-
Ta hra je taková nijaká a zpíchlá hodně sucho a hlavně rychlou jehlou... ale na nudu dá se i když mě těch zhruba 50-60% ukrutně nebaví 😐
-
Ok, chápu, co se snažíš říct a přesvědčil jsi mě.
I když jsem toho názoru, že když si současný hráč bude chtít zahrát DS2, tak si těžko koupí verze pro PS3 nebo X360. Určitě by si koupil verzi pro PS4 nebo X-ONE, takže člověk nemůže úplně ignorovat recenze remasterů. -
To je ale přece remaster. Ten logicky nelze hodnotit jako originál - tady se známkuje, jak se hru podařilo po letech oživit pro PS4. To se nepovedlo úplně dokonale, ale vůbec to nesouvisí s kvalitou původní hry.
Navíc i recenzent v textu řeší předchozí plnohodnotné díly, na ty se vztahují jeho kontroverzní citáty, o kterých je tu diskuze, a teprve v dalších větách zmiňuje "úspěšné remastery". Vždyť si to ještě jednou přečti a snad bude jasno.
-
Darksiders 2 pro PS3 má hodnocení 84%. Darksiders 2 pro PS4 má hodnocení 72%.
To je rozdíl o desítku procent. Co je na tom těžkého pochopit?
-
Ta hra si vzala jen téma čtyř jezdců a vytvořila si svou vlastní mytologii, se kterou pracuje od začátku. Pokud tedy čekáš biblický přepis, opravdu to nebude hra pro tebe.
-
Takže ti vadí i ohýbání mytologie v God of War, že?
-
Co si to ti tvurci mohli dovolit, nechat se inspirovat a prizpusobit si vizi k obrazu svemu :O .
-
Už jsem to napsal dle mého názoru srozumitelně, ale opakování je, zdá se, matkou moudrosti. Takže ještě jednou:
Nic jsem nevybíral. Uvedl jsem hodnocení obou předchozích her na platformě Playstation, na které to hodnotí recenzent, aby to bylo co možná nejblíž.
Rozdíly mezi platformami jsou stejně jen v jednotkách procent, jak jsem uvedl výše. O žádné desítky procent se nejedná (opět se můžeš přesvědčit při pohledu na konkrétní čísla nahoře).
V žádném vesmíru se tedy nejedná o můj selektivní výběr!
Co naopak já nechápu: Proč zpochybňuješ věc, která je tak jednoduše doložitelná a křišťálově transparentní?
-
Rozhodl ses vybrat si ty nejlepší ohodnocení a víceméně nebrat v potaz ty horší. Sice u DS1 sis vybral až to 2. nejlepší, tak u DS2 sis vzal přímo to nejvyšší % ohodnocení.
V případě PC, PS3 a X360 ty rozdíly jsou sice v jednotkách %, ale u PS4 verze je to rozdíl až o desítku %.
Někdo třeba bere selektivní výběr vhodných čísel za samozřejmost, někdo jiný ne.
-
tak. já jsem tedy hru nevyzkoušel, snad časem. jen se pozastavím, nad tématem. jezdci apokalypsy byli jsou a budou : mor, válka, hladomor a poslední kůň sinavý, pale rider, smrt.
mor a hladomor by ale určitě nebyli populární, tak je nahradíme !!ženou!! fury a jakýmsi svárem?? WTF. i když je to vymyšlené, trochu mě to sere.
-
Původně to vyvěšené nebylo. Teprve až potom, co začaly ty informace prosakovat a lidé začali pokládat otázky, o nich napsali na web.
A co jsem se díval naposledy, tak tam to není přesně, jenom vágní popis co využívají. Takže k úplné informovanosti veřejnosti to má pořád daleko. -
Jo, ale na MC je to víceméně konzistentní. Ale co si pamatuji, tak v době, kdy to vyšlo, tak různé herní časopisy a weby dávali nekonzistentní známky.
-
Informace o způsobu výpočtu Metacritic skóre (o tom, že pro ně mají různé weby různou váhu) na veřejnost "neprosákly", ale mají je od začátku otevřeně vyvěšené na svých stránkách.
-
Bohužel stále ty "nepřesnosti" nevidím😉
-
Vím, co znamená slovo "rozporuplné" a přikládám dva odkazy na souhrn recenzí, aby ses mohl přímo přesvědčit, že hodnocení tehdy bylo naopak vzácně konzistentní, pokud to srovnáš třeba se třetím dílem.
-
Rozporuplné znamená, že byl velký rozdíl v hodnocení.
Když je průměr třeba 80% a absolutní většina hodnocení se pohybuje dejme tomu v odchylce ± 10-15% , tak jsou názory víceméně vyrovnané. Ale když se objeví hodně velmi rozdílných recenzí (např. nějaké 40% a 100% hodnocení), tak se jedná o rozporuplné dojmy.
-
Já taky ne, očividně jste hater druhého dílu 🙂
-
Žádná další námitka není. Pouze jsem poukazoval na fakt, že tvůj výrok měl jakési nepřesnosti, ale nic závažného.
Navíc tě musím pochválit za to, že narozdíl tady od i586 a Ucho si uvědomuješ, že Metacritic není objektivní měřítko pravdy 😉
-
1.) Ne. To číslo, co se na Metacritic zobrazuje není statistický průměr.
Kluci z Metacritic upravují hodnotu jakýmsi magickým výpočtem.
Celkovou detaily úpravy sice tají, ale na veřejnost prosákli takové
věci, že některým vybraným recenzentům dávají větší váhu u recezencí,
takže ovlivní výsledné číslo více než jiní... což není zrovna typické
pro statistiku. Atd.Navíc ty "profi recenze" je potřeba brát s rezervou. Když si rozkliknete některá ty profi hodnocení, tak zjistíte, že to jsou občas totální kecy od amatérů.
-
To číslo, co se na Metacritic zobrazuje, není statistický průměr.
Kluci z Metacritic upravují hodnotu jakýmsi magickým výpočtem. Celkovou detaily úpravy sice tají, ale na veřejnost prosákli takové věci, že některým vybraným recenzentům dávají větší váhu u recezencí, takže ovlivní výsledné číslo více než jiní... což není zrovna typické pro statistiku. Atd.