Přejít na výpis diskuzí
Data v cloudu, hraní během stahování, 1000 přátel - to je nový Xbox LIVE
22.5.2013 | Adam Homola
46 příspěvků
-
konzoly sa vybrali úplne zlým smerom... vôbec sa mi nepáči nejaké "zdielanie" blbostí s "kamarátmi" a určite sa mi nepáči že tam je kopec volovín... telka? WTF? ovládanie hlasom je fajn ale to je asi tak všetko čo je na tejto krabici inovatívne... v živote by som takúto rárohu nekúpil a po predošlých skúsenostiach s konzolou je mi jasné že to je stroj nastavený na ždímanie peňazí z ľudí... zachvílu budeme všetci z toho "social" tak dementný že ani prdnúť si nebudeme môcť bez toho aby sme to zdielali...
-
Co 1000 přátel, milión, dva milióny... celý svět.
-
Tak akcie Sony na burze šly po představení Xboxu okamžitě nahoru :)
-
-
Což je údajně hlavně kvůli tomu, že SONY plánuje oddělit svoji ent. divizi.
-
no otazka spis je jestli akcie MS sly dolu
-
-
Šly...
-
-
-
takze budete hrat strilecku a porat chcipat pac se to bude cukat jak se na pozadi bude neustale uklada update nejake hry co uz davno nehrajete, nebo dema co jste si stahli uz pred rokem k tomu se bude stahovat vsech 10 aktualizaci, takze ping klesne o 500% no toz tomu rikam pokrok *1*
-
-
Ne klesne ale vzroste, kdyby ti klesal ping to by znamenalo, že ti to jede líp :D
-
nehlede na to ze az vase mama zjisti ze se ji zasekava "Ruzova zahrada" kterou sleduje diky internetovemu vysilani tak vam ten Xkram odpoji od netu...
-
-
ale no tak....ne kazdeho je nocni mura, jak mu rodice odpojuji internet :D
-
-
-
Tak osobně bych počkal, jak budou vypadat hry a potom budu soudit :-). Nicméně to placení za hry z druhé ruky, to není dobrá zpráva. Ledaže by to šlo ruku v ruce s nižší počáteční cenou her i u velkých her (řekněme okolo 800 Kč). Musíme prostě počkat, co se z toho nakonec vyvrbí :-).
-
-
Tak vykonovy posun tam je takze hry budou samozrejme vypadat lip. Jenomze na jak dlouho ten posun vydrzi? Kdyby vyvojari delali hry na moznosti PC byly by podstatne dal.
Ja mam spise dojem ze Mrkvosoft vsadil na kartu zapojeni lidi ktery jsou sice gramotni ale nezvladaji beznou praci s pocitacem do boomu na socialnich sitich. Vzhledem k velkemu poctu vsemoznych minorit v USA to muze byt zajimava cilova skupina. *3*
Ale vazne. Jak asi hrac oceni 8jadrovy procesor ktery mu poslouzi pro to aby mohl zaroven uploadovat skypovat hrat hru k tomu si poustet alba a pres nudne a dlouhe cut sceny prepinat na televizi nebo na film? Mozna ze jo. Mozna jsem jenom ja takovy ubozak ktery pri hrani nedela nic jinyho maximalne neco ukousne a nebo se napije. *1* -
na co chces cekat co by se z toh asi tak vyvrbylo nejen ze nove hry nezlevni oni jeste podrazi kdyz jim nebudou tolik konkurovat hry z bazaru *3*
-
-
Jsem idealista :-D
-
-
idealista je pesimista s nedostatkem informaci :)
A pokud podobna vec nebude v PS4, tak ma novy xbox velky problem. -
tak bud realista...nedostatecna mira piratstvi na konzolich uz ted zapricinila, ze ceny her jsou o tretinu vyssi nez na PC ;]...co teprve na novych konzolich
-
-
Vidíš to moc černě. Pokud podobná věc nebude na PS4, tak ceny zůstanou +- stejné.
-
-
-
-
-
Zatím to celé na mě působí dojdem, že se rozhodně nekoná ani žádná revoluce. Dokonce bych řekl, že je to celkem fail . . . Ten hardware, který představili jak v PS4, tak XO, bude možné postavit v PC zanedlouho za hubičku, ... . Ostatní (ne)možnosti mě vcelku jako hráče nezajímají a více méně na mě působí negativně (zejména v souvislosti s XO). Osobně jsem zvědav, jestli náhodou nyní nedojde opět k příklonu k PC hraní, jako tomu bylo na počátku tisíciletí. To ale ukáže až čas . . .
-
-
NO já jsem rád že mi můj PC vydží ještě tak 5-6 let bez dokupování komponentů (krom oprav). :) ... Má to i výhody :-D (a to sem se těšil na NEXT GEN ) xD
-
"Ten hardware, který představili jak v PS4, tak XO, bude možné postavit v PC zanedlouho za hubičku"
schválně jsem si naklikal podobné komponenty na czechcomputeru (včetně bedny, lepšího zdroje a br mechaniky). 11 500,- -
-
Jestli reaguješ i na tu PS4 - naklikal sis tam i unifikovanou GDDR5 paměť, architekturu vylepšující synchronizaci mezi CPU a GPU a podobné vychytávky odtud? http://www.gamasutra.com/view/feature/191007/inside_the_playstation_4_with_mark_.php?page=1
Neříkám, že bude ten výkon někde úplně astronomicky jinde, než high-end PC, ale PS4 (k XO moc informaci není, tam to bude asi horší) není PC v černé krabici a bude určitě výkonnější než PC s komponentami se stejnými počty gigahertzů a gigabytů - díky vylepšené architektuře, méně náročnému OS a možnosti programování "na tělo" bez všelijakých mezivrstev. Moc nechápu lidi, kteří kritizují hardware PS4, nevím, co by tam mohlo být reálně významně lepšího. (Jo a raději poznamenám, že PS4 si kupovat nebudu a zůstanu u PC) -
-
Prosim tebe PS4/XO není nic jiného než špatnej a v problémech se topící se AMD nic víc nic mín.
Až vyjde Haswell konzole zas můžete použít jako podložku pod stůl... -
"PS4 není PC v černé krabici a bude určitě výkonnější než PC s komponentami se stejnými počty gigahertzů a gigabytů"
Celý tvůj druhý odstavec si samozřejmě plně uvědomuju *3* -
-
Jo, já si ani nemyslel, že si to zrovna ty neuvědomuješ, akorát jsem se chtěl odpíchnout od těch komponent *3* To jen k tomu zde častému pohledu, jak budou nové konzole hardwarově k ničemu podle PC, že PS4 je PC a že by tam měl být nějaký kvantový procesor a 1 TB paměti.
Osobně jsem teda zvědavý, jak to bude s tou "spřízněností" PS4 a PC. Architektura je podobná a i Sony/vývojáři tvrdili, že porty budou strašně jednoduché. Na druhou stranu ty změny nejsou úplně triviální a míří na rychlost práce s pamětí, což je dneska asi vůbec největší výkonový bottleneck (kdysi tomu tak nebylo). Pokud bude nějaká hra fakt plně využívat těch architektonických změn, tak to možná nemusí být s PC verzí až tak jednoduché. Dále tam taky bude zase nějaké PS4 specifické grafické API, ale to podle všeho nikdy nakonec nebývá až takový problém.
-
-
-
-
-
Nemam a nechci mit konzoli ale nic proti nim nemam. To na uvod.
Ale dobre jsem se pobavil. Marketingovy analytici genialne dospeli k zaveru ze hraci vlastne ani tak nechteji hrat hry. Facebook zazil boom a z toho je treba tezit. Hrac prece potrebuje konzoli jako prostredek k virtualnim pratelstvim jako pritele ktery mu kvalitne prehraje filmy i muziku. Jeste to chce aby umel telefonovat posilat sms pripadne psat blogy.
Fajn takze co vlastne nova generace prinasi? Je to takovy nevzhledny neforemni mobil nebo ipad ktery potrebuje pripojit televizi aby hry vypadali na vetsi obrazovce precejenom lip nez na mobilu?
Asi placam kraviny ale cekal sem ze se xbox bude drzet toho k cemu byl puvodne postaven. Ze prinese vyrazne navyseni vykonu pro hry. Aby nejaky rok vydrzel mel by vykonove valcovat dnesni prumerny PC.
Jasny vykonove navyseni by se promitlo do ceny. A tak se tam alespon naplacaji zbytecne featurky ktere nic stat nebudou a bude co prezentovat. *1* -
-
tak jako proc ne, kdyz by i u nas fungovalo vse jak ma...na hry mam stejne PC, XO jako doplnek pod televizi misto vsech prehravacu a set top boxu + online sluzby a na nekolik tech exclusivek co budou pro xbox, mozna bych i uvazoval ze si to poridim, ale koukam teda, ze v CR bude pouziti asi dost omezene
-
-
Tak kolik těch funkcí Xboxu bude fungovat v ČR? Tak 10%? Za to bych chtěl ten Xbox za 10% cenu, jinak se potkáme u soudu za klamání zákazníka *15*
-
-
Dle MS budou fungovat ve všech zemích, kde se bude nový Xbox prodávat. Takže až (než) se začne nový Xbox prodávat, tak tady aspoň něco (TV program...) fungovat určitě začne.
-
-
Pořád se bude muset platit že budu chtít hrát online ?
-
-
To všichni fanoušcí Xka vždycky chtěli, ne? Platit za dýchání vzduchu, ne? *1*
-
-
budu mit konecne 1000 pritelu a pritelkyn