Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Bloodborne: The Old Hunters nabídne ještě letos spoustu nového obsahu
15.9.2015 | Honza Konfršt
46 příspěvků
-
ja chvíli premýšlel o koupi konzole kvuli tomuhle a dival jsem se na lets play na YT, ale pak mne to prešlo. bossove byli moc lehky a prisery taky a bylo tam moc krve
-
-
Ty jsi fakt de.il *7*
-
-
a co jsem rekl špatne? youtuber temer neumrel a na bose nebyla treba zadna taktika a ja najednou dostanu uplne jinou hru?
-
-
Co jsem řekl špatně??? To myslíš vážně??? Hru jsi hrál na Youtube, při hraní jsi nehnul brvou a všechny bosse jsi dal tak lechce, že jediné zapocení bylo až v koupelně při večerní hygieně a ty se zeptáš, co jsi řekl špatně??? *8*
-
-
p.s.
videl jsem lets play demon souls od toho sameho hráče, ktery pri nekterych bossech zemrel i 6 a vicekrat a trvalo mu to hodinu a pul, byl napjatej mluvil sproste a pod. Tady v klídku, stačilo jen parkrat uskočit a zemrel snad jen raz když se zaseknul o texturu. takže posoudit z videa se to da celkem dobre myslím -
-
došli argumenty, tak si vytáhl znova youtube viď?
-
Tak jo, já to sice hrál, ale ty to víš lépe, protože jsi to viděl na Youtube... *7*
-
ale to není jen o skillu hráče, ale vidím jakou ma ten boss mechaniku, jestli používa nejake ability, jak vypada arena kde se bojuje, napr. že je to malej prostor z ktereho mužeš spadnout dolu a pod. Tohle se prece da z videa odkoukat. I když da nekdo Maneatery z Demon Souls s prstem v nose, tak o nem nereknu že je to lehky boss.
pochopil jsi to konečne? bossove i prišery z bloodborne mi proste prišli lehky, ale nevidel jsem je všechny protože mne to pak prestalo bavit -
Nenapdlo.
-
A nenapadlo tě, že Demon Souls je první hra tohohle typu a právě po ní a Dark Souls dílech je pro hráče, který tyhle všechny hry hrál Bloodborne o něco lehčí???
-
-
pravda, to jak letsplayer zapasi s ovladačem jsem nevidel
-
-
Vzhledem k tomu, že to podle tvých slov dal s prstem v nose, tak s ním asi moc nezápasil, co myslíš *3*
-
-
-
-
-
Hral jsem to na YouTube a je to moc lehky. Tak ten byl dobrej. :-D :-D
-
Na Youtube jsou vsichni bossove moc lehky, kdyz ani nemusis hnout joypadem, abys je porazil. Kazit si takovouhle hru pasivnim sledovanim youtuboveho letsplaye muze jen totalni pako...
-
Nezklamals.
-