Přejít na výpis diskuzí
Darksiders II video ukazuje svět andělů i smrti
14.3.2012 | levis
30 příspěvků
-
perfektní hra, kdyby furt nevotravovali s logickýma hádankama, moh jsem se promlátit až do konce:)))
-
Co takhle nejdřív dokončit základku? *7*
-
taky, že je to nejlepší kombinace mít na hraní jak myšku+klavesnici tak xbox controller.. tyhle hry se s ním hrajou skvěle, pak třeba takové plošinovky či závodní též.. ale když jsem zkoušel hrát fps, to prostě nejde a je to i hřích to s tim hrát :D
-
Mám přesně ten stejný, Darksiders jsem na něm taky hrál a taky si to nemůžu vynachválit.
-
By mě zajímalo, kolik z vás má u PC nějaký gamepad? Darksiders si o něj vyloženě říkají. Sám mám Microsoft Xbox 360 Controller do USBčka a nemůžu si ho vynachválit.
-
Nebude čeština, nebude čeština. Už se opakuješ dost dlouho a tedy radím najít si novou věc ke stěžování. Celý internet ví, že BoB.2 neumí anglicky.
-
Ty seš vtipnej. Tohle tady píšeš snad u každý hry, která nevyjde v češtině. Zkus ten čas, kterej strávíš tady v dizkuzích, věnovat (samo)výuce angliny. Bez ní se stejně neobejdeš.
-
Takových her na PC moc není takže stejně jako na jedničku se na dvojku těším moc !
-
Jednička byla naprosto užasná škoda je že dvojka nebude v češtině jako první díl Comgad na to pěkně se*e.
-
Jednička je jedna z mých oblíbených her, takže dvojky se nemůžu dočkat.