Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Paráda - hrdinný Karel Marx *15* http://www.pikosky.sk/wp-content/uploads/2012/06/840-0-nie-radsej-alkohol.jpg
    • Je otázka, jak to s Kájou vymňouknou. Kdyby tam byla možnost ho zabít, tak si Syndicate koupim jenom kvůli tomu. Ale jestli z něj udělaj klaďase, tak na to prdim. Úkoly pro Kadla fakt dělat nebudu.
      • Sr_Lobo
        Podle poctu minusu u nasich prispevku si muzes udelat predstavu - jak asi politicky jsou hraci orientovani *3*
        • Zrzzek
          Nojo, pžiznávám se, že volící lístek se stranou KSČM jsem použil. Na písemku z lineární algebry...
        • tak väčšina hráčov sú ľudia čo si ten komunizmus ani nepamätajú a len od rodičov počúvajú ako to a to bolo dobre lebo mali lacné byty a istú prácu. Ten zvyšok už človek z odstupom času až tak kriticky nevníma. A teraz sú klamaný, lebo tie Lahvové sľuby o prezidentovaní na 1 volebné obdobie a minimálnej nezamestnanosti sa nenaplnili.
  • Názor na Assassins creed sériu.
    Túto sériu mám rád (aj kvôli histórii), ale je pravda čo sa onej píše, je tu na mieste istá presýtenosť každoročným vydávaním. I keď gigant Ubisoft si to môže dovoliť, ma viacero pobočiek, čiže na výslednej umeleckej či originálnej kvalite vizuálneho spracovania sa nemusí prejaviť vyčerpanosť talentov ,ale zas na druhej strane je to práve aj presne to , že sa to prejaví ako ne súhra viacerých štúdii a pobočiek toľkých pracovníkov na výslednej nekompatibilnej technickej stránke hry, vid posledný dieľ Unity. Je to klad aj zápor.
    Ubisoftu by som poradil niekoľko vyvodených rád.
    Vydávať hru každé 2 alebo skôr 3 roky poriadne od-ladenú.
    Nech hráči znovu sa na to začínajú tešiť a bažiť.
    Čo ma sere je to, Ubisoft proste trailery vie spraviť precízne čo sa týka aj prvotných predstavení a navnadení na hru, lenže ona v tom konečnom dôsledku vide v trošku inom stave v akom bola hra prezentovaná. Už ani nespomínam niektoru z ich hier.
    Môj názor na Unity je taký- dostal som sa k nemu až za viac ako pol roku , po všetkých tých peripetiách, opravách a patchov, a ono ten diel je fakt dobrý- čisto subjektívne.
    Proste ja som sa 3. a 4. dielu nejako nechytil, ale Paríž si ma fakt získala, proste mesta od Ubisoftu nemajú konkurenciu, je to niečo také ako vegetácia na Cryengine 3 či krajinky alebo svety od CD Projektu (v minulosti Pyranhy Bytes).
    Čiže mňa si Unity získal, nakoniec som sa dostal aj ku Rogue medzníku 3. a 4. dielu, ktorý bol v podstate celkom dobrý dajme tomu ako datadisk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit