Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ziadna krabicovka nebude, bude to cisto steamworks hra a bude sa predavat len na steame...Uz to povedali min. 3 tyzdne dozadu, vsetko robia na vlastne naklady..
  • Mopped
    Tam bude nějaká podoba s Twin Peaks?
  • Vzdyt pohoda, za 19 svojich dostanou 25 od tebe *15* pres 25% navrch za nic.
  • Nemám rád tuhle americkou rovnici USD = EUR *16*
  • ty to mas na xboxu v CZ ? ja mel zato, ze to vyslo jen v anglictine
  • Dohrál jsem na Xboxu včetně DLC kapitol. Skutečně atmosferický horor. Jen ten příběh je dost komplikovaný a protože je to na Xboxu jen v ENG jazyce, není to úplně to pravé. Každopádně PC verze bude dle mne daleko lepší. Na Xboxu bylo děsné rozlišení. Někdy si říkám proč je třeba Tomb Raider Underworld nebo Tekken 6 tak kostrbatý (to má snad 640x480) a Resident Evil 5 či Dead Or Alive 4 tak precizní. Vše pařeno samozřejmě na Full HD se pozlaceným HDMI kabelem.
  • Umaroth
    cena se dá, novinky na steamu stoji 50, tohle je sic jen polovicni novinka, ale za tak kvalitni hru + vsechny dlc je 30 euro férová cena
  • je to moc dobrá hra, sám ji mám na xboxu v CZ tak vam preju at to vyjde co nejdriv protoze nebudete litovat. ikdyz ta cena no.. :/ ale kazdopadne doporucuji.
  • Jazz
    Platí VAT.
  • Paul_cz
    Zatím se neví zda to bude 30 Eur. Ikdyž asi jo, protože narozdíl od Američanů musíme platit DPH, takže díky milým vládám máme krásný poměr dollar=euro.
  • Jestli bude ve sběratelský něco zajímavýho a rozdíl jen 5 éček, tak není moc o čem přemýšlet. Těch 125 Kč navíc mě už nezabije...
  • Kdyby mi tohle nekdo dal darkem, tak mu to omlatim o hlavu
  • Na xboxu tam byla knizka s povidkou, CD se soundtrackem a DVD s bonusy... Vsechno v peknem obalu, ktery vypadal jako knizka :)
  • Čeština bude?
  • To je starje marketingovej model. Stary hry na novy platforme jsou vdzycky za plnou. Co vysel treba Mass Effect 2 na PS3, tak taky stal asi 1400Kc a na PC v ty dobe to bylo ve slevovejch akcich za 250Kc :)
  • Jazz
    Co bude přesně obsahovat ta sběratelská verze ?
    Jinak beru za 30é
  • A oni sa snáď zbláznili? 30 € za dva roky starú preportovanú hru. Dvadsať eur by som ešte pochopil za štandardnú verziu. Myslím, že sa nám tu rysuje nový marketingový model, chlapci a dievčatá.
  • Nons3nse
    Já rozhodne budem kupovať krabicovku...
    Alan Wake je jedna z tých hier, ktorú som konzolistom závidel... Takže pre mňa jasná voľba
    Nevie niekto, čo bude obsahovať zberateľská edícia?

Len dúfam, že hneď po tom nevíde Metro Last Light, lebo budem bez peňazí... *16*
  • jojo, ten soundtrack tam je paradni ! :)
  • skoda, ze se tenkrat zalekli otevrenejsiho konceptu ala sandbox a vlastne i samotnyho PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit