Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Elite Dangerous: Horizons nabídne přistávání na planetách a jejich průzkum ve vozítku
13.8.2015 | Honza Konfršt
79 příspěvků
-
ED jsem hral naposled pres vanoce po te co to vyslo. Driv sem hral obcas betu, ale ne moc, cekal jsem spis na finalni hru, ktera me ale teda po vydani vubec nenadchla a rekl sem si ze to necham ulezet, ale uz sem se k tomu od te doby nevratil. Moje otazka je - uz to ma smysl poustet ? Uz tam je konecne i nejaky obsah a zabavne herni mechaniky nebo nebo je to furt jen planetarium ve kterem jde jen dokola opakovat 5 typu misi nebo letat z mista A na misto B a obchodovat mezi stanicema co sou jak pres kopirak vsude stejne a lisi se jen jmenem ?
-
Takže něco jako ME vozítko hmm to zní zajímavě těším se na budoucí gamesplay... na tu hru se hrozně moc sdobře kouká ale musí to hrát někdo kdo do toho dá srdce, baví ho to což tady lidi v redakci (některé ) fakt baví... *4*
-
před rokem jsem dal 75$ za betu, pořád si myslím že základní hra není to co slibovali celý roky předtím. (a že nás nechal Braben sakra čekat). Mám pochybnosti že to dokážou dotáhnout do nějakýho rozumnýho konce, docházej prachy tak chtějí zpoplatnit datadisk, kterej evidentně ještě není hotovej a jen zase plánujou co tam bude..
Taková hra se stejně nedá udržet v chodu jen za jednorázový poplatky, EVE online mělo kdysi cca 170 serverů na 30.000 hráčů online, to jsou obrovský náklady jen za provoz, Brabenovi zas dojdou prachy a z čeho bude roky financovat provoz serverů ? Čím víc hráčů bude a čím větší vesmír bude objevenej bude třeba víc a víc výpočetního výkonu a hra se zhroutí protože to zas nebude z čeho platit.. -
Tady jsem vam o tom novem datadisku udelal takove video: https://www.youtube.com/watch?v=VSKHCsrUw5A
-
V Chango je mista na ryby dost ;)
-
Jo já věděl že kupovat premium betu s doživotníma rozšířeníma zdarma je dobrej tah. 120 eur, hru jsem podpořil, od září 2014 nahráno cca 250 hodin. A teď to mám zadáča i nadále.
Konec chvály i sebechvály.
FD chápu, že servery,vývoj atd musej z něčeho platit. Ale 40€ za ED+Horizons nebo 30€ za rozšíření?
To mi přijde jako slušná pálka.
40+20 to už bych bral, s rozšířeními jednou ročně. Spíš těch 12-15€ by bylo dle mě fér.
Nicméně.... CoD a podobný fpska maj 10 hodin příběhu, mulťak nenabidne o moc vic nez predchozi dil a cena jde i na 60€…
Diablo III 40 eur, datáč RoS taktéž 40 eur, nový hráč si musel koupit oboje. Sice Blizzardi nevydávaj datáče co rok, ale víte kam tím mířím.
Elite Dangerous je v porovnání s CoDkama, Batlefíkama komorní drama. Omezené publikum, výjimečná kvalita kterou málokdo ocení. Dát nižší vstupné, bude to dokonalé. Toť můj názor.
Cmdr Jinax Meredko out -
Elite je moc hezká nehra, dobře se hraje, ale to je tak asi vše. Nuda, nuda, nuda, heh, hezká planeta, nuda, nuda, nuda.
Hrál jsem to několik týdnů a nenapadá mě, proč dávat za ten datáč další peníze. -
-
the order by mohla byt hra pro tebe
-
-
Spíše Star Citizen, Elite je pro lidi s bujnou fantazií.
Order není space sim ;) -
-
Netreba ale zabudat, ze Star Citizen este stale nieje von a este pekny chvilu nebude.
-
-
No já bych řekl, že právě proto dost lidí Elite koupilo... aby měli hrát něco než výjde SC. A proto jich je tolik tak rozladěných... protože zjistili, že tam není víc contentu jak na pár týdnů.
-
-
Obsahu je tam dost, ale zalezi na cloveku, co ho bavi a co ne. je to z velke casti sandbox. Ta prazdnota je podle me fajn. K tomu to i patri a pokud clovek chce trocha akce tak i tu si tam najde.
Jinak ja ted elite nehraju, pac jsem se pustil do neceho jineho, ale osobne se tam zase rad vratim.
Tu hru neberu tak, ze musim hrat porad dokola. Proste dle chuti a momentalni situace. Samotne litani zere celkem dost casu, ale jako oddech je to fajn. :) -
@anonNym ... Tak to ti závidím. Já tam prostě nenašel jedinou činnost, která by byla nějak zajímavá.
Těžba... Hrozný, je tam jen od toho aby tam byla. S těma novýma dronama je to trošku lepší, ale pořád je to o ničem.
Obchod... Ten jsem nezkoušel od začátku, ale vzhledem k tomu, že mě ta mechnika cestování příjde ubíjející, tak vím, že by mě nebavil.
Mise... Jedna mise jako druhá, trošku zajímavější jsou ty mise na zabití high value cíle a pašovací mise, ale na tomhle se nedá postavit hra, která by měla nějak dýl vydržet.
Ten jejich systém kontoly teritorií... Nějak mě nechytnul abych pravdu řekl, pluš mě přišel jako další z jejich neskutečných grindů.
Boj... To je asi jediné co mě v té hře bavilo. Akorát Bounty hunting je celkem zajímavý, ale člověk se u něj nevyhne tomu jejich hroznýmu FSD, a combat zóny jsou super na hodinku večer, ale prostě taky dřív nebo pozděj přestanou bavit, protože to je furt to stejný.
Průzkum... Škoda mluvit, v PG hře nemá žádný smysl, protože je to furt to samý.
Prostě jsem nenašel žádný gameplay systém, který by mě bavil dýl, než týden. A čistě na grind o větší lodě mě nejde. A určitě bych neřekl, že Elite je víc simulátor... SC chce mít líp simulovanou fyziku letu, a každý herní systém mají zatím celkem dost promyšlený do hloubky. I blbá přeprava pasažérů má svůj vlastní gameplay. Kde v elite je těžba o držení jednoho tlačítka a čekání, nebude v SC těžba o spolupráci několika lidí s tím, že každý asteroid se může chovat trochu jinak, jakmile do něj začneš pumpovat energii. Kde v Elite je průzkum o podržení jednoho tlačítka, v SC bude o tiangulaci a skenování anomálií... Ale máš pravdu, že porovnávat by se mělo až to výjde. Elite pro mě bohužel teď nic zajímavého nenabízí. Ale třeba tam při vydání SC už něco bude. -
tiez by ma zaujimalo ze co tam tolko hraje, alebo cim sa v tej hre bavi?
-
Muzu se zeptat co konkretne te u hrani Elite drzi?
-
Ja to hram od vydania a bavi ma to doteraz (na margo contentu).
SC ma byt viac akcny, Elite je viac simulator...zial(pre niekoho) k simulatorom patri aj ten kybel nudy:)
Porovnavat by sme mali, az ked ta hra vijde.
Zatial tam nic nieje a to co je, tak na to sa vela dobreho povedat neda (suhlasit nemusis to neva).
Ja som na SC velmi zvedavy a budem rad ked raz vijde(hlavne ale tak ako bol slubovany), ale nemam asi take optimisticke predstavy ako drviva vacsina jeho fans.
-
-
-
Order je špatný film *3*
-
-
-
-
Kvůli té hře jsem si koupil Oculus Rift a X52pro, no nakonec jsem to hrál asi dvacet hodin. Prostě ten elarning curve je na mě moc. Kupodivu jsem neměl problém s tím, co nováččci mívají jako je pohyb lodě nebo boj, ale s ekonomikou :D
-
-
To se nedivím, když kupuješ blbosti :)
-
-
Dostal jsem se v CR zebricku az na 6 misto *5* ale pak uz me to prestalo bavit, protoze kdyz je clovek v silne alianci, drti vsechny *6*
-
-
zacit hrat Elite kvůli zebřičku a multiplayeru muze jen blbec..
-
Žebříčku? V Elite? Odkaz...
-