Přejít na výpis diskuzí
Data v cloudu, hraní během stahování, 1000 přátel - to je nový Xbox LIVE
22.5.2013 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Tohle asi mluvi za vse, no.
http://i.imgur.com/KTteljF.png -
-
Good ol' 4chan.
-
-
Data v cloudu = data v čoudu.
-
-
Přesně tohle jsem chtěl taky napsat
-
-
HAHAHAHAHAAHAHAHA.... prepacte..... ale.... HAHAHAHAHHAHAHA.....ach....
takze takto je to s tymy bazarovkami:
"Pokud si nějakou hru sami nainstalujete na harddisk, budete ji hrát a pak ji dáte či půjčíte kamarádovi, nejsou žádné restrikce v opakované instalaci na jeho konzoli. Kromě toho, že ta druhá osoba za to pochopitelně musí zaplatit," odpověděl mu Phil Harrison.... vraj nie su ziadne restrikcie, OKREM toho, ze musite BTW za nu zaplatit.. :D:D:D proste Microsoft :D... takze je to tym padom jasne ako priezracna voda:
Internet BUDE vyzadovany pri instalacii hry, a pri sparovani hry s kontom. TOto bude alfou a omegou noveho Xboxu. rozhodne si NEZAHRATE ziadnu novu hru bez internetu. Bude to nieco ako GfWL, kde to proste musite sparovat s kontom inak neslo ukladat savy napr. A naviac!!! Vraj minimalne raz za 24 hodin sa bude Xko pripajat a overovat nejake krapoviny na nete ;).. Ale vratim sa k bazaru> Pri predavani alebo poziciavani sa teda musite ako keby "vzdat" licencie za hru, a kamarad si ju bude musiet znovu aktivovat "za poplatok" :D:D... BTW ten poplatok moze byt podla Phil Harrisona v pripade novej hry aj za PLNU PALBU NOVEJ HRY :D:D:D...... A hadajte co, ked sa vzdate licencie a dostanete ju naspat, co budete musiet spravit aby ste si mohli opat zahrat?..... Ano, hadate spravne, budete si musiet hru znovu aktivovat... skutocne ziadne restrikcie :D:D HAHAHAHAHAHAHA..........
Na toto sa da povedat skutocne len: "X Box, GO HOME"!! :D:D:D.... -
-
Já chápu jejich záměr, ale todle je prostě tak špatně vymyšlený. Já sám jsem byl vždy v jistém smyslu zastáncem konzolí. Nicméně tenhle koncept je opravdu až příliš. XBOX One se mi zdá zatím jako velmi nechutný pokus o co největší výdělěk. Teoreticky by se to dalo ospravedlnit, ale v této chvíli nevidím jak.
Doufám, že PS4 nebude MS následovat v zavádění podobných demencí. A pokud ano taky dobře. Aspoň si lidé časem uvědomí, že hraní na PC bude daleko výhodnější. Tím lépe pro nás. -
Pokud já vím, tak princip půjčování a předávání licencí ještě neupřesnili a upřesní později. Současná situace vypadá tak, že půjdou v Parental Controls nastavit účty, na kterých půjde hra X spustit v rodině. Pokud budu chtít jít hrát novou hru Y ke kamarádovi s diskem, musím se tam přihlásit pod svým účtem a bez problémů.
A ta opětovná aktivace = bazarový prodej ne? Jestli to bude za plnou cenu, to taky ještě neupřesnili.
A mimochodem, když si koupíš hru, dostaneš jednu licenci, proto se ji musíš vzdát, když ji prodáváš někomu jinýmu. Proto je třeba půjčování hry kamarádovi porušení licenční smlouvy.
-
-
Co 1000 přátel, milión, dva milióny... celý svět.
-
Zatím to celé na mě působí dojdem, že se rozhodně nekoná ani žádná revoluce. Dokonce bych řekl, že je to celkem fail . . . Ten hardware, který představili jak v PS4, tak XO, bude možné postavit v PC zanedlouho za hubičku, ... . Ostatní (ne)možnosti mě vcelku jako hráče nezajímají a více méně na mě působí negativně (zejména v souvislosti s XO). Osobně jsem zvědav, jestli náhodou nyní nedojde opět k příklonu k PC hraní, jako tomu bylo na počátku tisíciletí. To ale ukáže až čas . . .
