Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jo, do třetice vseho dobrého..ale pak by uz to vazne stacilo. Doufam ze se From po DS3 nekam posune, nebo aspoň ozivi Kings Field.
    • Hidetaka Miyazaki sám potvrdil, že nechce pokračovat ani v Dark Souls ani v Bloodborne, a že se chce vytvořit něco nového, spekuluje se o klasickém JRPG pro PS4. Jinak Kings Filed je všech směrech horší než Dark Souls, čili nevím, proč by se měli vracet k horšímu.
      • Vzdyt jsou to dve uplne odlisne hry, které mají spolecne tak mozna zaklady. Prave na zakladech KF vznikly Souls hry. A proc by další dil KF mel byt horsi, nikdo nevi jak by se k tomu postavily. navíc ze KF je horsi je silne diskutabilni, pokud se najdou nejake vztycne body tak spis zalezi na konkretnim hraci co ho bavi. KF je pomerne rozvazna a pomala hra a je to dungeon, o akcnosti DS nemůže byt ani rec. Ja třeba patrim mezi ty co jim KF vyhovuje mnohem vic nez DS. A atmosféru ma KF taky mnohem hutnejsi. Podle me tam mají From velky prostor udelat zajímavou a zabavnou hru s dnesnima moznostma a zkusenostma co nabrali při tvorbe Souls. Ale taky moc neverim tomu ze se k tomu vrati..
  • "Dříve uniklé informace o datu vydání Dark Souls III se rozhodla Bandai Namco těsně před akcí PlayStation Experience, na které má být hra k vidění." - něco v tý větě docela chybí. Ale chválim, neni zmršenej rovnou nadpis, ted uz jen hned první věta v článku, lepšíte se hoši, de to nahoru!!!
  • Jedna z mnoha her, ktera me uplne minula. Hral jsem tusim prvni dil - upoutala me grafika i atmosfera, ale kdyz jsem byl behem peti minut trikrat zabit, rikal jsem si ze to neni pro me. Ten postreh uz asi neni co byval :-)
    • Kdybys u toho vydrzel dyl, zjistiŁ bys, ze ty boje nejsou o pístrehu, ale o taktice. Cela ta hra je vlastne o hledani te spravne taktiky pro jednotlive situace.
    • tak tohle potkalo všechny, chce to vytrval a tak získáš herní zážitek desetiletí bez přehánění.
      • jak pro koho, a to je na tom krásné
        • Hra vypadala hezky, i lokace krasne temne, vykreslene, ale ta smrt byla fakt casta. Jsem uz zhyckany lehcimi hrami (Fallout 4, Skyrim), takze nevim jestli se do toho jeste pustim.:-)
  • Bude konečne možné hrať aj s kombináciou myš + klávesnica?
    • Draken69CZ
      To už jde od jedničky.
      • Poprosím nevyjadrovať sa keď o tom nič neviete. Ešte aj popis ovládania naďalej odkazuje na gamepad, aj keď si človek nastaví (mizerne funkčnú) klávesnicu+myš.
        • Draken69CZ
          Hru jsem dohrál několikrát na K+M a tak jsem hrál i dvojku, pokud o mě nic nevíš nevyjadřuj se ke mě dík.

/jinak doporučuji http://www.amazon.com/Google-Search-Rescue-Dummies-Computers/dp/B0068EQDYE a pak zkusit Dark Souls Mouse Fix
          • lol, a ty mi napíšeš aby som čmuchal nete a hľadal niečo, čo mi sfunční hru, za ktorú som normálne zaplatil? Nevyšlo ti to ani ako vtip.
            • Draken69CZ
              Je vidět že absolutně o té hře nic nevíš, nehraj to tvůj problém.
            • Hlupáci sú tí Japonci keď nevedia spraviť funkčné ovládanie - do budúcna prišli o platiaceho zákazníka. A len žasnem nad tým ako sa dnes už pomaly očakáva, aby človek pred kúpou hry chodil po fórach, len aby zitil či v nej fungujú ZÁKLADNÉ veci. Časy kedy som musel hľadať a zisťovať prečo to a to nefunguje na ATI 9600PRO mám už dávno za sebou.
            • Draken69CZ
              Tak pak jsi hlupák, že sis to vůbec kupoval každý ví že vanilla je na K+M nehratelná, jinak když vyjde nová hra taky nestahuješ nové ovladače na GK a raději nadáváš jak to nefunguje? Fakt Dummies tak hraj na konzoli když ani tohle neumíš vyřešit *15*
      • A zkoušel jsi to?
        • Draken69CZ
          Ano hraji to tak.
          • Tak ty jsi masochista. Ani po aplikování DSfix mě to nepřesvědčilo.
            • Draken69CZ
              DSfix je na grafiku atd. ale na ovládání je přímo Dark Souls Mouse Fix, ale jako pokud si zvyklí hrát s gamepade tak je to blbost učit se to na K+M mě to přišlo přirozenější nic víc.
  • Huaa vytuňena jednička,toho se nemůžu dočkat kruciii <3
  • To zase vypada o fous zajimaveji nez dvojka..
  • Dark Souls 1.5

*6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
  • Krása, už se těším.
    Jen si mohli odpustit ty kotrmelce, aspoň ty z plezíru, kde nebylo třeba.
    Dohrál jsem všechny tři Souls hry prakticky bez jediného kotoulu, leda když jsem ho udělal omylem. Líbí se mi se štítem pomalu důstojně postupovat vpřed, občas vzít nohy na ramena, ale kotouly ne.
    • Kotrmelce ve videu, ne ve hře :-)
  • Zaklínač děcka opět útoči *15* Směšné *15*
  • Asharak
    Hack and Slash jak má být *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit