti krat a dvojky sa neviem dockat. Mozeme byt radi, ze take hry vychadzaju aj na PC, lebo lepsiu hru tazko zozeniete. DS je robene s laskou a na kazdom kroku to vidiet.
  • Velice zajímavé. Vypadá to, že oproti jedničce mají spoustu vylepšení. Covenanty evidentě dostanou nové vlastnosti a obecně budou mít MNOHEM větší vliv na hru. Z toho, co jsem slyšel, to vypadá, že pomocníci dostanou nové schopnosti (podle covenantů asi...), možná i časový limit, kdy mohou ve světě zůstat.

Velkou změnou (v celé sérii) bude zrušení hollow/human mechaniky. Být hollow už nebude mít prakticky žádné výhody, protože invadovat bude možno kohokoliv (takže jedinou šancí, jak se tomu vyvarovat, je hrát offline).

Sice jsme to už viděli z trailerů a gameplayů, ale kouzla budou mnohem propracovanější, backstaby už hráče neudělají nesmrtelné atd.

Samozřejmě nová monstra, bossové, prostředí (i když ne tak docela) a další věcičky...
  • Vypadá to jako jednička, tak snad to bude i stejně dobrá zábava. Pokud jde o FPS, řekl bych, že u jedničky nejlíp chodila PC verze, tam FPS padají jen na pár konkrétních místech, celkově běží plynule, rychleji loaduje atd. (momentálně ji hraju podruhé). Osobně počkám na PC verzi a moc se těším.
    • Jestli cekas na stejne mizernou konverzi na PC jako byla, tak uprimnou soustrast :). Pokud se pochlapi a konecne udelaji neco jako blizzard s diablem, kde se k oboum platformam postavili rozdilne, pak ano ma smysl cekat na PC verzi (hooodne si na ne budu davat pozor a nekoupim si to pokud to bude stejne debilni konverze).

Coz znamena nebrat, dokud neuvidim dost clanku s pozitivni recenzi nebo spis malo negativ na PC verzi.
      • To s tou nepovedenou PC konverzí jsou takový řeči, co napsalo pár recenzentů a všichni se toho chytli. Ovladač mám u PC úplně stejnej, jako u Playstationu, grafika je trochu lepší, než na Playstationu (vyšší rozlišení) a chodí to pěkně plynule.

Vím, o čem mluvím, teď mě asi po desátý zabil Stray Demon.

A ty víš, o čem mluvíš?
      • To jsou zase žvásty. PC verze byla poměrně v pořádku na to, že to byla jejich první hra. Problém byl jen s rozlišením. Hrát to na klávesnici to stejně chtěli jen trololo. PC verze byla bez bugů a dala se v pohodě dojet a měla stabilní framate čili na první počin to šlo. Žádná sláva to nebyla, ale hratelnost zůstala ryzí čili tohle jsou jen stupidní výmluvy
        • Sry, muj nazor je PC = klavesnice a mys, asi jsem staromodni a chapu, ze existuje jiny ovladac, ale takto smysli minimalne 50% PC hracu a to je muj skromny odhad bez podkladu, takze to muze byt uplne jinak.
          Moc dobre si vzpominam na dobu, kdy jsi si mohl vybrat zda chces hrat s Joystickem a nebo na klavesnici. Oboji se dalo dobre hrat, ale ten port na klavesnici a mys byl neskutecne zhovadilej, pouze namapovali klavesy a to same plati o UI.

Kdyz tak obhajujes jak je udelana verze na PC u dark souls, videl jsi rozdil mezi konzoli a PC u D3? Naprosto odlisne zpracovani UI a moznosti hrani s ovladacem a nebo s klavesnici a mysi..

