Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostal jsem se v CR zebricku az na 6 misto *5* ale pak uz me to prestalo bavit, protoze kdyz je clovek v silne alianci, drti vsechny *6*
  • Takové zprávy jsem jedinkrát nezaznamenal. Ani na games o tom neřekli ani slovo. Dolož to, že to bylo dostatečně jasně řečeno. Děkuju.

Když teda nebudu mít ten datadisk, nebudu moci přistát na planetě? Jak to vůbec bude fungovat? Nikdy jsem neviděl takto nemorální DLC, které vyjímá zcela základní vlastnost hry, tak nevím, jak to bude fungovat. To mi prostě při snaze přistát na planetu bude svítit nápis, ať si to jdu koupit, či co?
  • Kvůli té hře jsem si koupil Oculus Rift a X52pro, no nakonec jsem to hrál asi dvacet hodin. Prostě ten elarning curve je na mě moc. Kupodivu jsem neměl problém s tím, co nováččci mívají jako je pohyb lodě nebo boj, ale s ekonomikou :D
  • Hanzales
    Jsem měl strach, že mé rozhořčení nebude pochopeno. A to jsem kupoval ED až teď v akci na Steamu. No koukám, že naopak nemám skoro co bych dodal, snad jen že bych ještě pochopil, kdyby nový ED stál plnou a ti co mají "standard" by připlatili těch 15-20 liber (backeři 10-15), ale takhle je z toho fakt drahá sranda na to co to nabízí :/ Vůbec tenhle jejich tah nechápu. Obvzláště k těm backerům, nebo těm co si koupili plnou za plnou (bez slevy) a teď aby platili znova to samé, se slevou směšnou.
  • walltar
    @anonNym ... Tak to ti závidím. Já tam prostě nenašel jedinou činnost, která by byla nějak zajímavá.

Těžba... Hrozný, je tam jen od toho aby tam byla. S těma novýma dronama je to trošku lepší, ale pořád je to o ničem.
    Obchod... Ten jsem nezkoušel od začátku, ale vzhledem k tomu, že mě ta mechnika cestování příjde ubíjející, tak vím, že by mě nebavil.
    Mise... Jedna mise jako druhá, trošku zajímavější jsou ty mise na zabití high value cíle a pašovací mise, ale na tomhle se nedá postavit hra, která by měla nějak dýl vydržet.
    Ten jejich systém kontoly teritorií... Nějak mě nechytnul abych pravdu řekl, pluš mě přišel jako další z jejich neskutečných grindů.
    Boj... To je asi jediné co mě v té hře bavilo. Akorát Bounty hunting je celkem zajímavý, ale člověk se u něj nevyhne tomu jejich hroznýmu FSD, a combat zóny jsou super na hodinku večer, ale prostě taky dřív nebo pozděj přestanou bavit, protože to je furt to stejný.
    Průzkum... Škoda mluvit, v PG hře nemá žádný smysl, protože je to furt to samý.

Prostě jsem nenašel žádný gameplay systém, který by mě bavil dýl, než týden. A čistě na grind o větší lodě mě nejde. A určitě bych neřekl, že Elite je víc simulátor... SC chce mít líp simulovanou fyziku letu, a každý herní systém mají zatím celkem dost promyšlený do hloubky. I blbá přeprava pasažérů má svůj vlastní gameplay. Kde v elite je těžba o držení jednoho tlačítka a čekání, nebude v SC těžba o spolupráci několika lidí s tím, že každý asteroid se může chovat trochu jinak, jakmile do něj začneš pumpovat energii. Kde v Elite je průzkum o podržení jednoho tlačítka, v SC bude o tiangulaci a skenování anomálií... Ale máš pravdu, že porovnávat by se mělo až to výjde. Elite pro mě bohužel teď nic zajímavého nenabízí. Ale třeba tam při vydání SC už něco bude.
  • 40 liber je dost i pro Brity.. Tyhle silný řeči jsou běžné i na českých forech. Jenže až se tihle siláci začnou starat o svou rodinu, budou se koukat na každý peníz a 40 liber najednou bude příliš za nějaký update do v podstatě jen enginu hry.
  • Toto v zakladni hre nikdy byt nemelo. Od zacatku Frontier tvrdil a jasne deklaroval, ze planetary landing bude pozdeji v placene expanzi. Stejne tak bylo receno, ze vsechny expanze budou placene, nikoliv zadarmo.
  • pred mesicem sem to skoro koupil za 40 euro, dnes by mne drblo, ze musim dat dalsich 30 eur... ale timhle pristupem si tu hru nekoupim nikdy, nechci skoncit v tom ze ze mne vytahaj 100eur jen aby tam bylo co hrat...
  • No i na ofiko foru se strhla debata o cene, ale jak chces oponovat reakci, ze 40 liber je pro brita [ a Frontier je britska firma] 8 piv, nebo ostrihani pul hlavy u kadernika :D
  • tiez by ma zaujimalo ze co tam tolko hraje, alebo cim sa v tej hre bavi?
  • Mimochodem, Elite je sotva nějaký extra simulátor. Zkuste si zahrát skutečný simulátor. Přesouvání energie mezi třema systémama a nutnost "dávat trochu bacha" ještě ze hry nedělá simulátor.

Ta hra je prostě mimo a platební model ukazuje, že jde naprosto špatnou cestou a že se jen snaží vysát co nejvíce peněz to půjde.

Pro mě osobně je favoritem No Man's Sky. Tam přesně vím, co dostanu a nebudu potřebovat poslouchat sliby. Např. já od Brabena neslyšel předem, že by updaty byly placené a že hra jinak bude stále tvrdě nedodělaná, dokud si nezaplatíte naprosto šílené peníze.

Lituju, že jsem to kdy koupil. Vyhozené peníze... *7*
  • Platit za něco co mělo být v základní hře a to ještě plnou cenu, mi příjde nemorální. Pro mě osobně je Elite velkým zklamáním. Toto je jen update, žádný datadisk, který jen dodělává velmi nedodělanou hru. Navíc se bude dát přistávat jen na "mrtvých" planetách, takže to bude zase neúplné.

Nebudu dávat za hru 2500 Kč, nebo na kolik to dohromady vyjde. Už jsem si koupil záladní hru a toto mělo být v ceně. *7*

Ještě že tu bude No Man's Sky, který strčí hravě Elite do kapsy.
  • Muzu se zeptat co konkretne te u hrani Elite drzi?
  • Ja to hram od vydania a bavi ma to doteraz (na margo contentu).
    SC ma byt viac akcny, Elite je viac simulator...zial(pre niekoho) k simulatorom patri aj ten kybel nudy:)

Porovnavat by sme mali, az ked ta hra vijde.

Zatial tam nic nieje a to co je, tak na to sa vela dobreho povedat neda (suhlasit nemusis to neva).
    Ja som na SC velmi zvedavy a budem rad ked raz vijde(hlavne ale tak ako bol slubovany), ale nemam asi take optimisticke predstavy ako drviva vacsina jeho fans.
  • walltar
    No já bych řekl, že právě proto dost lidí Elite koupilo... aby měli hrát něco než výjde SC. A proto jich je tolik tak rozladěných... protože zjistili, že tam není víc contentu jak na pár týdnů.
  • walltar
    No na druhou stranu Star Citzena se nikdo nesnaží prezentovat jako hotovou hru. Elite už byla vydaná jako plná verze...
  • No ved to je nieco ako Star Citizen.
    Aj ked tam sa za 35$ mozes prechadzat akurat tak po hangare a lietat v 2och mapkach
    (s vidinou megaepickej hry ktovie kedy, lebo stale nejak nestihaju stanovene terminy) :)
  • Netreba ale zabudat, ze Star Citizen este stale nieje von a este pekny chvilu nebude.
  • Eso_Rimmer
    A když zavoláš do pěti minut, dostaneš vše ještě jednou zcela zdarma.
  • Ale kdyz si to koupis tak dostanes s datadiskem i puvodni hru. Pokud zavolas hned dostanes Cobru MK4 ktera je sice podobna jako Cobra MK3 ale ma Hardpoint navic! A k tomu jako bonus dostanes take tuto praktickou zalezitost pro uklid po tvych chlupatych milaccich! https://www.youtube.com/watch?v=jlSF0dtDRD8

A TO SE VYPLATI!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit