-
Nemám rád tuhle americkou rovnici USD = EUR *16*
-
-
Vzdyt pohoda, za 19 svojich dostanou 25 od tebe *15* pres 25% navrch za nic.
-
-
A pritom by stacilo, aby si lidi zacali stezovat a trochu omezili nakupy na steamu a rychle by to bylo vyreseny
-
-
Já si na steamu nikdy nic nekoupil a nějak to nepomáhá *1*
-
-
-
-
cena se dá, novinky na steamu stoji 50, tohle je sic jen polovicni novinka, ale za tak kvalitni hru + vsechny dlc je 30 euro férová cena
-
-
ty si urcite studentik, pravda
-
-
Já rozhodne budem kupovať krabicovku...
Alan Wake je jedna z tých hier, ktorú som konzolistom závidel... Takže pre mňa jasná voľba
Nevie niekto, čo bude obsahovať zberateľská edícia?
Len dúfam, že hneď po tom nevíde Metro Last Light, lebo budem bez peňazí... *16* -
-
ziadna krabicovka nebude, bude to cisto steamworks hra a bude sa predavat len na steame...Uz to povedali min. 3 tyzdne dozadu, vsetko robia na vlastne naklady..
-
-
Remedy sa dohodli s vydavateľstvom Nordic Games na krabicovej verzii, len sa nevie, na ktoré trhy bude dodaná táto verzia
-
-
-
Čekal jsem, že to napálí přes tisícovku, ale tohle je vcelku slušná cena, takže jim milerád přispěju do vývojářské kasičky.
-
Jsem moc rád, že bude krabicovka - 30 éček za data na disku prostě nedám... Sice jsem Alana nehrál, ale věřím kombinaci Remedy, Poets of the Fall a podobnosti s Twin Peaks.
-
-
Tam bude nějaká podoba s Twin Peaks?
-
-
Je tam jednak několik narážek a taky atmosféra malého městečka a nočního lesa jako v Twin Peaks. Škoda, že Lynch neměl prostředky na 3. sérii.
-
V to doufám - měl jsem za to, že tam tvůrci čerpali inspiraci, ale možná jsem se spletl *9*
-
-
Je to tak, Twin Peaks posluzil ako inspiracia.
-
-
-
jojo, ten soundtrack tam je paradni ! :)
-
-
skoda, ze se tenkrat zalekli otevrenejsiho konceptu ala sandbox a vlastne i samotnyho PC
-
je to moc dobrá hra, sám ji mám na xboxu v CZ tak vam preju at to vyjde co nejdriv protoze nebudete litovat. ikdyz ta cena no.. :/ ale kazdopadne doporucuji.
-
-
ty to mas na xboxu v CZ ? ja mel zato, ze to vyslo jen v anglictine
-
-
ano mám to v cestine.. :) a je to bozi.. v AJ me to nejak nebralo ale v CZ ano.
-
Je to v angličtině ale pár lidí vytvořilo amatérský překlad. Bohužel čeština nefunguje na originálky jenom na pálenky.
-
-
-
Eyefinity nemá s 3D nic společného *3*
-
Co bude přesně obsahovat ta sběratelská verze ?
Jinak beru za 30é -
-
Na xboxu tam byla knizka s povidkou, CD se soundtrackem a DVD s bonusy... Vsechno v peknem obalu, ktery vypadal jako knizka :)
-
-
Čeština bude?