Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Ascendancy přidává do Path of Exile hromadu nového obsahu a módů
6.3.2016 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Pokud te nebavi klikfest, tak bys logicky nemel premyslet o klikfestu s trosku jinym pojetim
ale to je jen takova jednoducha myslenka... myslim ze bys ju zvladl taky -
Tvuj komentar to pohrbil uz ve chvili kdy si zminil po par hodinach..
Dej si poe 100hodin
dej si gd 100hodin
a prijd to porovnat znova, pokud to stale vyhraje gd, tak to neni ale chyba poe, ale tim ze mas na tenhle zanr jine preference nez ty pro ktere to poe u me vyhrava na plne care
PS: a tou preferenci je napriklad prachobycejny obsah -
Kraď si jiné nicky, nulo.
-
http://www.postavy.cz/svet/path-of-exile/
Ale popravdě moc aktivní tam tenhle svět není, ledaže bys měl chuť to oživit osobně :) -
Zacal som hrat Grim Dawn a po par hodinach zacina prekonavat PoE. Grafika, boj a klasicky skilltree + velka "passive obloha". Nie je to zbytocne prespekulovane ako PoE, alebo Marvel Heroes a ani osekane ako D3.
Kto ma rad D2, tak pre toho je Grim Dawn myslim jasna volba. -
O hře nevím nic(Jenom to že je tam boží vytváření postavy), ale GiantBomb o tom udělali video:
https://www.youtube.com/watch?v=spN-eze5uk4
Prvních dvacet minut je vytváření postavy *1* -
Black Desert tedy o nicem ?? docela sem se tesil ,,vypadalo to nadejne
-
To je hruza jak se tady ignoruje MMO žáner.
-
Na hofyland.cz je jeden aktivní klub věnovaný PoE, jinak nevím.
-
PoE jsem (jednou) dohrál, fakt jsem chtěl mít tuhle hru rád, už jenom proto, že F2P model mají hodně solidní (vlastně je to spíše donationware), ale ee. Nesedl mi systém aktivních schopností přes gemy, loot padal hodně špatný, šlo vidět, že hra spíše chce, abyste si něco vycraftovali pomocí šutrů, akorát ty taky padaly hodně sporadicky. Pro mě Diablo 2/3 a uvidím, co Grim Dawn.
Každopádně tvůrcům držím palce, kéž by bylo více takových F2P her. -
ach jo, skoda, tedy
-
Black Desert je hruza. Byl jsem na tu hru solidne nahypovany a vysledek prumerna korejska grindovacka s par sanbox prvky ktere ovsem nevynahradi to spatne. Combat ktery mel byt velkym lakadlem je hrozne nemotorny a neresponsivni. Jedine co ma ta hra paradni je vytvareni postavy. Hra stavi na 15 let starych principech ktere uz jsou davno prekonane, kdysi bych se do toho s chuti ponoril ale doba pokrocila a standarty jsou nekde jinde
-
Je kolem PoE nejaka cz/sk komunita? Pokud ano mate stranky? Chtel bych s PoE zacit pro odreagovani je to supr, ale solo me to moc nebere.
-
Zkusil jsem dvakrat a nevydrzelo ani pres 20h, jako free je to luxus to ano, kamos tam ma 400+ ale klikfest neni to proste muj zanr...premyslim o Grim Dawn ale bojim se ze zas nevydrzim...
Nehraje nekdo Black Desert ? jak to vypada ? -
Ne. Raději Grim Dawn.
-
Vyzkousel jsem a na to, ze je to Free, tak je to super zalezitost : )
-
Po dlhych 7 mesiacoch konečne nejaky članok o PoE *4*