PS: pokud se ptas na zda jsem nekdy pouzil controler, tak ano pouzil a da se s nim hrat, ale to neznamena, ze mi to musi vyhovovat, me vyhovuje vic klavesnice a mys a zrovna tak me dost ovlivnuje UI.
          • Preed
            Ak chces hrat podobne hry tak si kup gamepad a ulahcis si tym zivot,je by som tiez v zivote nehral FPS na gamepade lebo mierit analogovymi packami je ako za trest ale zarovne su hry ktore sa proste nikdy nebudu hrat dobre na klavesnici a mysi a to su hry ako Dark Souls.Ja sice rozumiem co hovoris ohladne D3 ale je naivne si mysliet,ze budu koli PC prekopavat cele ovladanie a paradoxne na tom je,ze aj keby to urobili tak by tym proste minuly prachy a aj tak by to ovladanie nebolo take dobre ako na gamepade a tych hernych zanrov ktore sa hraju lepsie na gamepade je samozrejme viac,plosinovky,sportove hry,auta,bojovky.
            • Podobne hry ty byli jeste pred darksouls a hrali se na klavesnici a mysi a hrali se dobre. Kazdy ma neco radeji, ja hral i na controleru a proste to neni pro me ono, takze na co bych se mel prizpusobovat, kdyz je moznost volby. A nejde tu jen o ovladani, ale to UI je priserny na PC. :D Jsem zvyklej na lepsi standard. :)
          • NE jen jsem normální člověk, který když si chce něco zahrát tak volí to, co se na danou hru nejlépe hodí a neřeším infantilní nesmyly, že k+m je něco nadřazeného. Opravdu jste mi k smíchu.
            • Rofl prej nadrazeneho :D ja netvrdim, ze se k te hre nehodi, ale hodi se k ni i klavesnice a mys jako tomu bylo i tisice jinych her tohoto typu. A ty tu bohuzel zatim jen urazis a kritizujes, ale nerikas nic objektivniho :) Takze ses nejspis k smichu ty sam.. hezky jsi me pobavil.
          • Tak je pravda, že tlustých nerdů vyznávající pouze klávesnici a myš je stále více a více čili asi máš pravdu.
            • Wow, predpokladam, ze jsi nekde na vysoke skole a ucis se na psychiatra, tak to hodne stesti budes ho potrebovat :).
            • Už podle tvých přívěsků tě označuji za člověka s malým egem nebo malým penisem co si musí kompenzovat svoje nedostatky nějakou utkvělou představou, že k+m je něco nadřazeného. Ze mi zle z takových zakomplexovaných jedinců.
            • Dik, evidente presne vis jak vypadam, co vsechno delam. Podle tebe jsem ten tlustej nerd, co je porad jen doma pije colu a hamburger a pouziva jen klavesnici a mys. Myslenka dne :) Mozna by ses divil.. ale co uz, ja si muzu myslet o tobe neco a ty neco jineho. Je smutne jaky mas nazor, je me te lito... *5*

PS: Kdyz se ti tak libilo UI, ktere bylo u PC verze, tak to uz mas jen krucek k tomu si koupit konzoli, pokud ji nahodou uz nemas a nebo jsi si stahl cracklou verzi na PC :D
  • Přestože hry kupuju pouze digitálně, tak Dark Souls 2 koupím pěkně v krabici a sběratelku.
  • BoB.2
    Hudba lepší než trailer to se moc často nevidí.
  • Hlavnou vývojovou platformou pri Dark Souls II je PC
    http://www.sector.sk/sprava/13148/hlavnou-vyvojovou-platformou-pri-dark-souls-ii-je-pc.htm
    • Sector je na úrovní bulváru a píšu tam klamstvá vycucané z urugajských blogov....PC verzia bude zase klasicky port a príde neskôr ako konzolové verzie! Taká je pravda, nie tie bludy čo tam vypisujú na Sectore, kde je i Xbox One výkonovo silnejšie konzola ako PS4 a adminovia tam nadávajú užívateľom na fórach do retardov. Ten portál nemá úroveň...
      • Fallon
        Bez urážky ale to by sa rovnako dalo vztiahnuť aj na tiscali a tí užívatelia tiež nie sú v tom úplne nevinne.
      • http://games.tiscali.cz/preview/dark-souls-ii-bude-na-pc-vyrazne-lepsi-nez-jednicka-62584
        • To, že bude lepší na PC druhý díl než první ještě neznamená, že DS II je vyvíjeno primárně pro PC. Vývojáři tím jenom chcou říct, že ten port tentokrát neodflaknou, jako tomu bylo právě u prvního DS.
      • Jj, to nadavani je lepsi si nechat jednou tydne do podcastu. To ma uroven *9*
  • Mět jistotu, že nebudou haprovat FPS tak si tu blbou PS3 na vánoce pořídim a v březnu sběratelku..ale zaručí mě to někdo? Safra zase mám o čem přemýšlet..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit