Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chlapi neví se přibližně, kdy by to na PC mohlo vyjít. Já si to vždycky chtěl zahrát, ale nějak jsem se k tomu nedostal. Mám PC i xbox, tak uvažuju, že bych si to koupil na xko, pokud to má vyjít na PC až za dlouho.
    • PC verze má vyjít 24. srpna a podle mě se počkat vyplatí už jen kvůli lepšímu frameratu (Blightown byl slideshow na xboxu), a zas tak daleko to není
    • Umaroth
      Někdy po létě
      kup to na xbox, přec jenom i když to budeš hrát na pc (s gamepadem) pořád je to port, na konzole ta hra je stavěná a bude se ti tam hrát určitě lépe.
      PS: Na xko to seženeš do 500 !
      • no právě, viděl sem gameplay videa a zdálo se mi, že vzhledem k pohybu té postavy a to jejímu ovládání, asi nebude dvakrát nejpříjemnější to hrát s myší a klavesnicí. Takže to asi fakt vemu na xko, protože jednak bych si to už fakt rád zahrál a nechce se mi čekat než to vyjde na pc a asi to na tom gamepadu bude fakt lepší no. Je to k tomu stavěné.
        • jde o to jak to PC ovládání naimplementujou .
          Já osobně si po zahrání na xboxu dokážu vymyslet několik layotů na m+k , kerý by byly intuitivní a úplně v pohodě.
          • Už dříve uváděli, že podpora myši a klávesnice bude jen kosmetická a k hraní doporučujou gamepad. Stejně jako nepřibudou žádný možnosti ovlivnění grafiky či cokoli podobnýho. Je to levnej rychlej port, nic víc.
            • Za co ty mínusy? Vždyť tu píšu jen potvrzený a obecně známý věci.:-o
            • A ještě k tomu ovládání, tohle je info přímo od tvůrců:
              "Since it's a straight port of the console version, we recommend that players use a joypad. We will support the keyboard, but it will be minimal."
            • Mimochodem, asi budem muset být rádi i pokud tam půjde změnit rozlišení. Před časem se řešil nějakej rozhovor, kde Miyazaki uvedl, že rozlišení bude uzamčený na stejnou hodnotu jako je na konzolích. Ovšem předpokládám, že vzhledem k těm zmatečnejm překladům z japonštiny byla řeč o rozlišení textur, protože zamknout rozlišení obrazu by si snad nelajsli ani oni.
            • Nevím, jak to jede na konzolích, ale PC verze bude locknutá na 30fps, takže ani tady žádná sláva. Navíc bůh ví jak to bude optimalizovaný...
            • i levnýmu portu se dá nastavit slušnej layout na klávesnici ;-) Hlavně že bude lepší framerate
  • skvela zprava pro vsechny PC hrace, tuhle hru doporucuju vsema deseti, uzasna zalezitost, DLC okamzite kupuju hned jak bude k dispozici :) pro me jedna z nejlepsich her posledniho desetileti :)
  • Takže to znamená že to vyjde na Steamu a po prvním spuštění to bude vyžadovat GFWL jako spousta jiných her? :-D
    • trolo
      this. to ze to bude na steamu neznamena ze tam nebude GFWL. ma to tak batman, gta a kopa inych hier. spustite cez steam a musite sa este prihlasit a registrovat cez GFWL a tam zacina peklo kedze treba regnut ucet z USA a potom sa to neda zmenit a zacnu vam vyskakovat hlasky hra nieje dostupna v tomto regione a ostatne bullshity....mozem jeb4t pirati to istia :-D
      • No vidis, ja mam ucet na CR a nemam najmensi problem v GfWL (mam tam Batman a GTA4, pricom na Batmana Arkham City som dokupoval aj pridavky cez GfWL).
        • To mas stesti, kamarad si pres steam koupil batman city impostors a jeste si nezahral, nemuze se prihlasit k gfwl.
