Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt dost super trapny pane Grygare
  • Recenze skvela, jenom me napadlo jak je ten rozhovor s Crowfatherem, tak by bylo lepsi tam mene znalym anglictinarum zapnout ve hre cestinu, at vi, o cem se bavi *4*
    • Méně znalí angličtináři ať se angličtinu doučej, jinak si v dnešní době moc nezahrajou.
  • Fakt dost super videorecenze na fakt dost super hru! Lukáš se rozjel *1* *14*
  • Uniká mně důvod proč byla PC verze hrána gamepadem, kór když je to (video)recenze. Čekal jsem trochu srovnání s konzolovou, vypíchnutí výhod a záporů, ta videorecenze má nulovou informační hodnotu. *7*
    • To myslíš vážně? Pokud se recenzentovi lépe hra hraje na gamepadu, tak je logické, že jí na něm bude hrát. Bez ohledu na to na jaké platformě hraje.

Btw. už mnohokrát tu bylo řečeno, že videorecenze jsou doplňkem recenzí textových.
    • Mě přijde informativní dost. Odpovídá (alespoň mě) na otázku, zda si hru koupím nebo ne. Já tedy ano ;]
      Jestli to budu hrát na gamepadu nebo na klávesnici, už mi přijde jedno. Zkusím, které ovládání mi víc sedne a vyberu si.

Možná pokud by měla PC verze například nějaké lapsy s ovládáním, je na to možné upozornit. Ale ve finále mi to přijde jedno. Když ta hra je dobrá herně sama o sobě, tak to člověk kousne. Nebo ne? Viz inventář ve Skyrimu. Bugy Lukáš říkal, že se mu žádné neprojevili.
    • zdeeneek
      Proc byla hrana gamepadem - no asi proto, ze se to na gamepadu hraje lip, ne?
    • Na informacni hodnotu se*e pes, hlavni je, ze jsme se pobavili, coz byl urcite i ucel recenze *5*
  • Příště bych prosil omezit to "fakt super" *10*
    • Ale 'dost' se může nechat *1*
  • puzzle: fakt dost super, herní doba: fakt dost super, grafika: fakt dost super, příběh: fakt dost super, rpg prvky: fakt dost super, bojové a skákací pasáže: fakt dost super, crucible mod(aréna): fakt dost super, recenezent: fakt dost smutné :-(
    • Tys to nepochopil viď chudinko? *13*
    • Tady je někdo nechápavý *5*
  • Preed
    Fakt super :).
  • Ok pan retardovany skladatel :D posli mi teda nejaky techno track podla tvojej teorie to je vygombikovane za 5 minut :)
    • Sorry beriem spat... chybicka se vloudila
  • Hru sem sice nehral ale Darksiders jednicku sem si koupil hodne levne rovnou s gamepadem :) at kdy chce rika co chce hralo s emi to s tim hodne pohodlne a ani nemam chut zkuset to n klavesnici a pokud nejsem kvuli tomu true pcckar tak fajn :D
  • fakt dost super ze som to v polke vypol lebo mi to fakt super liezlo na nervy..inac hra v pohode az natu grafiku mohli si dat viac zalezat ale co uz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit