Přejít na výpis diskuzí
Data v cloudu, hraní během stahování, 1000 přátel - to je nový Xbox LIVE
22.5.2013 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Tak vykonovy posun tam je takze hry budou samozrejme vypadat lip. Jenomze na jak dlouho ten posun vydrzi? Kdyby vyvojari delali hry na moznosti PC byly by podstatne dal.
Ja mam spise dojem ze Mrkvosoft vsadil na kartu zapojeni lidi ktery jsou sice gramotni ale nezvladaji beznou praci s pocitacem do boomu na socialnich sitich. Vzhledem k velkemu poctu vsemoznych minorit v USA to muze byt zajimava cilova skupina. *3*
Ale vazne. Jak asi hrac oceni 8jadrovy procesor ktery mu poslouzi pro to aby mohl zaroven uploadovat skypovat hrat hru k tomu si poustet alba a pres nudne a dlouhe cut sceny prepinat na televizi nebo na film? Mozna ze jo. Mozna jsem jenom ja takovy ubozak ktery pri hrani nedela nic jinyho maximalne neco ukousne a nebo se napije. *1* -
na co chces cekat co by se z toh asi tak vyvrbylo nejen ze nove hry nezlevni oni jeste podrazi kdyz jim nebudou tolik konkurovat hry z bazaru *3*
-
nehlede na to ze az vase mama zjisti ze se ji zasekava "Ruzova zahrada" kterou sleduje diky internetovemu vysilani tak vam ten Xkram odpoji od netu...
-
takze budete hrat strilecku a porat chcipat pac se to bude cukat jak se na pozadi bude neustale uklada update nejake hry co uz davno nehrajete, nebo dema co jste si stahli uz pred rokem k tomu se bude stahovat vsech 10 aktualizaci, takze ping klesne o 500% no toz tomu rikam pokrok *1*
-
Tak osobně bych počkal, jak budou vypadat hry a potom budu soudit :-). Nicméně to placení za hry z druhé ruky, to není dobrá zpráva. Ledaže by to šlo ruku v ruce s nižší počáteční cenou her i u velkých her (řekněme okolo 800 Kč). Musíme prostě počkat, co se z toho nakonec vyvrbí :-).
-
tak jako proc ne, kdyz by i u nas fungovalo vse jak ma...na hry mam stejne PC, XO jako doplnek pod televizi misto vsech prehravacu a set top boxu + online sluzby a na nekolik tech exclusivek co budou pro xbox, mozna bych i uvazoval ze si to poridim, ale koukam teda, ze v CR bude pouziti asi dost omezene
-
Zatím to celé na mě působí dojdem, že se rozhodně nekoná ani žádná revoluce. Dokonce bych řekl, že je to celkem fail . . . Ten hardware, který představili jak v PS4, tak XO, bude možné postavit v PC zanedlouho za hubičku, ... . Ostatní (ne)možnosti mě vcelku jako hráče nezajímají a více méně na mě působí negativně (zejména v souvislosti s XO). Osobně jsem zvědav, jestli náhodou nyní nedojde opět k příklonu k PC hraní, jako tomu bylo na počátku tisíciletí. To ale ukáže až čas . . .
-
Nemam a nechci mit konzoli ale nic proti nim nemam. To na uvod.
Ale dobre jsem se pobavil. Marketingovy analytici genialne dospeli k zaveru ze hraci vlastne ani tak nechteji hrat hry. Facebook zazil boom a z toho je treba tezit. Hrac prece potrebuje konzoli jako prostredek k virtualnim pratelstvim jako pritele ktery mu kvalitne prehraje filmy i muziku. Jeste to chce aby umel telefonovat posilat sms pripadne psat blogy.
Fajn takze co vlastne nova generace prinasi? Je to takovy nevzhledny neforemni mobil nebo ipad ktery potrebuje pripojit televizi aby hry vypadali na vetsi obrazovce precejenom lip nez na mobilu?
Asi placam kraviny ale cekal sem ze se xbox bude drzet toho k cemu byl puvodne postaven. Ze prinese vyrazne navyseni vykonu pro hry. Aby nejaky rok vydrzel mel by vykonove valcovat dnesni prumerny PC.
Jasny vykonove navyseni by se promitlo do ceny. A tak se tam alespon naplacaji zbytecne featurky ktere nic stat nebudou a bude co prezentovat. *1* -
Je to spíš naopak, ale to je jedno *1* . Xbox bude neskutečnej Fail.. Spíž už je a to ještě ani nevyšel.
-
Tak kolik těch funkcí Xboxu bude fungovat v ČR? Tak 10%? Za to bych chtěl ten Xbox za 10% cenu, jinak se potkáme u soudu za klamání zákazníka *15*
-
1000 pratel neni zadna restrikce, kdyz jich budes chtit mit vic, bude stacit drobnej aktivacni poplatek *5*
-
To všichni fanoušcí Xka vždycky chtěli, ne? Platit za dýchání vzduchu, ne? *1*
-
Přesně tohle jsem chtěl taky napsat
-
Ne pro ČR ! *7*
-
Pořád se bude muset platit že budu chtít hrát online ?
-
budu mit konecne 1000 pritelu a pritelkyn
-
Data v cloudu = data v čoudu.
-
Good ol' 4chan.
-
Pokud já vím, tak princip půjčování a předávání licencí ještě neupřesnili a upřesní později. Současná situace vypadá tak, že půjdou v Parental Controls nastavit účty, na kterých půjde hra X spustit v rodině. Pokud budu chtít jít hrát novou hru Y ke kamarádovi s diskem, musím se tam přihlásit pod svým účtem a bez problémů.
A ta opětovná aktivace = bazarový prodej ne? Jestli to bude za plnou cenu, to taky ještě neupřesnili.
A mimochodem, když si koupíš hru, dostaneš jednu licenci, proto se ji musíš vzdát, když ji prodáváš někomu jinýmu. Proto je třeba půjčování hry kamarádovi porušení licenční smlouvy. -
ono to ma v sobe Tv tuner ?