  • irdzi
    Hurá!!! na DLC se těším a bude to asi první DLC, za který zaplatím. Vyhýbám se tomu jak čert kříži, ale tady mi asi nic jinýho nezbývá:) Jinak je trošku divný, že From Software se sice dušovali, jak nebudou dělat žádný DLC protože podle nich hra byla komplet hotová, ale ten běloušek s rohama je nakreslenej už v artbooku ke hře kde nakonec není a najednou šup a je v DLC:) ... nicméně se na něj těším až mu dám za uši:)
  • Odulin
    Tak to je hodně dobrá zpráva!
  • Milda8
    No, muj podpis na tý petici maj. To znamená závazek koupě hned v den vydání.
    • corfer
      Nechť představuješ valnou většinu podepisujících, tak se mi to líbí. Palec nahoru!
  • BoB.2
    Tak na tohle se opravdu těším pořádně se do něčeho zakousnout a strávit nad tím desítky hodin. *14*
  • Chaa a ted sem zvedavej na co se budou lidi vymlouvat, az se to bude blbe prodavat :)
    • Malleth
      Lidi budou prskat vždycky *13* Minimálně na nutnost gamepadu. Někdo si prostě nechce připustit, že myš a klávesnice není ultimátní herní nástroj.
      • BoB.2
        Ja si to připustím, ale některý věci se prostě hrají líp gamepadem.
        • taky záleží na člověku - mě osobně se třeba AC série hraje mnohem líp na klávesnici, přestože většina lidí říká jak je to blbě udělaný a na gamepadu stokrát lepší. Mě se to prostě a jednoduše hrálo líp na k+m
      • Ale on to ultimátní nástroj je, jen gamepad = pohodlí. Ty dvě věci prostě ve válce nejsou, to jen jejich uživatelé válčí *15*
        • Malleth
          Žádný rozhraní není ultimátní. Každý se hodí na něco jinýho. To je tak těžký to pochopit?
    • No to že to bude na Steamu odpadá jen jeden možný prvek z řetězce. ještě záleží, jak se jim to povede portovat. Já třeba ač se na to těším, tak si počkám, jak to dopadne. být to za 15E koupím hned, ale bude to asi za 40E a tam už na to budu klást velký důraz. Jinak počkám na slevy.
      • No ja jsem zvedavej na ovladani, ale nemel bych problem proste pripojit gamepad :).
        • BoB.2
          Asi tak poslední dobou jsem strašně zlenivěl a co jde hraju Gamepadem a nemůžu si to vynachválit.
        • JJ, mám na mysli ovládání (gamepad přinejhorším není problém) a FOV, o grafiku mi nejde, ta může být klidně 8bitová.
          • BoB.2
            Co jsem četl v LEVELu tak nastavení bude úplně minimální prej tak rozlišení monitoru a to je všechno.
  • z blata do louze... proc to nemuze vyjit bez techto otravnych s.acek (GfW, Steam)
    • Prej z bláta do louže *1* Tak to se v tý louži rád pocachtám,než abych se válel v bahně gfwl. Protože to je nová hra, skoro nikdo by si to nekoupil a Namco není CD Projekt. Tak proto.
      • JohnyTheZik
        Nerikam, ze to neni otravny, ale kdyz uz to udelali na PC, tak to jako duvod pro nekoupi DS fakt nevidim.. Parkrat uz jsem to ve hrach pouzival a zas tak hrozny to neni, obcas to funguje mnohem lip nez steam (hlavne stahovani updatu)..
        • Tak aby mi GFWL fungoval co se updatu týče líp než Steam, to jsem ještě nezažil. Ale uznávám cizí názor. Mě spíš vždy dělalo ve steam hrách problémy gfwl (GTA, DoW2,DIRTx)
          • JohnyTheZik
            tak to je tuplem blbost, to mas pravdu... no uvidime, jen jsem tim chtel rict, ze vyprosit si DS a pak to nekoupit kvuli GfWL, mi prijde prinejmensim sprosty.. (obzvlast pokud nekdo podepisoval tu petici)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit