Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Elite Dangerous: Horizons nabídne přistávání na planetách a jejich průzkum ve vozítku
13.8.2015 | Honza Konfršt
79 příspěvků
-
Tak tohle Brabac trosku prehvizdnul, nam suporterum to mel dat rekneme za 15 ojro a rekl bych, fajn, zde to mas. Ale 30 je fakt moc uz jen z principu, ze jsem uz platil 60 a ani mi nenabizi se po ty planete projit, ale musim ridit nakej zatracenej vozejk. Takze do toho asi nejdu...
-
https://www.youtube.com/watch?v=0AD28zugbHU Red Dwarf,nezapomenutelná klasika *1*
-
68 euro za datadisk s pristupem do bety a 50 Euro za samotny datadisk? 175 Euro za season pass? Jako bonus abychom nebreceli ze nas chce nekdo znasilnit nasi penezenku dostaneme Cobru s jednim hardpointem navic?
To zacal Braben snupat tu samou vec co kluci v EA? -
Order je špatný film *3*
-
Spíše Star Citizen, Elite je pro lidi s bujnou fantazií.
Order není space sim ;) -
the order by mohla byt hra pro tebe
-
Elite je moc hezká nehra, dobře se hraje, ale to je tak asi vše. Nuda, nuda, nuda, heh, hezká planeta, nuda, nuda, nuda.
Hrál jsem to několik týdnů a nenapadá mě, proč dávat za ten datáč další peníze. -
Pre neho maju, pre teba nie.
-
No pokud to bude jako zbytek hry, tak procházet se a prohlížet si ty nádherný procedurálně generovaný šutry.
-
To je frajer!
-
a co na te planete budu delat ?
-
No a vem si to že tohle je přistávání jen na planetách bez atmosféry a nebudeš mít možnost chodit po svých ... To máš další dva datadisky.
-
Týjo. Betaverze a už bude mít datáč.
-
Teď na to koukám, ten lifetime season pass za 130 liber... No, nebude to levná sranda. :-D
Uvažoval jsem o tom, ale nakonec dostal přednost X: Rebirth, tak možná až mě omrzí ten... -
Presne tak to je, ale musis brat v potaz, ze ty uz muzes rok hrat (do vydani Horizons), kdezto novacek si bude muset pockat...
-
A to jako fakt? Koupím si Elite: Dangerous za velký prachy a pak si musím koupit ještě datadisk (+ loď zdarma) za 30 liber, kdežto nováček může mít základní hru i datadisk za 40 liber? To se mi nějak nezdá, i když to z jejich shopu taky tak chápu...
-
V Chango je mista na ryby dost ;)
-
Tak hlavne, aby bylo dost mista na skladovani ty ohromny haldy uzenacu *15*
-
Doufám, že mají místo pro nejlepšího pilota vesmírného sboru. *5*