Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls vyjde na Steamu, konzole dostanou i PC obsah
31.5.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Takže to znamená že to vyjde na Steamu a po prvním spuštění to bude vyžadovat GFWL jako spousta jiných her? :-D
-
-
this. to ze to bude na steamu neznamena ze tam nebude GFWL. ma to tak batman, gta a kopa inych hier. spustite cez steam a musite sa este prihlasit a registrovat cez GFWL a tam zacina peklo kedze treba regnut ucet z USA a potom sa to neda zmenit a zacnu vam vyskakovat hlasky hra nieje dostupna v tomto regione a ostatne bullshity....mozem jeb4t pirati to istia :-D
-
-
No vidis, ja mam ucet na CR a nemam najmensi problem v GfWL (mam tam Batman a GTA4, pricom na Batmana Arkham City som dokupoval aj pridavky cez GfWL).
-
-
To mas stesti, kamarad si pres steam koupil batman city impostors a jeste si nezahral, nemuze se prihlasit k gfwl.
-
-
-
-
No, muj podpis na tý petici maj. To znamená závazek koupě hned v den vydání.
-
-
Nechť představuješ valnou většinu podepisujících, tak se mi to líbí. Palec nahoru!
-
-
V tom zdrojovým článku není ani slovo o tom, že by ve steam verzi mělo chybět GfWL. Obávám se, že tuhle srágoru budou mít všechny verze a steamovka bude mít steam jenom navíc, nikoli místo GfWL. Takhle to má už kvantum jinejch her.
-
-
Krabicova verze ma mit GfWL. Kdyby reagovali na petici, spis by dali vsude Steam. Tohle fakt vypada, ze Steam bude jen srani navic *10*
-
Bohužel, prolezl jsem těch článku snad dvacet, nikde to není řečeno jednoznačně. Na druhou stranu, většina se tváří tak, že jde o reakci právě na petici. Uvidíme, jak se to proflákne jasně a natvrdo, tak to doplním.
-
-
Třeba je to reakce na petici. A to taková že je zajímá kolik lidí se podepíše pod petici že nechtěj ani Steam. Aby mohli porovnat co je více nenáviděné *2*
-
Je to tak. Zatím nikdo neřekl, že steamová verze bude bez Gfwl. Tím pádem je ale hlavní myšlenka článku (kupujte, protože vám bylo vyhověno) bohužel úplně mimo. A prohlásit, že se není na co vymlouvat a neexistuje rozumný důvod si hru nepořídit, je po informacích o možných problémech PC portu dost odvážné, i když se na to člověk třeba hodně těší.
-
-
No jako já mám na krabicovku W40k DoW2, to jsem taky musel regnout na steam a ze steamu mi to stáhlo k tý hře GfWL a musel jsem se logovat na GfWL, takže souhlasím. To že vyjde na steamu k prodeji neznamená, že nebude mít GfWL. Ale autor to asi myslel tak, že ho opravdu mít nebude, zřejmě. Nicméňe si počkám až to vyjde a pak se doinformuji :D Pokud tam GfWL nebue tak kupuji na 100%
-
-
Ještě mě napadá, ono se tam píše pouze o Games for Windows coby distribučním systému, nikoli o Games for Windows Live coby DRM. Nevím, jak to na GfW chodí, ale předpokládám, že distribuujou i hry bez tý jejich dementní DRM, tudíž ze zmíněnýho článku se nedá vyvodit už vůbec nic.
-
-
gfwl muze obstaravat multiplayer, a protoze xbl je hodne podobny gfwl...
-
-
Autor to tak určitě myslel, ale přitom vycházel z článku na IGN, kde nic takovýho napsáno není. Je tam pouze: "Dark Souls: Prepare to Die Edition for PC will be available on August 24 in North America for download through Steam and Games for Windows." To, že se Steam a GfWL vylučuje, je jen autorův předpoklad.
-
-
-
skvela zprava pro vsechny PC hrace, tuhle hru doporucuju vsema deseti, uzasna zalezitost, DLC okamzite kupuju hned jak bude k dispozici :) pro me jedna z nejlepsich her posledniho desetileti :)
-
konečne niečo po diablu III a iných wowkách, viem čo si kúpim!
-
Tak to je hodně dobrá zpráva!
-
Hurá!!! na DLC se těším a bude to asi první DLC, za který zaplatím. Vyhýbám se tomu jak čert kříži, ale tady mi asi nic jinýho nezbývá:) Jinak je trošku divný, že From Software se sice dušovali, jak nebudou dělat žádný DLC protože podle nich hra byla komplet hotová, ale ten běloušek s rohama je nakreslenej už v artbooku ke hře kde nakonec není a najednou šup a je v DLC:) ... nicméně se na něj těším až mu dám za uši:)
-
Na to jsem čekal. Steam, podpis na petici, moje prachy mají jisté.
-
-
No tak to já si zase počkám, pokud to bude mít to us*ané GfWL abych nedopadl jak posledně. Na Vánoce jsem dostal od Valve Section 8, chtěl jsem si zahrát mulťák a ejhle, prej si možu v CZ nas*at. Takže si pěkně počkám, nechcu kúpit hru za plnú pálku a pak zjistit že ju nemožu aktivovat, ikdyž teďka by to možná nebyl problém, v Dark Souls nejde o mulťák, že.
-
-
Tak mě naštěstí GfWL fungovalo vždycky, spíše mi vždycky blbne MRD od Ubisoftu.
-
http://www.xbox.com/cs-CZ/LIVE/countries
-
Pokud se nemýlím v Dark Souls má multiplayer právě roli poměrně významnou.
btw: Nezprovoznili náhodou už GfWL podporu i u nás? Myslel jsem, že se to nějak plánovalo... -
-
Poměrně významnou je těžký říct ... prodlužuje to určitě životnost kry, protože můžeš třeba jenom chodit a zabíjet cizí hráče, ale pokud chceš pomoci tak si i bez netu můžeš přivolat na pomoc před bossem většinou NPC ... z vlastní zkušenosti jsem to poprvý hrál bez netu a možná je to občas trošku těžší, ale udělat se to dá a navíc budeš mít pocit, že jseš hustší když to dáš sám:)
-
a)Sem myslel že to je jenom v té formě těch duchů ostatních hráčů?
b)To bude asi případ jenom tohohle titulu, pak jsem si pořídil Gotham City Imp. a zhrozil jsem se, když na mě vyskočil GfWL, jsem myslel, že to zas nerozjedu ale povedlo se. -
-
Můžeš ostatní duchy požádat o pomoc, nebo je zabíjet a krást tak duše. Taky můžeš na zem pokládat předdefinované zprávy o nebezpečí, tajných skrýších a tak...
-
Já DS nehrál, takže neznám detaily, ale hodně se mluvilo o tom, že hráči mohou i nějak vstupovat do her ostatních a buď si vzájemně vypomáhat s těžšíma pasážema, nebo se třeba zabíjet a okrádat o nasbíraný duše apod.
-
-
-
-
-
Koupě. Namco má za tento krok moje sympatie.
-
Chaa a ted sem zvedavej na co se budou lidi vymlouvat, az se to bude blbe prodavat :)
-
-
Lidi budou prskat vždycky *13* Minimálně na nutnost gamepadu. Někdo si prostě nechce připustit, že myš a klávesnice není ultimátní herní nástroj.
-
-
Ja si to připustím, ale některý věci se prostě hrají líp gamepadem.
-
-
taky záleží na člověku - mě osobně se třeba AC série hraje mnohem líp na klávesnici, přestože většina lidí říká jak je to blbě udělaný a na gamepadu stokrát lepší. Mě se to prostě a jednoduše hrálo líp na k+m
-
-
Ale on to ultimátní nástroj je, jen gamepad = pohodlí. Ty dvě věci prostě ve válce nejsou, to jen jejich uživatelé válčí *15*
-
-
Žádný rozhraní není ultimátní. Každý se hodí na něco jinýho. To je tak těžký to pochopit?
-
-
-
No to že to bude na Steamu odpadá jen jeden možný prvek z řetězce. ještě záleží, jak se jim to povede portovat. Já třeba ač se na to těším, tak si počkám, jak to dopadne. být to za 15E koupím hned, ale bude to asi za 40E a tam už na to budu klást velký důraz. Jinak počkám na slevy.
-
-
No ja jsem zvedavej na ovladani, ale nemel bych problem proste pripojit gamepad :).
-
-
Asi tak poslední dobou jsem strašně zlenivěl a co jde hraju Gamepadem a nemůžu si to vynachválit.
-
JJ, mám na mysli ovládání (gamepad přinejhorším není problém) a FOV, o grafiku mi nejde, ta může být klidně 8bitová.
-
-
Co jsem četl v LEVELu tak nastavení bude úplně minimální prej tak rozlišení monitoru a to je všechno.
-
-
-
-