-
-
NO já jsem rád že mi můj PC vydží ještě tak 5-6 let bez dokupování komponentů (krom oprav). :) ... Má to i výhody :-D (a to sem se těšil na NEXT GEN ) xD
-
"Ten hardware, který představili jak v PS4, tak XO, bude možné postavit v PC zanedlouho za hubičku"
schválně jsem si naklikal podobné komponenty na czechcomputeru (včetně bedny, lepšího zdroje a br mechaniky). 11 500,- -
-
Jestli reaguješ i na tu PS4 - naklikal sis tam i unifikovanou GDDR5 paměť, architekturu vylepšující synchronizaci mezi CPU a GPU a podobné vychytávky odtud? http://www.gamasutra.com/view/feature/191007/inside_the_playstation_4_with_mark_.php?page=1
Neříkám, že bude ten výkon někde úplně astronomicky jinde, než high-end PC, ale PS4 (k XO moc informaci není, tam to bude asi horší) není PC v černé krabici a bude určitě výkonnější než PC s komponentami se stejnými počty gigahertzů a gigabytů - díky vylepšené architektuře, méně náročnému OS a možnosti programování "na tělo" bez všelijakých mezivrstev. Moc nechápu lidi, kteří kritizují hardware PS4, nevím, co by tam mohlo být reálně významně lepšího. (Jo a raději poznamenám, že PS4 si kupovat nebudu a zůstanu u PC) -
-
Prosim tebe PS4/XO není nic jiného než špatnej a v problémech se topící se AMD nic víc nic mín.
Až vyjde Haswell konzole zas můžete použít jako podložku pod stůl... -
"PS4 není PC v černé krabici a bude určitě výkonnější než PC s komponentami se stejnými počty gigahertzů a gigabytů"
Celý tvůj druhý odstavec si samozřejmě plně uvědomuju *3* -
-
Jo, já si ani nemyslel, že si to zrovna ty neuvědomuješ, akorát jsem se chtěl odpíchnout od těch komponent *3* To jen k tomu zde častému pohledu, jak budou nové konzole hardwarově k ničemu podle PC, že PS4 je PC a že by tam měl být nějaký kvantový procesor a 1 TB paměti.
Osobně jsem teda zvědavý, jak to bude s tou "spřízněností" PS4 a PC. Architektura je podobná a i Sony/vývojáři tvrdili, že porty budou strašně jednoduché. Na druhou stranu ty změny nejsou úplně triviální a míří na rychlost práce s pamětí, což je dneska asi vůbec největší výkonový bottleneck (kdysi tomu tak nebylo). Pokud bude nějaká hra fakt plně využívat těch architektonických změn, tak to možná nemusí být s PC verzí až tak jednoduché. Dále tam taky bude zase nějaké PS4 specifické grafické API, ale to podle všeho nikdy nakonec nebývá až takový problém.
-
-
-
-
-
A ví se už poplatek, který bude za využívání Xbox-live ? To se to hezky nasčítá. Poplatek za užívání online, poplatek za hraní hry od kamaráda nebo z bazaru. To už je jak ov té reklamě: "Poplatek za poplatek." Plus jak správně zaznělo v diskuzích. Kromě značně vyčpělého Call of duty nám hráčům vlastni nic nového tahle událost nepřinesla. Snad je že máme nové Kinect...ale ruku na srdce....s tím se nic vážně míňeného hrát nedá.
-
Tak akcie Sony na burze šly po představení Xboxu okamžitě nahoru :)
-
-
Což je údajně hlavně kvůli tomu, že SONY plánuje oddělit svoji ent. divizi.
-
no otazka spis je jestli akcie MS sly dolu
-
-
Šly...
-
-
-
budu mit konecne 1000 pritelu a pritelkyn
-
Zatím celý xbox vypadá, že nahradí ovladač na televizi a dodá lidem na lenosti...nebudu spekulovat o tom, že všichni dobře umí anglicky a budou to používat i u nás doma jakoby nic, nemluvě o tom, jak si to bude krásně rozumět s televizema :)
1000 přátel? kdo chce tisíc přátel? -
-
1000 pratel neni zadna restrikce, kdyz jich budes chtit mit vic, bude stacit drobnej aktivacni poplatek *5*
-
-
Tak kolik těch funkcí Xboxu bude fungovat v ČR? Tak 10%? Za to bych chtěl ten Xbox za 10% cenu, jinak se potkáme u soudu za klamání zákazníka *15*
-
-
Dle MS budou fungovat ve všech zemích, kde se bude nový Xbox prodávat. Takže až (než) se začne nový Xbox prodávat, tak tady aspoň něco (TV program...) fungovat určitě začne.
-