Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tentokrát asi chvíli počkám a nebudu kupovat hned v "day one". Přeci jen, dvojka trochu zklamala. Teprve jsem se dostal k tomu abych rozjel Bloodborne DLC. Pořád jsem ještě nedoexpil ani první postavu v Elder Scrolls Online na max lvl a včera jsem od kámoše odkoupil MGS V Phantom Pain, tak asi DS3 zůstane nějaký čas v pořadí :D. Ale uvidím, třebas mě první recenze donutí to jít koupit :D. Určitě jsem na trojku ale zvědavej.
  • další kupa desítek pro Zaklínače. PC verze stoupla o desetinu a ta hra má přes 6000 tisíc hodnocení... *15* *15* *15*
    • serr na to chlape. Zbytečně se nervuješ. Komunita okolo Zaklínače je něco neskutečně prohnilého...
    • Ty musíš mít hodně smutný život.
      • a cco teprve ti, co musi zvedat cisilka nejake hre a opacne snizovat druhe...
        • to tě sejří? tak to si jdu taky pár desítek pro Zaklínače a nul pro Bloodborne přihodit *1*
          • taky jsem si dal *1* a k tomu ještě nuly a všechny dark soulsy a dogmata a podobně chujárny *1*
            • Běž si pustit nějaké faggot anime na uklidnění *1*
            • pochybuje ještě někdo o retardaci Zaklínač fanboys?
  • no nevím, aby japonci nebyli moc zaskočení, žádní motýlci na louce tam nebudou
  • dalších 60 desítek pro Zaklínače a to od odpoledne. Metacritic evidentně dobře funguje...
    • iluminati confirmed? *8* *8*
      • Vogon
        Pleteš si to, za to může ISIS skrze uprchlíky.
      • měli to na programu i na zasedání Bildebergu, bod č. 742 na cestě ke světové dominanci, omínusovat Bloodborne a a vyhnat nahoru Witchera *4*
  • Na tohle se hodně těším, Bloodborne super, ale tohle prostředí mi je prostě bližší.
  • MidnighT91
    GWYN NA DRAKOVI JAKO BOSS!!! mindfuck za 3, 2, 1...
    • Vogon
      A co teprve ten Seath! Hádám, že nakonec přece jen našel to co mu bylo nejdražší.
    • Kozy
      Gwyn to neni, spis bych to videl na jeho prvorozenyho.
  • PC verze

DS2 metascore 91
    userscore 7.1
    Witcher 3 metascore 93
    userscore 9.0
    Samozřejmě polovina z toho jsou trolls ale nakonec se to vyrovná a je to jak se říká šul nul. Nelze to brát jako přesné hodnocení ale očividně má DS víc haterů než Zaklínač...a asi i oprávněně.
    • Jenže DS2 je docela blbá hra, což "novináři" nevěděli...
    • neunášíš......
      • witcher>>>>anime
        • mně je anime u zadku panejo, já na to nekoukám...
          • kecáš všichni dsboys milujou anime *3*
            • vidíš ten svět moc černobíle.
  • Jediné co mi na tom vadí je ten konzoloidní mor kdy se hra nedá uložit když chci já.
    • Hra se ukládá neustále ty joudo, co víc bys chtěl? Nikdy svůj postup neztratíš, maximálně tak jednu sekundu při alt+f4 vypínání.
      • Dejme tomu, že jsem před koncem levelu a potřebuju odejít od PC na delší dobu. Vypnu to a musím to hrát znovu, pro mě docela gamebreaking
        • Fatass ty jsi dobrej jouda...
        • Femto
          možná by bylo fajn se vyjadřovat k titulu, o kterým víš aspoň 1% ty PC more
        • alladjex
          Tak to se v případě DS jedná o špatný výběr titulu. DS se totiž ukládá jen, když vypneš hru. Jinak si ve hře pořád a vrátit se k nějaké uložené pozici nejde.
  • Veskoslav
    Plánuje tu někdo zakoupit edici Prestige Edition? Ty figurky vypadají skvěle, tak kdyby to pak někdo mohl nafotit či natočit a pak to sem hodit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit