Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    konzoly sa vybrali úplne zlým smerom... vôbec sa mi nepáči nejaké "zdielanie" blbostí s "kamarátmi" a určite sa mi nepáči že tam je kopec volovín... telka? WTF? ovládanie hlasom je fajn ale to je asi tak všetko čo je na tejto krabici inovatívne... v živote by som takúto rárohu nekúpil a po predošlých skúsenostiach s konzolou je mi jasné že to je stroj nastavený na ždímanie peňazí z ľudí... zachvílu budeme všetci z toho "social" tak dementný že ani prdnúť si nebudeme môcť bez toho aby sme to zdielali...
  • Prosim tebe PS4/XO není nic jiného než špatnej a v problémech se topící se AMD nic víc nic mín.
    Až vyjde Haswell konzole zas můžete použít jako podložku pod stůl...
  • Jo, já si ani nemyslel, že si to zrovna ty neuvědomuješ, akorát jsem se chtěl odpíchnout od těch komponent *3* To jen k tomu zde častému pohledu, jak budou nové konzole hardwarově k ničemu podle PC, že PS4 je PC a že by tam měl být nějaký kvantový procesor a 1 TB paměti.

Osobně jsem teda zvědavý, jak to bude s tou "spřízněností" PS4 a PC. Architektura je podobná a i Sony/vývojáři tvrdili, že porty budou strašně jednoduché. Na druhou stranu ty změny nejsou úplně triviální a míří na rychlost práce s pamětí, což je dneska asi vůbec největší výkonový bottleneck (kdysi tomu tak nebylo). Pokud bude nějaká hra fakt plně využívat těch architektonických změn, tak to možná nemusí být s PC verzí až tak jednoduché. Dále tam taky bude zase nějaké PS4 specifické grafické API, ale to podle všeho nikdy nakonec nebývá až takový problém.
  • smejki
    "PS4 není PC v černé krabici a bude určitě výkonnější než PC s komponentami se stejnými počty gigahertzů a gigabytů"
    Celý tvůj druhý odstavec si samozřejmě plně uvědomuju *3*
  • Cosi
    Co 1000 přátel, milión, dva milióny... celý svět.
  • Whoossain
    Šly...
  • Jestli reaguješ i na tu PS4 - naklikal sis tam i unifikovanou GDDR5 paměť, architekturu vylepšující synchronizaci mezi CPU a GPU a podobné vychytávky odtud? http://www.gamasutra.com/view/feature/191007/inside_the_playstation_4_with_mark_.php?page=1

Neříkám, že bude ten výkon někde úplně astronomicky jinde, než high-end PC, ale PS4 (k XO moc informaci není, tam to bude asi horší) není PC v černé krabici a bude určitě výkonnější než PC s komponentami se stejnými počty gigahertzů a gigabytů - díky vylepšené architektuře, méně náročnému OS a možnosti programování "na tělo" bez všelijakých mezivrstev. Moc nechápu lidi, kteří kritizují hardware PS4, nevím, co by tam mohlo být reálně významně lepšího. (Jo a raději poznamenám, že PS4 si kupovat nebudu a zůstanu u PC)
  • NO já jsem rád že mi můj PC vydží ještě tak 5-6 let bez dokupování komponentů (krom oprav). :) ... Má to i výhody :-D (a to sem se těšil na NEXT GEN ) xD
  • Ne klesne ale vzroste, kdyby ti klesal ping to by znamenalo, že ti to jede líp :D
  • smejki
    "Ten hardware, který představili jak v PS4, tak XO, bude možné postavit v PC zanedlouho za hubičku"
    schválně jsem si naklikal podobné komponenty na czechcomputeru (včetně bedny, lepšího zdroje a br mechaniky). 11 500,-
  • Dle MS budou fungovat ve všech zemích, kde se bude nový Xbox prodávat. Takže až (než) se začne nový Xbox prodávat, tak tady aspoň něco (TV program...) fungovat určitě začne.
  • Což je údajně hlavně kvůli tomu, že SONY plánuje oddělit svoji ent. divizi.
  • no otazka spis je jestli akcie MS sly dolu
  • mdkGT
    idealista je pesimista s nedostatkem informaci :)

A pokud podobna vec nebude v PS4, tak ma novy xbox velky problem.
  • Tak akcie Sony na burze šly po představení Xboxu okamžitě nahoru :)
  • Vidíš to moc černě. Pokud podobná věc nebude na PS4, tak ceny zůstanou +- stejné.
  • tak bud realista...nedostatecna mira piratstvi na konzolich uz ted zapricinila, ze ceny her jsou o tretinu vyssi nez na PC ;]...co teprve na novych konzolich
  • ale no tak....ne kazdeho je nocni mura, jak mu rodice odpojuji internet :D
  • Jsem idealista :-D
  • Já chápu jejich záměr, ale todle je prostě tak špatně vymyšlený. Já sám jsem byl vždy v jistém smyslu zastáncem konzolí. Nicméně tenhle koncept je opravdu až příliš. XBOX One se mi zdá zatím jako velmi nechutný pokus o co největší výdělěk. Teoreticky by se to dalo ospravedlnit, ale v této chvíli nevidím jak.

Doufám, že PS4 nebude MS následovat v zavádění podobných demencí. A pokud ano taky dobře. Aspoň si lidé časem uvědomí, že hraní na PC bude daleko výhodnější. Tím lépe pro nás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit