Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si na steamu nikdy nic nekoupil a nějak to nepomáhá *1*
  • Eyefinity nemá s 3D nic společného *3*
  • Čekal jsem, že to napálí přes tisícovku, ale tohle je vcelku slušná cena, takže jim milerád přispěju do vývojářské kasičky.
  • Nons3nse
    Takže podľa najnovších správ Metro víde až v 2013... *13*

Takže ako náhle spatří svetlo sveta krabicovka Alana, okamžite bežím do obchodu *3*
  • ty si urcite studentik, pravda
  • V USA samozřejmě DPH nemají, mají daň z obratu, což je něco jiného. A jelikož VAT = DPH, tak ne, nemají VAT ;)
  • zeptej se pani ucitelky ve skole, jaky je rozdil mezi knizkou a hrou
  • A pritom by stacilo, aby si lidi zacali stezovat a trochu omezili nakupy na steamu a rychle by to bylo vyreseny
  • Capkovi romany jsou jiz zdarma stahnout si je muze kazdy!!! *1*
  • kazdej stat ma svoji VAT
  • v knihkupectví: Paní prodavačko, Proč ten Čapkův román je tak drahej když je to tak stará knížka!! a tuhle Bibli byste měli dávat zdarma!!!!
  • to bude tím pozlaceným kabelem..pro lepší přenos doporučuji kabel s titanem *3*
  • vlastik.plaminek
    Je tam jednak několik narážek a taky atmosféra malého městečka a nočního lesa jako v Twin Peaks. Škoda, že Lynch neměl prostředky na 3. sérii.
  • ano mám to v cestine.. :) a je to bozi.. v AJ me to nejak nebralo ale v CZ ano.
  • Je to tak, Twin Peaks posluzil ako inspiracia.
  • michaliuz18
    hehe pametam si casopis LEVEL (mam ho doma) z roku 2005 , ako hlavne hry tam just cause 1 a alan wake :) vtedy uplne neznamy ktory vysiel az po 5 rokoch :)
  • V to doufám - měl jsem za to, že tam tvůrci čerpali inspiraci, ale možná jsem se spletl *9*
  • Je to v angličtině ale pár lidí vytvořilo amatérský překlad. Bohužel čeština nefunguje na originálky jenom na pálenky.
  • Paul_cz
    Jen ve Washingtonu. Zbytek US to má bez daně.
  • misho8723
    Remedy sa dohodli s vydavateľstvom Nordic Games na krabicovej verzii, len sa nevie, na ktoré trhy bude dodaná táto verzia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit